Jako optimální se mi jeví kupovat tzv. kuřecí skelety. Stojí kolem 24Kč/kg. Je na nich masa dost. Pozor - někdy prodávají kuřecí "prdelky". Ty jsou strašně tučné.Výhodou skeletů je, že po obrání se na nich dobře přiživí i náš pes a kočky.Pokud není všechna zelenina k dispozici, tak použiji klidně mraženou směs, jen ten celer ale musí být syrový.
vše je podle strávníků a koření dle chuti,které máme všichni jiné:o)))))
Je to dost nepřesný recept co se týče poměru kolik čeho k čemu...Např.:kolik křídel,v jakém poměru zeleninu,kolik koření....Nevím,ale jako začátečník bych měla velký problém..o)
Musí být jen ty křídla? nebo mohu použít stehýnka?
jak kdo chce:o))já je většinou nechávám v celku.
Ty kuřecí křídla neobereme? Necháme tak, pak vytahujeme rukama a obíráme? Nebo to jen vypadlo z textu?