• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Podmáslový chléb - moc dobrý
Napište svůj komentář k receptu

Podmáslový chléb - moc dobrý

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 40
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Podmáslový chléb - moc dobrý
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 150
      ml podmáslí
    • 330
      ml mléko
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžíce ocet
    • 2
      lžička sůl
    • 1
      lžička cukr
    • 2
      lžička drcený kmín
    • 120
      g žitná chlebová mouka
    • 380
      g hladká mouka
    • 1,50
      lžička sušené droždí

Postup přípravy receptu

1
Vložíme do pekárničky v uvedeném pořadí, zapneme program základní, velikost II, kůrka tmavá. Tento chlebík je opravdu výborný.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Podmáslový chléb

Podmáslový chléb

Špaldový podmáslový chléb vynikající

Špaldový podmáslový chléb vynikající

Editin podmáslový chléb s mandlemi

Editin podmáslový chléb s mandlemi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marketa.A85 | 13. 2. 2015 18:17

    Nemá chybu!!! :-) Jen se musí přidat trošku mouky navíc, nebo dát o 20-30 ml méně kefíru/mléka, ale opravdu je skvělý..

  • Iveta Janatová | 21. 9. 2009 08:02

    Skvělé!!!!Dala jsem více podmáslí(200ml)a mléka jen(300ml)jinak stejně všeho.Ještě teplý jsem ho nařízla a opravdu svělé,dá se jíst i bez namazání jen tak na sucho, on suchý tedy není.Hned druhý den peču znovu ,protože už nezbyl žádný.

  • Dagmar Žáková | 23. 8. 2009 11:02

    Chleba vynikající,ale musela jsem hodně dosypávat mouku.těsto bylo příliš řídké.Příště dám rovnou méně mléka.

  • Regina Krákorová | 31. 7. 2008 22:09

    Zdravím,prosím Vás, nevím, kde jsem udělala chybu,ale těsto bylo při hnětení velmi řídké, přidala jsem mouku, též ovesné vločky a různá semínka, přesto chlebík málo vyběhl, chuťově sice vynikající, ale mazlavý. Zdálo se mi hned podle receptu že je tam moc tekutin, ale když byl tak vychválen, pustila jsem se do něj.Tak jestli někdo víte, kde by mohl být zakopaný pes, prosím poraďte. Moc děkuji.

  • milena kubikova | 20. 3. 2008 23:14

    v podstate uz peciem iba tento, pridavam do neho podla chute raz cesnakovy granulat, inokedy susenu cibulu, alebo slnecnicove semena...zakazdym chuti inak a je to chlieb, ktory sa bezproblemov kraja bez mrvenia . je skvely.

  • Magda | 12. 3. 2008 10:00

    Patří mezi naše oblíbené.

  • Anonym | 3. 3. 2008 16:55

    toto je prvy chleba z dom.pek. co se vubec nedrobi, jak je uvedeno v diskus, je to tim podmasl. Bochnik je fakt bajecny.

  • romča | 3. 3. 2008 16:39

    Takže tento recept je naprosto úúúúžasný. Zjistila jsem, že když přidám celozrnnou, bude to teprve mňamka. Takže podle tohoto receptu peču opravdu hodně často. Dávám i trochu hladké mouky(100 g) Ostatní je chlebová a trochu celozrnné - 100 g.Pak taky nacpat tam zrníčka - alespoň lněná, taky dávám dýňová, slunečnicová, nebo otruby sposlu s celozrnnou moukou. Tento chlebík je krásně vláčný, nemáme rádi takové ty suché.

  • Marie Svobodová | 2. 2. 2008 13:14

    Gábi, také mám pekárnu teprve měsíc a učím se, ale zjistila jsem, že když přidám na půl kg mouky 2 polév. lžíce otrub (mám přeničná) je chleba jemnější a i zdravější.

  • Tereza J. | 2. 2. 2008 07:10

    Gabika, mám len mesačnú skúsenosť s pečením v pekárni, ale aj podľa skúseností a textov na weboch je chlebík z pekárne trocha hutnejší ako ten z obchodu, je vlhkejší. Čím dáte viac celozrnej múky, tým bude hutnejší. Neviem, či ste skúšali tento recept, cmar, syrovátka, jogurt chlebík zjemnia a je kyprejší. Nám tieto chleby z pekárne chutia, my naopak nemáme radi tie rozsypávajúce sa chleby z niektorých pekární, ktoré idú do obchodu. Manžel je z dediny a dobre si pamätá chuť doma v peci pečeného chleba, ktorý piekla jeho babička. Hoci sme ešte nevyskúšali chlieb s pridaním zemiakov ( doma vždy pridávali zemiaky ), chutí mu. Ak môžem poradiť, kúpte si pohánkovú múku, ak pridám pohánkovú múku, chlieb je ľahší. Vyskúšajte viaceré recepty, uvidíte, ktorý vám bude chutiť najviac, prípadne si ho trocha upravte.

  • Gabi. | 21. 1. 2008 18:17

    Ahojte, tak som si "vyprosila pekáreň aj ja" mám ju dva dni a za sebou dva pokusy. Chlebík bol celkom dobrý nemyslím teraz tento recept, robila som iné ale tieý vychválené do nebies ale nám sa zdal trošku málo nadýchaný, taký husty, robila som i celý biely i s trochou ražnej muky. Sú všetky také alebo som len mala zlý recept. Prvý ošial ma trošku prešiel, prosím poradíte mi? veľmi pekne ďakujem.

  • Věra z Dc | 16. 1. 2008 09:09

    Tak na premiéru mám již vybráno více tipů, akorát ješte tu pekárnu. No z vašich příspěvků už mám i vybranou už i tu pekárnu jak má Terezka J. - Eta Siesta 0149 ta se mi moc líbí. No a ještě když to umí marmelády... hlásím se do klubu :-))

  • Anonym | 16. 1. 2008 07:35

    Dobré recepty jsou na www.mimibazar.cz.:-)PS

  • Petra Špačková | 15. 1. 2008 21:23

    Jo,jo,jo štvete. Závidím až hrůza. Mě ji donesl ježíšek, ale moje Mulinka nefungovala. Je na reklamaci. Musím čekat do února. Jestli se dočkám, tak tento chleba bude její premiéra.

  • Hospodyňka | 15. 1. 2008 16:12

    Mohu jenom potvrdit, že od doby co mám pekárnu (cca půl roku) už jiný než domácí chleba nejíme...

  • Anonym | 15. 1. 2008 15:30

    Teri,úplně přesně.:-))Taky abych založila klub.Je to jako mor.Peču taky jak divá.:-D PS

  • Tereza J. | 15. 1. 2008 13:29

    Dievčatá, kúpte si tie pekárne:))) ja som z nej happy : ))) Infikujem ľudí okolo seba a vcelku úspešne. Dnes idem experimentovať , uvidím, čo z toho bude.

  • Jarka O. | 15. 1. 2008 12:55

    Marsí a Jano, vřele doporučuju:-))) Bude nás víc, nebudem se bát zdražování nic:-))

  • Jana Pátková | 15. 1. 2008 11:13

    Marsí připojuji se k Tvému názoru, i mě už děvčata -" domácí pekařky" zlobí a tak začínám přemýšlet přímo hlavou, nad pekárnou uvažuji od vánoc a teď podle receptů to bude asi nutné si ji pořídit. Pekařkám zdar, Jana.

  • Marsí | 15. 1. 2008 10:42

    Holky ale už mně fakt štvete s těma pekárnama......:-))))) asi si ji budu muset také pořídít.....:-)))))))))

  • Tereza J. | 15. 1. 2008 10:19

    ĎAkujem všetkým za rady. Máří, tú stránku si idem pozrieť. Ešte raz vďaka.

  • Jarka O. | 15. 1. 2008 09:49

    Ještě dodatek: v některých receptech se dokonce dává tableta vitaminu C.

  • Jarka O. | 15. 1. 2008 09:48

    Kyselé ingredience ( ocet, podmáslí, jogurt ) pomáhají rozkladu lepku v mouce a chléb se lépe váže, t. j. tolik se nedrobí:-)

  • Máří | 15. 1. 2008 09:45

    Ocet neutralizuje chuť droždí a podobně působí i podmáslí atd. Je pravda, že mě chuť kvasnic nevadí a když zapomenu ocet přidat, nevidím žádný rozdíl. Hodně zajímavých informací najdete na http://www.pekarny.unas.cz/ .

