Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
judita klimentová
|1. 2. 2009 19:08
Výborná polévka....ja jsem jíšku hned zalila vodou a v ní nechala uvařit čočku a zelí jsem přidala nakonec:)
Petule B.
|9. 10. 2008 19:42
Vynikající! Kombinaci čočka-zelí jsem dělala poprvé, takže jsem nadšena o to víc. Když jsem vařila čočku a zelí, šoupla jsem tam navíc bobkový list a špetku drceného kmínu. 1.
Jana Kutačová
|2. 1. 2007 09:46
Přiznám se,že jsem zapomněla na smetanu,přidala zbylé klobásky ze Silvestra a nakonec zjemnila polévku trochou mléka.Zelí tam patří kyselé a celkový dojem byl úchvatný.Moc jsme si všichni pochutnali.:o)
Naďa Ambrožová
|22. 2. 2006 13:49
Mám za to, že se jedná o kysané zelí... i vzhledem k poznámce, že se má propláchnout.
Maida
|14. 7. 2005 22:55
Marcelo Slamdecková - "Cibuli zpěníme na oleji přidáme mouku, lžičku pálivé papriky a 3 lžičky sladké papriky".
Anonym
|14. 7. 2005 22:55
Postup na paprikovou jíšku je v receptu uveden. "Cibuli zpěníme na oleji, přidáme mouku ...
Janinka
|14. 7. 2005 21:40
Marcelko, vždyť to v tom receptu je napsané - prostě děláte jíšku jako obvykle, ale navíc do ní přidáte mletou papriku. Já nejdřív na tuku zpěním vlastní papriku a pak teprve přidám mouku. Ale musíte dát pozor - pokud použijete tuto variantu, tak tu papriku zpěnit jen opravdu krátce - jinak se Vám spálí a jíška nebude stát za nic. Tak přeji ať se Vám to povede!
marcela slamdeckova
|14. 7. 2005 19:25
jak udelam paprikovou jisku????Take jsem jedla podobnou polevku s fazoli zelim a houbama.Vari to nas znamy na vanoce.,Vyborne
Airan Novakova
|24. 6. 2005 09:38
Mam podobny recept na kysane zeli s fazoli, postup je stejny, rada bych zkusila i tu vasi cocku. Mate na mysli kysane zeli, v receptu to neni napsane?