• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Plundrový závin s ořechy a čokoládou
Napište svůj komentář k receptu

Plundrový závin s ořechy a čokoládou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Plundrový závin s ořechy a čokoládou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • těsto Plundrové (hotové, koupené - lze nahradit listovým těstem)
    • 2
      hrnek vlašské ořechy
    • 1
      balení bílá čokoláda (Lze nahradit mléčnou tmavou)
    • cukr Na posypání

Postup přípravy receptu

1
Těsto vyválíme, polovinu ořechů nastrouháme a polovinu nasekáme, smícháme a posypeme těsto, čokoládu nasekáme a posypeme jí těsto s ořechy, zavineme, pečeme asi 15-20 minut při 200 °C (po 10-15 minutách stáhneme na 150 °C). Upečený závin pocukrujeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kávové řezy s ořechy, čokoládou a skořicí

Kávové řezy s ořechy, čokoládou a…

Citronové řezy s ořechy a čokoládou

Citronové řezy s ořechy a čokoládou

Slaný hruškový závin s gorgonzolou a ořechy

Slaný hruškový závin s gorgonzolou a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Oldřich Gargulák | 11. 8. 2008 23:32

    Vrstva kynutého, vrstva tukového(mouka,tuk 1:1)Linecké je asi 3mouka:2tuk:1cukr

  • Jana Ehnes | 11. 8. 2008 22:31

    Pokud se nepletu, je plundrove testo kynute a linecke - dohromady slozene (Vrstva kynuteho, vrstva lineckeho, vrstva kynuteho)

  • ladislava staffenová | 11. 8. 2008 15:47

    Já bych ho taky dělala.z Billy jsem ho měla - je to dýl - ale jak jsem psala, nechutnalo mi. Jani recpt na svéo blíbené plundrové těsto jsem ti napsala na skype,ale tady je možná taky,nedívala jsem se.Ale jen kynuté to není - skládá se z máslového a kynutého a překládáš to do sebe jakoby listové.Tenhle název už znám od babičky - jo starý :-))))

  • Jana Remková | 11. 8. 2008 15:39

    Tak já jsem tedy takové těsto nikde neviděla,ani v Bille,ale asi bych si taky raději udělala sama.Však co to je,kynuté,ne?Plundra je šáteček,ne?Dneska se takovým věcem říká takovými názvy...asi abychom byli světoví.Kdysi to byl šáteček a hotovo.Dnes je to plundra.Taky by se určitě dalo použít to listové těsto.

  • ladislava staffenová | 11. 8. 2008 14:57

    Plundrové těsto měli v Bille a viděla jsem ho i v Kauflandu - ale tady to je doba kolem vánoc.Jinak autor má tím nahrazením pravdu a někdy je i lepší to listové.Já osobně,pokud chci péct z plundrového,tak si ho vyrobím doma,z obchodu mi nechutnalo (alespoň jsem, na takové nepřišla)

  • zdenka supolova | 11. 8. 2008 14:50

    Kde se dá koupit hotové plundrové těsto,v Intersparu jsem si ho nikdy nevšimla,to je mražené?Určitě pak zkusím.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Štrůdly Nejlepší dezerty
Moučníky Záviny Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílá čokoláda Cukr Těsto Vlašské ořechy
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krakonošovy drny

Krakonošovy drny

Domácí chléb III.

Domácí chléb III.

Mrkvový salát trochu jinak

Mrkvový salát trochu jinak

Lívanečky s jablky

Lívanečky s jablky

Hnětynky

Hnětynky

Vepřové koleno v zelí

Vepřové koleno v zelí

Dobroučká kuřecí pomazánka

Dobroučká kuřecí pomazánka

Sušenky bez vajec - snadno a rychle

Sušenky bez vajec - snadno a rychle

Francúzska cibuľová polievka

Francúzska cibuľová polievka

Doporučujeme

40 minut
Plněné batáty

Plněné batáty

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

61
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Rybí polévka podle…
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
17
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s ořechy - hrnková buchta podle Lidky
Šťavnatý mrkvový koláč …
16
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
AHA.cz Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Ženy.cz Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Blesk.cz Zpověď Sarah Haváčové: Pravda o vztahu s knězem

Zpověď Sarah Haváčové: Pravda o vztahu s knězem

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Kartářka o novém týdnu: Šokující zpráva a nemilé překvapení! Komu se nebude dařit?

Kartářka o novém týdnu: Šokující zpráva a nemilé překvapení! Komu se nebude dařit?

Další doporučené recepty:

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní jídlo
Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…
Plovdivské po mém
Plovdivské po mém
Plundrové těsto
Plundrové těsto
Pocky
Pocky
Poctivá bramboračka
Poctivá bramboračka
Poctivá česnečka
Poctivá česnečka
  • Recepty.cz
  • Plundrový závin s ořechy a čokoládou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact