Hroznové víno opereme pod tekoucí vodou a otrháme od stopek. Mandarinky oloupeme, rozdělíme na dílky, které rozkrájíme na kostičky. Broskve necháme okapat a nakrájíme na menší kousky. Ovoce v misce smícháme a dáme na 10 minut do chladničky, kam vložíme i poháry. Mezitím ušleháme smetanu. Do každého z vychlazených pohárů dáme nejprve kopeček vanilkové zmrzliny. Kandované třešně a kousky ovoce rovnoměrně rozdělíme na zmrzlinu. Šlehačku dáme do cukrářského sáčku s hvězdicovou trubičkou a nastříkáme na každou porci šlehačkovou hvězdičku. Nakonec poháry dozdobíme hořkou čokoládou, rozlámanou na menší kousky.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
GurmánCZ
|15. 5. 2014 10:52
Nikoliv, je to mnozstvi pro pocetnou ciganskou rodinku <3
GurmánCZ
|15. 5. 2014 10:51
pro cigány pokrm vhodný <3
Vendula
|23. 4. 2013 09:49
No pro 4 vidím já po rozpočtu surovin. No upřímně naházené hrozno ve zmrzlině mi neláká, načínat dva kompoty ještě k tomu a kandované ovoce tak mi vyjde na moc peněz a chuťově nic moc. To hodnocení je teda divné ??!!