Těsto připravíme smícháním všech ingrediencí. Poté ho vlijeme na vymazaný a polohrubou moukou vysypaný plech s vyšším okrajem. Lžící pak na těsto házíme mírně od sebe kopičky tvarohu rovnoměrně přes celou buchtu ("oka" se nesmí spojovat). Vložíme do předehřáté trouby a zvolna upečeme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Kateřina Spáčilová
|13. 9. 2007 08:03
Jako alternativu vzhledu doporučuji udělat z tvarohu na buchtu mřížku-po upečení vypadá jako prošívaná deka (a taky se tak tahle buchta jmenuje) Jina je moc dobrá!!!
Anonym
|11. 9. 2007 18:18
v podstatě je jedno, jak velkou sklenku použijete, hlavně, když jednou odměříte všechno. Nejlepší rozmezí 200-250 ml. :)
Věra z Dc
|11. 9. 2007 12:10
Moniko pokud je někde sklenka nebo hrníček dávám 1/4 litrový, myslím že je to správně :-)) vždycky se povedlo.