Smícháme mouku, koření, droždí, "masové ingredience", prostě vše suché, přidáme oloupaný česnek, nastrouhané brambory, vlažné mléko s rozšlehanými vajíčky, tuk (v případě sádla rozpuštěný). Necháme vykynout. Pak těsto rozdělíme do dvou vymazaných pekáčů (velikosti asi 30x40), necháme opět asi 10 minut kynout a pečeme v předehřáté troubě zhruba 25 minut.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
autorka receptu
|9. 10. 2010 19:12
Brambory syrové ;-)
Marie L.
|30. 11. 2009 14:40
Brambory mají být syrové nebo vařené?
Jana Krakonoš
|3. 9. 2009 14:49
HLUCHEC dělávala naše babička. Do nedávna jsem si vyčítala,jak jsem tenkrát byla hloupá,že jsem si její recepty nezapsala.Když jsem tu recept našla, jásala jsem! Výborné jídlo za tepla i za studena!