• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Podvodnice
Napište svůj komentář k receptu

Podvodnice

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 25
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Podvodnice
Podvodnice
Podvodnice
Podvodnice
Podvodnice
3fotografie
Nahrát fotku
 

Podvodnice

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • sůl trocha
    • 400
      g hladká mouka
    • 6
      lžíce mléko
    • 42
      g droždí
    • 300
      g tuk
    • cukr na obalování (směs moučkového a vanilkového)

Postup přípravy receptu

1
Droždí necháme vzejít ve vlažném mléce. Vzešlý kvásek přidáme k mouce a tuku na vál. Vypracujeme v těsto.
2
Vzniklou kouli ponoříme do hrnce se studenou vodou a necháme asi hodinu, nejlépe však přes noc, kynout.
3
Poté těsto usušíme, vyválíme a vykrajujeme různé tvary.
4
Upečené obalujeme ve vanilkovém cukru.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Podvodnice

Podvodnice

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mirek | 4. 12. 2016 11:57

    Recept jsme vyzkoušeli. 1. problém nastal, jak těsto usušit. A pak to nemělo skoro žádnou chuť,kromě toho droždí. Nedoporučuji

  • Vladka | 28. 11. 2015 13:20

    Mám stejný recept a davám 20g droždí.

  • Vladka | 28. 11. 2015 13:19

    Mám stejný recept droždí dávam 20g.

  • Anonymka | 7. 11. 2015 13:34

    Dobry den, recept se mi moc líbí, na Vánoce ho budu určitě dělat ale vůbec nevím kolik tam má být Droždí?? Prosím odpovězte mi. Děkuji s pozdravem Anonymka :-)

  • Anonymka | 7. 11. 2015 13:34

    Dobry den, recept se mi moc líbí, na Vánoce ho budu určitě dělat ale vůbec nevím kolik tam má být Droždí?? Prosím odpovězte mi. Děkuji s pozdravem Anonymka :-)

  • silvik T.
    silvik T. | 26. 1. 2015 11:05

    Super.Tohle cukroví znám a miluji ho :)

  • silvik T.
    silvik T. | 26. 1. 2015 11:04

    Super.Tohle cukroví znám a miluju ho :)

  • nuteverka | 9. 12. 2014 15:07

    vyborne

  • Danci.v
    Danci.v | 29. 11. 2013 09:41

    Dělávala moje babička, děkuji za připomenutí receptu :) Jsou výborné!

  • Soňa | 12. 12. 2010 14:29

    Souhlasím, výborné, nadýchnuté, méně sladké

  • Dagmar Bartůšková | 15. 10. 2009 12:33

    Do těsta doporučuji přidat ještě nastrouhanou citronovou kůru z 1 citronu a nenechávát vzejít droždí, stačí prostě suroviny smíchat dohromady a vrznout do vody. Skvělé cukroví!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Pečení Chlazení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Hladká mouka Mléko Sůl Tuk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jedničkové rybí filé

Jedničkové rybí filé

Bůček pečený na zelí

Bůček pečený na zelí

Krůtí prso jedna báseň

Krůtí prso jedna báseň

Špenátová polévka slavnostní

Špenátová polévka slavnostní

Čočkový prívarok

Čočkový prívarok

Čínské rizoto

Čínské rizoto

Obložená vejce

Obložená vejce

Domácí šátečky (nejen) s tvarohem

Domácí šátečky (nejen) s tvarohem

Bramborovo-sýrové placičky (šištičky)

Bramborovo-sýrové placičky (šištičky)

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

14
Rýžový nákyp s meruňkami
Rýžový nákyp s meruňkami
10
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
9
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
9
Pikantní medové plátky na pánev nebo gril
Pikantní medové plátky…
9
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
Svatomartinský kvíz: Znáte tradice a zvyky, které se pojí k 11. listopadu?
Svatomartinský kvíz: Znáte tradice a zvyky, které…
Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak ji připravit, aby byla měkká a křupavá?
Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

SportRevue.cz VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Podmáslový chléb
Podmáslový chléb
Podmáslový chléb - moc dobrý
Podmáslový chléb - moc dobrý
Podmáslový koláč s jablky a vanilkovým krémem
Podmáslový koláč s jablky a vanilkovým…
Podvodnice
Podvodnice
Podzimní houbová bramboračka
Podzimní houbová bramboračka
Podzimní houbovka s dýní
Podzimní houbovka s dýní
  • Recepty.cz
  • Podvodnice
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact