Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
martina
|3. 3. 2013 19:47
Tento chleba jsem pekla poprvé minulý týden a všem nám moc chutnal. Pekla jsem v normální troubě. Doporučuji, ;-)
klára
|25. 11. 2012 14:53
prosím vás, šel by ten chleba upéct i bez pekárny? Klasicky v plynové troubě? Děkuji :-)
Kateřina Kučerová
|5. 12. 2008 21:44
Chleba je výborný,neměla jsem žitnou mouku,tak jsem dala 200 grahamové a 300 hladké,první vyzkoušený v nové pekárně-byl výborný,jen se po něm zaprášilo,dávám 1,díky
Tereza J.
|7. 10. 2008 19:51
Chlebík je veľmi dobrý, chutil nám. Len už klasicky dávam čerstvé droždie, ale to na veci nič nemení. Je to za 1 :)))