V hrnci rozpustíme máslo, přidáme cukr a necháme zkaramelizovat. Přidáme vlašské ořechy a opečeme. Zalijeme bílým vínem a rumem. V peci rozpálíme doruda pohrabáč a směs s ním zamícháme. Podáváme horké.
Podělte se s přáteli o recept
Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Hospodyňka
|3. 8. 2007 12:30
Paní Evo, z parafinu se vyrábějí svíčky... A cukr je rafinovaný (bílý) a nebo nerafinovaný (hnědý)...
Eva P.
|3. 8. 2007 10:38
Nerafinovaného cukru??? Neměl by tam být neparafinovaného cukru??? Díky za vysvětlení...
Karolina Kostkova
|13. 2. 2007 20:10
Tak to je vážně vtipný :-))))))))))))).
Kuchařka on-line
|13. 2. 2007 17:41
Jejda, toho pohrabáče jsem si nevšimla :)) Snad nám to autorka objasní.
jitka k
|13. 2. 2007 17:14
Je to vloženo mezi moučníky. Tak to asi bude třeba ten pohrabáč...