• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Polévka líné hospodyně
Napište svůj komentář k receptu

Polévka líné hospodyně

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.2
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Polévka líné hospodyně
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kostka hovězí vývar
    • 1
      ks vejce
    • 3
      lžíce hrubá mouka
    • 3
      hrst kořenová zelenina velmi drobně posekané kořenové zeleniny - může být i mražená (já nejraději používám bruselskou od Fa

Postup přípravy receptu

1
Do vařícího 1 litru vody hodíme kostku bujónu a přidáme hned zeleninu. Vaříme asi 10 minut. Pak v hrnečku rozkvedláme vejce s moukou a přes vidličku vlijeme do polévky. Povaříme asi 2 minutky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ryba třeboňské hospodyně

Ryba třeboňské hospodyně

Zapečené rizoto česko-italské hospodyně

Zapečené rizoto česko-italské…

Dušené zelí česko-italské hospodyně

Dušené zelí česko-italské hospodyně

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Irena Simonová | 9. 5. 2008 10:28

    Taky ji ráda vařím, pro obměnu zavařuji někdy místo kapání - ztracené vejce(nejraději tolik, kolik je strávníků) a trochou krupice. tu milujem

  • Vlastislav Janovský | 7. 11. 2007 10:49

    Já než dám zeleninu tak jí orestuji na sádle nebo másle je polévka chutnější. A dávám masox

  • Vlastislav Janovský | 7. 11. 2007 10:48

    Já než dám zeleninu tak jí orestuji na sádle nebo másle je polévka chutnější. A dávám masox

  • Blanka | 2. 9. 2007 23:16

    Je to nejrychlejší náhražka vývarové polévky ( sem tam se tím pokouším oblafnout mé zhýčkané děti ). Stačí i do vařícího bujónu přidat pouze nakrájenou mrkev, vegetu, dát kapání přes vidličku, a něco zelené natě na konec.

  • Eva | 8. 3. 2007 10:38

    Dnes jsem tuhle polévku vyzkoušela.Na to jak jednoduché jídlo to je ,jevelmi chutná.

  • Anonym | 31. 8. 2006 12:48

    Výborná,nemusí tam být ani ta mouka

  • Marie Nováková | 28. 8. 2006 11:34

    Dobrý den,polévka je velmi dobrá,použila jsem mraž.polskou zeleninu a přidala trochu sekané celer.natě marie

  • ANNA | 27. 2. 2006 22:32

    vypada to jednoduse a dobre nekdy ji vyzkousim

  • Kuchařka on-line | 3. 2. 2006 17:18

    Aleno, pokud chcete recept hodnotit musíte být přihlášená - potom jen stačí kliknout na příslušnou známku.

  • alena ceznerova | 3. 2. 2006 17:16

    dobry den pane moderatore,proc nejde tuto polevku ohodnotit?je dobra, jednoducha a ma skvely nazev ;-)dekuji za odpoved

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hovězí vývar Hrubá mouka Kořenová zelenina Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřové bavorské závitky

Vepřové bavorské závitky

Zeleninová polévka s rýží

Zeleninová polévka s rýží

Pikantní fazolová polévka

Pikantní fazolová polévka

Řecký salát po řecku

Řecký salát po řecku

Banánový dort s kakaovou šlehačkou

Banánový dort s kakaovou šlehačkou

Dalamánky z chlebové mouky

Dalamánky z chlebové mouky

Knedlíky z rýžové mouky

Knedlíky z rýžové mouky

Těstoviny s řepou - zapékané

Těstoviny s řepou - zapékané

Salát z grilované červené řepy s kozím sýrem, jablky a rukolou

Salát z grilované červené řepy s…

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

36
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Sýrovo-smetanové…
29
Klasické lečo
Klasické lečo
19
Dušené kuře (králík) s cizrnou
Dušené kuře (králík) s…
19
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
17
Bramborovo-cizrnová polévka s koprem
Bramborovo-cizrnová…

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Jana Paulová oslavila 50 let vztahu s manželem: Neuvěřitelná zpověď! Kvůli muži utekla z domova

Jana Paulová oslavila 50 let vztahu s manželem: Neuvěřitelná zpověď! Kvůli muži utekla z domova

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Polévka líné hospodyně
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact