Pohanku nasypeme do vroucí vody a necháme dojít nejlépe pod dekou. Scedíme a přidáme ji k mletému masu. Pak přidáme pokrájenou cibulku, utřený česnek, vejce, sůl, pepř a majoránku. Z těsta připravíme malé karbanátky, které obalujeme ve strouhance a smažíme po obou stranách.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Klára Keselyova
|3. 11. 2008 22:01
Terezka, ďakujem. Láka ma to, niekedy vyskúšam.
Tereza J.
|3. 11. 2008 21:37
Klárika, vriacou vodou sa pohánka zalieva tak, aby po pol hodinke bola vsiaknutá. Tak asi na 2 palce nad pohánku, pohánka sa nevarí, ale robí sa tak ako sa tu v recepte píše. Hrniec zakryješ, strčíš do perín :)))
Klára Keselyova
|3. 11. 2008 19:58
Do akého množstva vody sa dáva ta pohánka, a aká má byť, keď sa znej zleje voda? To sa nevarí ako ryža?
Klára Keselyova
|3. 11. 2008 19:58
Do akého množstva vody sa dáva ta pohánka, a aká má byť, keď sa znej zleje voda? To sa nevarí ako ryža?