Polentová kaše s masovými koulemi a…
Pizza Quattro Formaggi
Boloňská pizza
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Paní Evo, super! Já si tam dala, co mi chutná - salám, rajče, papriku, romadur - no bezva. Děkuji.
tak ctvrt hodinky do vyhrate trouby..
Bezva, zrovna jsem ji chtěla dělat a přemýšlela jsem, na jaký způsob, vyzkouším. Jen se chci zeptat, na jak dlouho, přibližně, ji dát zapéct. Děkuji.
Halušky se zelím
Osvěžující ovocný dort
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Pravé italské tiramisu II.
Zapečené brambory s mozzarellou a…
Makový koláč s rebarborou
Piškotová roláda s čerstvým ovocem
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Tvarohový koláč s borůvkami
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…