• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Podvodnice
Napište svůj komentář k receptu

Podvodnice

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 25
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Podvodnice
Podvodnice
Podvodnice
Podvodnice
Podvodnice
3fotografie
Nahrát fotku
 

Podvodnice

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • sůl trocha
    • 400
      g hladká mouka
    • 6
      lžíce mléko
    • 42
      g droždí
    • 300
      g tuk
    • cukr na obalování (směs moučkového a vanilkového)

Postup přípravy receptu

1
Droždí necháme vzejít ve vlažném mléce. Vzešlý kvásek přidáme k mouce a tuku na vál. Vypracujeme v těsto.
2
Vzniklou kouli ponoříme do hrnce se studenou vodou a necháme asi hodinu, nejlépe však přes noc, kynout.
3
Poté těsto usušíme, vyválíme a vykrajujeme různé tvary.
4
Upečené obalujeme ve vanilkovém cukru.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Podvodnice

Podvodnice

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mirek | 4. 12. 2016 11:57

    Recept jsme vyzkoušeli. 1. problém nastal, jak těsto usušit. A pak to nemělo skoro žádnou chuť,kromě toho droždí. Nedoporučuji

  • Vladka | 28. 11. 2015 13:20

    Mám stejný recept a davám 20g droždí.

  • Vladka | 28. 11. 2015 13:19

    Mám stejný recept droždí dávam 20g.

  • Anonymka | 7. 11. 2015 13:34

    Dobry den, recept se mi moc líbí, na Vánoce ho budu určitě dělat ale vůbec nevím kolik tam má být Droždí?? Prosím odpovězte mi. Děkuji s pozdravem Anonymka :-)

  • Anonymka | 7. 11. 2015 13:34

    Dobry den, recept se mi moc líbí, na Vánoce ho budu určitě dělat ale vůbec nevím kolik tam má být Droždí?? Prosím odpovězte mi. Děkuji s pozdravem Anonymka :-)

  • silvik T.
    silvik T. | 26. 1. 2015 11:05

    Super.Tohle cukroví znám a miluji ho :)

  • silvik T.
    silvik T. | 26. 1. 2015 11:04

    Super.Tohle cukroví znám a miluju ho :)

  • nuteverka | 9. 12. 2014 15:07

    vyborne

  • Danci.v
    Danci.v | 29. 11. 2013 09:41

    Dělávala moje babička, děkuji za připomenutí receptu :) Jsou výborné!

  • Soňa | 12. 12. 2010 14:29

    Souhlasím, výborné, nadýchnuté, méně sladké

  • Dagmar Bartůšková | 15. 10. 2009 12:33

    Do těsta doporučuji přidat ještě nastrouhanou citronovou kůru z 1 citronu a nenechávát vzejít droždí, stačí prostě suroviny smíchat dohromady a vrznout do vody. Skvělé cukroví!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Pečení Chlazení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Hladká mouka Mléko Sůl Tuk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Brambory na paprice jako příloha

Brambory na paprice jako příloha

Škvarkové placky rodinné

Škvarkové placky rodinné

Úžasná "roláda" z mletého masa v "srnčím hřbetě"

Úžasná "roláda" z mletého masa v …

Křenová pomazánka z červené řepy

Křenová pomazánka z červené řepy

Nepečený karamelový dort s ricottou a broskvemi

Nepečený karamelový dort s ricottou a…

Kávový zákusek - řezy

Kávový zákusek - řezy

Mramorový korpus

Mramorový korpus

Jablkový koláč s čokoládovou polevou

Jablkový koláč s čokoládovou polevou

Bylinková žebírka na pivu

Bylinková žebírka na pivu

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

131
Krémová polévka z červené řepy
Krémová polévka z…
55
Míša řezy
Míša řezy
47
Třešňovo-makový závin
Třešňovo-makový závin
24
Dušená kmínová kýta na špeku
Dušená kmínová kýta na…
21
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Blesk pro ženy Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Belohorcová a Hájek: Manželství v troskách!?

Belohorcová a Hájek: Manželství v troskách!?

SportRevue.cz FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Další doporučené recepty:

Podmáslový chléb
Podmáslový chléb
Podmáslový chléb - moc dobrý
Podmáslový chléb - moc dobrý
Podmáslový koláč s jablky a vanilkovým krémem
Podmáslový koláč s jablky a vanilkovým…
Podvodnice
Podvodnice
Podzimní houbová bramboračka
Podzimní houbová bramboračka
Podzimní houbovka s dýní
Podzimní houbovka s dýní
  • Recepty.cz
  • Podvodnice
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact