co vím tak pochotkový je s měkkým salámem a pařížský se šunkou . o cibuli vůbec nejde ,ale to je jen můj názor , mohu se plést.
euroborka
|20. 3. 2014 21:37
zadny rozdil mezi pochoutkovym a parizskym neni...jen to pochoutkoveho se dava mene cibule ;-)
1Mikina
|6. 3. 2014 01:16
Podle mne tam vůbec kapie nepatří. Množství jako 2 ks cibule, 2 ks kapie, 2 ks naložené okurky je dost sporné. Tyto suroviny mohou mít různou velikost. Navíc kapie může být naložená i čerstvá. U hořčice není uvedeno množství žádné.Právě u těchto receptů je množství velmi důležité. Naštěstí jsem po jednom zklamání objevila vynikající recept, takže toto ani zkoušet nebudu. Ale není to nic proti ničemu. Každý máme jiné chutě.
líba
|1. 10. 2012 11:30
dnes jsem udělala vnučce vlašský salát,je výborný,lepší než koupený.přidávám recept.brambory vařené ve slupce ,majolka ,kys.okurka,steril.hrášek,vařený celer,kousek.vařená mrkev, hořčice,1 lžička cukru,pepř,vorčestr a sul, kapka octa,vše dle chut <:-) i.jo vše krajime na nudličky.dobrou chut.
Renata
|4. 6. 2012 16:58
Pokud vidím dobře, tak název je pochoutkový a ne vlašský.
isis
|24. 4. 2012 13:56
Do vlašáku kapie?Co je to zase za blbost?A ani cibule tam nepatří.
Můžete mi prosím poradit, jaký je rozdíl mezi pochoutkových a vlašských salátem? Co je v kterém navíc nebo čím se liší? ingrediencemi se mi to zdá stejné, děkuji.