  • Gábina H | 15. 1. 2008 08:16

    Terezko, našla jsem tady akorát Pizza chléb

  • Tereza J. | 14. 1. 2008 21:01

    Ďakujem za radu, a ešte sa chcem spýtať, piekla som chlieb podľa niektorých receptov a v nich nebol ani ocot ani kyslé mliečne výrobky. Tak teraz prosím o radu, musí alebo nemusí sa tam dávať ocot ? Mám už vybraný chlebík aj s jogurtom, uvidím, ako bude chutiť. A ešte sa chcem spýtať, hľadala som, ale v tom množstve receptov som nevedela nájsť chlieb s použitím kukuričnej múky. Môžete mi poradiť ?

  • Máří | 13. 1. 2008 15:17

    Peču podle pravidla 350 g tekutých a 500 g sypkých a v tomto receptu se mi zdá tekutin až příliš. Syrovátku místo mléka určitě použít můžete, ale kysané mléčné výrobky (podmáslí, jogurt) dávají chlebu lepší chuť a nemusíte už přidávat ocet.

  • Tereza J. | 12. 1. 2008 20:37

    Tam na konci má byť : ...teraz ma napadlo... hi, hi, hi :)))

  • Tereza J. | 12. 1. 2008 20:35

    Syrovátka je to, čo ostane po výrobe syra alebo tvarohu. Pri výrobe syrov zostanú v syrovátke: voda, syrovátková bielkovina, vitamíny rozpustné vo vode, vápnik a draslík. Pri trávení syrovátky sa uvoľňujú biologicky aktívne peptídy, ktorým sa pripisuje priaznivý účinok na tráviaci trakt, na imunitný systém a na rast. Syrovátku môžu piť aj ľudia s alergiou na mliečnu bielkovinu, môže byť zároveň zdrojom draslíka, vápnika, vitamínu B2 a B12. významný je tiež mliečny cukor, ktorý zostáva v syrovátke vo veľkom množstve a má priaznivý vplyv na trávenie.Sušenú syrovátku dostať u nás bežne v supermarkete alebo hypermarketoch. Dostať aj syrovázku obohatenú vápnikom a lecitínom. Ja si ju kupujem , každý deň si ju dám, mám ju veľmi rada.Podmáslí je náš cmar, že ? Teda toto, čo zostane po mútení masla. Tereza ma napadlo, že tá sušená syrovátka by sa dala použiť pri chleboch, kde treba sušené mlieko. Poučte ma dievčatá, som pekár-učeň :)))

  • milena kubikova | 12. 1. 2008 19:22

    prosim...co je to syrovatka.....cmar? a kde sa kupuje susena/y....v zivote som o tom nepocula. z mliecnych vyrobkov by si nasa rodina biznis nezalozila....mlieko som naposledy pila asi vo skolke , . ked chcem vediet ci je mlieko este dobre, chodim s tym za manzelom...tak strasne ho nemam rada.

  • Tereza J. | 12. 1. 2008 19:02

    Ráno som chlieb upiekla. Použila som sušenú syrovátku, pretože čerstvú som nemala doma. Chlieb bol výborný. Chutí:))) Dávam1-

  • DANUŠA CISÁROVÁ | 12. 1. 2008 13:11

    Výborný pokus , nezostal ani kus .

  • Slávka | 5. 1. 2008 16:35

    Díky za perfektní recept.Konečně první chleba,který chutná celé rodině.Vláčný,chutný,nedrodí se,paráda.Dávám1*!!!

  • Heda | 10. 12. 2007 16:21

    Pekla jsem v pátek a v neděli stále dobrý

  • Halina Osikovska | 21. 11. 2007 20:19

    Tak jsem taky vyzkoušela tento receptík a povedl se krásně velký chlebík, který vydrží dlouho vláčný. Dávám za 1!!!

  • Anonym | 7. 11. 2007 11:15

    * ZAČÍNÁM BLBNOUT - DOMO 3975.

  • Anonym | 6. 11. 2007 08:28

    MÁM UŽ JEŽÍŠKA A KOUPILA JSEM SI PEKÁRNU.VYBRALA JSEM SI DODO 3975.JE NAPROSTO SKVĚLÁ A I ESTETICKY VYMAZLENÁ.POD STROMEK UŽ NEMÁ ŠANCI SE DOSTAT.PEČU JAK DIVÁ.NAPOSLEDY TENTO CHLEBÍK.JE SKVĚLÝÝÝ.DALA JSEM HLADKOU 00 I ŽITNOU.DÁVÁM 1.PS

  • Hospodyňka | 7. 8. 2007 10:10

    P.S. Mouku jsem taky přidávala, ale to i do jiného chlebového receptu, mám asi nějaký druh mouky, který více saje vodu... Při hnětení je zřejmě lepší si to raději ohlídat a přidat mouku nebo vodu podle konzistence těsta. Když moc lepí, raděj přisypávám, aby upečený výrobek nebyl mazlavý

  • Hospodyňka | 7. 8. 2007 10:04

    Výborný chlebíček, lehký a měkký, mě připomínal tmavý toustový.

  • martina | 2. 6. 2007 21:12

    právě peču tento chleba a mám to těsto řídké, nevím jestli to tak má být na jiné adrese mě radily, že má být těsto husté prosím někoho o radu. Je ten rewcept dobře? Pak napíšu jak to dopadlo

  • svihi | 30. 4. 2007 18:35

    hladkou chlebovou mouku nemůžu nikde sehnat,tak používám obyčejnou hladkou mouku a chleba je super kolikrát nestačí ani pořádně vychladnout dávám za 1*

  • Pavlína Votkeová | 27. 3. 2007 19:21

    V Pardubickém Kauflandu ne. Červivá mouka. Ze špaldové visely pavučiny okolo pytlíku. Nechápu.Kontrolujte.

  • Anonym | 23. 2. 2007 13:42

    Paní Maruško, děkuji za rady, jsem z Ostravy, hned se na to podívám. Zdraví Lenka

  • Maruš | 23. 2. 2007 12:47

    Paní Lenko,celkem levné mouky,celozrné,předměřické,kupuju v Tescu.Mívají i žitnou chlebovou a různé jiné,levnější než ty Bio.Pokud jste z Moravy,podívejte se na www.penam.cz Nahlédněte do sortimentu,mají v nabídce žitnou i pšeničnou chlebovou.Stojí asi 13 kč.Je to novinka.A pak je tam rubrika-Naše prodejny a zjistíte,kde pro ně běžet :-)) A jinak,pečení zdar!

  • Lenka Bernatíková | 22. 2. 2007 19:51

    Dneska jsem pekla tento chléb a musím říct, že je opravdu výborný. Také jsem si objednala dle rady v této diskuzi chlebovou mouku (žitnou tmavou a pšeničkou hladkou chlebovou) přímo ve Mlýně Korunka, za 10 kg jsem zaplatila 231,- (včetně poštovného) a je výborná. Jinak kupuji mouky ve zdravé výživě, a tam je vše v BIO kvalitě, tudíž cena kolem 21,- za kg. Děkuji za rady a za výborné recepty. Peču dva měsíce dvakrát týdně... Lenka

  • Ala | 17. 2. 2007 15:32

    Neběhejte po pekárnách a mlýnech a neplaťte za velká balení poštovné! Všechny mouky celozrné, pšeničnou, špaldovou, žitnou, grahamovou v balení 1 kg i hotové směsi na pečení chleba v domácí pekárně koupíte bez problémů v každém Kauflandu! A mají i všechna semínka, slunečnici, sezam, atd.!

  • Anndy KV | 25. 10. 2006 22:17

    Maruš- tk to je skvělé! Já byla ve dvou pekárnách a bohužel mi mouku neprodají. Kajka- Váš názor vám neberu, já i nadále budu péct z klasické hladké, kdy nechávám základ cca 200g a do 500g si namíchám celozrnné a jiné a hlavně plno semínem. A souhlasím s tím, že není nad pečené pečivo doma!

