Kuřecí polévka byla odnepaměti považována za posilňující, téměř léčivý pokrm. Čím déle se vývar vaří, tím je polévka silnější a tím příznivější, povzbudivé účinky bude mít pro své strávníky.
Zázvor a paprika,rajče a málo kořen.zeleniny,tak to také není klasický vývar,ale něco úplně jiného ...
Tento recept je tak trochu sracka picou ke zdi. :-$
To je spíš nepoctivá polévka - s masoxem Hrst koření? Někomu přeskočilo
To je spíš nepoctivá polévka - s masoxem Hrst koření? Někomu přeskočilo
To je spíš nepoctivá polévka - s masoxem Hrst koření? Někomu přeskočilo
To není moc dobrý recept. Hrsti pepře, nového koření nebo bobkového listu jsou zbytečné. Kořenovou zeleninu, klidně vcelku, je dobré vařit s masem. Křídla nejsou na polévku nejlepší, jedině jako doplněk, nejlepší jsou hřběty.. A masox do poctivé polévky? nechápu... Ale každý má asi jiné zvyklosti.. :-!
Děláte si legraci, hrst pepře a hrst nového koření? To bych ráda viděla, jestli do ostatního jídla dáváte taky takové dávky, to potom nakupujete koření o pytlech, ne? Začínajícím kuchařkám doporučuji zeptat se babiček nebo spíš prababiček, jak dělají polévku ony. A jestli se už nemají koho zeptat, tak hledat dál a na tenhle recept zapomenout. A polévka s masoxem, ta tedy bude "poctivá". K tomu není co dodat.
Proboha proč cpete do vývaru kuřecí bujón????? To udělá jen debil...
Zase MASOX :'(
Vařit aspoń 2 hodiny, i déle. Dávám i cibuli, kousek zázvoru, kousek bílé papriky, rajče. Kořenové zeleniny jen málo. A nakonec nudle, to je potřeba.