To je totáolně špatný recept. Rozhodně ne 2 cibule!!! Na půl kila jen čtvrtka!! A ne měký salám ale šunkový když už. A kapie? No to už vůbec ne!! :-X
nejvetsi rozdil je v tom, ze v parizskem je kukurice, ale tak to delaj u nas a jinde to muze byt jinaci, jiny kraj jiny mrav, znate to :-\
co vím tak pochotkový je s měkkým salámem a pařížský se šunkou . o cibuli vůbec nejde ,ale to je jen můj názor , mohu se plést.
zadny rozdil mezi pochoutkovym a parizskym neni...jen to pochoutkoveho se dava mene cibule ;-)
Podle mne tam vůbec kapie nepatří. Množství jako 2 ks cibule, 2 ks kapie, 2 ks naložené okurky je dost sporné. Tyto suroviny mohou mít různou velikost. Navíc kapie může být naložená i čerstvá. U hořčice není uvedeno množství žádné.Právě u těchto receptů je množství velmi důležité. Naštěstí jsem po jednom zklamání objevila vynikající recept, takže toto ani zkoušet nebudu. Ale není to nic proti ničemu. Každý máme jiné chutě.
dnes jsem udělala vnučce vlašský salát,je výborný,lepší než koupený.přidávám recept.brambory vařené ve slupce ,majolka ,kys.okurka,steril.hrášek,vařený celer,kousek.vařená mrkev, hořčice,1 lžička cukru,pepř,vorčestr a sul, kapka octa,vše dle chut <:-) i.jo vše krajime na nudličky.dobrou chut.
Pokud vidím dobře, tak název je pochoutkový a ne vlašský.
Do vlašáku kapie?Co je to zase za blbost?A ani cibule tam nepatří.
Do vlašáku se dávají brambory. Mě by ale zase zajímalo, jaký je rozdíl mezi pochoutkovým a pařížským. Nebo jsou vážně stejné?
Můžete mi prosím poradit, jaký je rozdíl mezi pochoutkových a vlašských salátem? Co je v kterém navíc nebo čím se liší? ingrediencemi se mi to zdá stejné, děkuji.
dobré, ale nic nového
Klasika, ale dobrá