  • Kajka | 25. 10. 2006 19:10

    Anndy, pravda je, že toto pečení není nejlevnější. Ale po druhé stránce , pocit, že mám vždy čerstvý chléb, že mi na něj nechytají prodavačky ani jiní lidé, a že vím , z jakých surovin je upečený, tak ten stojí za to. A chuťově je daleko lepší jak z obyčejné hladké mouky, kterou koupím všude. A v místě mého bydliště ani v jeho okolí prostě chlebovou mouku já neseženu. Takže si ji i nadále budu objednávat v Korunce.

  • Maruš | 25. 10. 2006 13:47

    Zrovna dnes dopoledne jsem se byla zeptat u nás v malé soukromé pekárně,jestli náhodou neprodávají pšeničnou chlebovou a žitnou chlebovou mouku.Mlýn totiž poblíž nemám.A představte si,že jsem uspěla.Oni dostávají pytlovanou po 50 kg,ale mám si donést něco,do čeho mi ji naváží.Prý není problém 5 kg,10 kg,nebo kolik budu chtít.Ptala jsem se na cenu,tak vyjde kolem 8,- kč,ale mám spěchat,protože už bude dražší.Velmi mě svým přístupem překvapili a potěšili.

  • D K | 25. 10. 2006 10:07

    Chleba jsem taky pekla a je výborný. Použila jsem mouku Předměřická mouka žitná chlebová, kterou jsem koupila v TESCU asi za 10 Kč.

  • Anndy KV | 24. 10. 2006 23:07

    jen malý dotaz- vyplatí se to? Ceny z mlýnu Korunka nejsou až tak levné, připočítáte-li poštovné. Kilo pšeničné mouky za 21kč, která je většinou základem chleba....no to je celkem dost

  • Kajka | 24. 10. 2006 19:50

    Já si ji objednávám v mlýnu Korunka. Dojde mi balík asi za 254.- Kč a mám to namíchané i se žitnou chlebovou. Stačí si zadat do vyhledávače mlýn Korunka , kde najdete kontakt . A objednáte si množství jaké chcete. Tento chléb je opravdu výborný. Pekla jsem už asi 5x.

  • Anndy KV | 24. 10. 2006 19:37

    jedině ve mlýně

  • Věra | 23. 10. 2006 21:29

    prosím vás, kde seženu pšeničnou mouku hladkou chlebovou ? dík Věrka

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení
Pokrmy Pečivo Pečení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Drcený kmín Hladká mouka Mléko Ocet Podmáslí Rostlinný olej Sůl Sušené droždí Žitná chlebová mouka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborová pánev (omeleta)

Bramborová pánev (omeleta)

Cuketové lečo s paprikou a klobásou

Cuketové lečo s paprikou a klobásou

Dršťková polévka z vepřových žaludků

Dršťková polévka z vepřových žaludků

Krevety s rýžovými nudlemi

Krevety s rýžovými nudlemi

Jehněčí kotletky & karotky na balzamiku

Jehněčí kotletky & karotky na…

Jablkový páj

Jablkový páj

Celerová omeleta

Celerová omeleta

Lehký sirup z růží

Lehký sirup z růží

Mrkvovo-banánové smoothie

Mrkvovo-banánové smoothie

Doporučujeme

35 minut
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem

Restované žampiony s bramborami a…

45 minut
Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

192
Jednoduchý salát z červené řepy
Jednoduchý salát z…
96
Křupaví netopýři
Křupaví netopýři
89
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …
73
Havajské kuře huli huli
Havajské kuře huli huli
27
Ledové matcha latté
Ledové matcha latté

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5 večeří, které stihnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5…
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody, proč si ji právě teď vychutnat, plus sladké recepty
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody,…
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na pomazánku či ředkvičky s vajíčkem
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na…
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte kouzlo nedokonalosti
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte…
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
AHA.cz Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Meghan se na Den matek pochlubila: Moje dva drahokamy

Meghan se na Den matek pochlubila: Moje dva drahokamy

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy 7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

Další doporučené recepty:

Podlistníky
Podlistníky
Podmáslový chléb
Podmáslový chléb
Podmáslový chléb
Podmáslový chléb
Podmáslový koláč s jablky a vanilkovým krémem
Podmáslový koláč s jablky a vanilkovým…
Podvodnice
Podvodnice
Podvodnice
Podvodnice
  • Recepty.cz
  • Podmáslový chléb - moc dobrý
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact