Všechny ingredience smícháme, borůvky přidáme jako poslední. Pečeme na 180 °C cca 30 minut. Buchta je vhodná zvláště pro ty, kteří dávají přednost zdravější variantě bez bílé mouky.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Hany
|28. 3. 2015 17:50
A kolik, prosím Vás, toho mléka?
jirka
|16. 1. 2015 11:09
fakt zadny cukr? staci ten med? diky
Mirrii
|25. 4. 2014 17:01
Dobrý den
Dneska zkouším váš recept a je teda chuťově dobrý jen to nemůžu nějak upéct :D
dala jsem plech na 180° a 30minut a těsto se mi pořád lepí navíc mi vrch zhnědl. dala jsem menší teplotu a ještě dopékám. Ale píšu si recept do sešitu a budu péct častěji :-))
marketa englicka
|24. 4. 2006 10:49
téda lucinko to vypadá moc dobře a hlavně zdřavě hned vyzkouším...