Polentová kaše s masovými koulemi a…
Pizza Quattro Formaggi
Boloňská pizza
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Paní Evo, super! Já si tam dala, co mi chutná - salám, rajče, papriku, romadur - no bezva. Děkuji.
tak ctvrt hodinky do vyhrate trouby..
Bezva, zrovna jsem ji chtěla dělat a přemýšlela jsem, na jaký způsob, vyzkouším. Jen se chci zeptat, na jak dlouho, přibližně, ji dát zapéct. Děkuji.
Šlehačková roláda IV.
"Low Temperature" - Roastbeef
Kuře smažené v pařížském těstíčku
Kapr pečený s bylinkami na másle
Cibulové hovězí
Zapečená kuřecí prsa
Banánovo - čokoládové řezy
Kachna pomalu pečená
Polévka z pečeného květáku
Těstoviny s pestem z kadeřávku
Boží milosti F.O.O.D.
Rolovaná krkovice à la porchetta
Polévka z pečené zeleniny
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Zeleninový salát s klíčky
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci