Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Mila
|16. 2. 2006 21:57
Marie dekuji za odpoved. Ziju uz tri roky v USA a uplne jsem na ten tuze moooc dobry syr zapomela.
Petra H
|16. 2. 2006 16:49
Dělám tuto polévku dost často, a je vynikajícící. Možná dávám více měkkého sýru, a když mám tak nakonec přidám jogurt, nebo kysanou smetanu.... Mňam....
Marie Horáková
|15. 2. 2006 20:58
Apetito je tavený sýr.
Mila Foglova
|15. 2. 2006 20:47
Asi nejem zdejsi, bohuzel nevim, co je to Apetito. Muzete mi pomoci?
chemik
|27. 10. 2005 08:50
co přidat mražený hrášek,nebo kousek červené papriky?