hrst
kořenová zelenina
velmi drobně posekané kořenové zeleniny - může být i mražená (já nejraději používám bruselskou od Fa
Postup přípravy receptu
1
Do vařícího 1 litru vody hodíme kostku bujónu a přidáme hned zeleninu. Vaříme asi 10 minut. Pak v hrnečku rozkvedláme vejce s moukou a přes vidličku vlijeme do polévky. Povaříme asi 2 minutky.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Irena Simonová
|9. 5. 2008 10:28
Taky ji ráda vařím, pro obměnu zavařuji někdy místo kapání - ztracené vejce(nejraději tolik, kolik je strávníků) a trochou krupice. tu milujem
Vlastislav Janovský
|7. 11. 2007 10:49
Já než dám zeleninu tak jí orestuji na sádle nebo másle je polévka chutnější. A dávám masox
Vlastislav Janovský
|7. 11. 2007 10:48
Já než dám zeleninu tak jí orestuji na sádle nebo másle je polévka chutnější. A dávám masox
Blanka
|2. 9. 2007 23:16
Je to nejrychlejší náhražka vývarové polévky ( sem tam se tím pokouším oblafnout mé zhýčkané děti ). Stačí i do vařícího bujónu přidat pouze nakrájenou mrkev, vegetu, dát kapání přes vidličku, a něco zelené natě na konec.
Eva
|8. 3. 2007 10:38
Dnes jsem tuhle polévku vyzkoušela.Na to jak jednoduché jídlo to je ,jevelmi chutná.
Anonym
|31. 8. 2006 12:48
Výborná,nemusí tam být ani ta mouka
Marie Nováková
|28. 8. 2006 11:34
Dobrý den,polévka je velmi dobrá,použila jsem mraž.polskou zeleninu a přidala trochu sekané celer.natě marie
ANNA
|27. 2. 2006 22:32
vypada to jednoduse a dobre nekdy ji vyzkousim
Kuchařka on-line
|3. 2. 2006 17:18
Aleno, pokud chcete recept hodnotit musíte být přihlášená - potom jen stačí kliknout na příslušnou známku.
alena ceznerova
|3. 2. 2006 17:16
dobry den pane moderatore,proc nejde tuto polevku ohodnotit?je dobra, jednoducha a ma skvely nazev ;-)dekuji za odpoved