• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Polévka líné hospodyně
Napište svůj komentář k receptu

Polévka líné hospodyně

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.2
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Polévka líné hospodyně
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kostka hovězí vývar
    • 1
      ks vejce
    • 3
      lžíce hrubá mouka
    • 3
      hrst kořenová zelenina velmi drobně posekané kořenové zeleniny - může být i mražená (já nejraději používám bruselskou od Fa

Postup přípravy receptu

1
Do vařícího 1 litru vody hodíme kostku bujónu a přidáme hned zeleninu. Vaříme asi 10 minut. Pak v hrnečku rozkvedláme vejce s moukou a přes vidličku vlijeme do polévky. Povaříme asi 2 minutky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ryba třeboňské hospodyně

Ryba třeboňské hospodyně

Zapečené rizoto česko-italské hospodyně

Zapečené rizoto česko-italské…

Dušené zelí česko-italské hospodyně

Dušené zelí česko-italské hospodyně

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Irena Simonová | 9. 5. 2008 10:28

    Taky ji ráda vařím, pro obměnu zavařuji někdy místo kapání - ztracené vejce(nejraději tolik, kolik je strávníků) a trochou krupice. tu milujem

  • Vlastislav Janovský | 7. 11. 2007 10:49

    Já než dám zeleninu tak jí orestuji na sádle nebo másle je polévka chutnější. A dávám masox

  • Vlastislav Janovský | 7. 11. 2007 10:48

    Já než dám zeleninu tak jí orestuji na sádle nebo másle je polévka chutnější. A dávám masox

  • Blanka | 2. 9. 2007 23:16

    Je to nejrychlejší náhražka vývarové polévky ( sem tam se tím pokouším oblafnout mé zhýčkané děti ). Stačí i do vařícího bujónu přidat pouze nakrájenou mrkev, vegetu, dát kapání přes vidličku, a něco zelené natě na konec.

  • Eva | 8. 3. 2007 10:38

    Dnes jsem tuhle polévku vyzkoušela.Na to jak jednoduché jídlo to je ,jevelmi chutná.

  • Anonym | 31. 8. 2006 12:48

    Výborná,nemusí tam být ani ta mouka

  • Marie Nováková | 28. 8. 2006 11:34

    Dobrý den,polévka je velmi dobrá,použila jsem mraž.polskou zeleninu a přidala trochu sekané celer.natě marie

  • ANNA | 27. 2. 2006 22:32

    vypada to jednoduse a dobre nekdy ji vyzkousim

  • Kuchařka on-line | 3. 2. 2006 17:18

    Aleno, pokud chcete recept hodnotit musíte být přihlášená - potom jen stačí kliknout na příslušnou známku.

  • alena ceznerova | 3. 2. 2006 17:16

    dobry den pane moderatore,proc nejde tuto polevku ohodnotit?je dobra, jednoducha a ma skvely nazev ;-)dekuji za odpoved

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hovězí vývar Hrubá mouka Kořenová zelenina Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dobré košíčky

Dobré košíčky

Bramborová pomazánka

Bramborová pomazánka

Brambory zapečené se špenátem a sýrem

Brambory zapečené se špenátem a sýrem

Vegetariánská pánvička

Vegetariánská pánvička

Rizoto z pánve-po našem

Rizoto z pánve-po našem

Jablečné (mini) palačinky

Jablečné (mini) palačinky

Pomazánka se sýrem cottage

Pomazánka se sýrem cottage

Bylinková dýně s balkánským sýrem

Bylinková dýně s balkánským sýrem

Jahodové lívanečky II.

Jahodové lívanečky II.

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a bramborami

Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

33
Špenátový kuskus
Špenátový kuskus
28
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Asijské nudle s…
24
Kuřecí miso polévka s nudlemi a zeleninou
Kuřecí miso polévka s…
23
Bramborovo-květáková kaše
Bramborovo-květáková kaše
22
Francouzský dresing
Francouzský dresing

Zajímavé články

Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
AHA.cz Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Přání k narozeninám: Inspirace na pár textů do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Inspirace na pár textů do SMS i na papír

Blesk pro ženy Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Hvězdy Milla Jovovich, Lady Gaga a další: Oblékají módu české značky

Hvězdy Milla Jovovich, Lady Gaga a další: Oblékají módu české značky

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

  • Recepty.cz
  • Polévka líné hospodyně
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact