• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Plundrový závin s ořechy a čokoládou
Napište svůj komentář k receptu

Plundrový závin s ořechy a čokoládou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Plundrový závin s ořechy a čokoládou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • těsto Plundrové (hotové, koupené - lze nahradit listovým těstem)
    • 2
      hrnek vlašské ořechy
    • 1
      balení bílá čokoláda (Lze nahradit mléčnou tmavou)
    • cukr Na posypání

Postup přípravy receptu

1
Těsto vyválíme, polovinu ořechů nastrouháme a polovinu nasekáme, smícháme a posypeme těsto, čokoládu nasekáme a posypeme jí těsto s ořechy, zavineme, pečeme asi 15-20 minut při 200 °C (po 10-15 minutách stáhneme na 150 °C). Upečený závin pocukrujeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kávové řezy s ořechy, čokoládou a skořicí

Kávové řezy s ořechy, čokoládou a…

Citronové řezy s ořechy a čokoládou

Citronové řezy s ořechy a čokoládou

Slaný hruškový závin s gorgonzolou a ořechy

Slaný hruškový závin s gorgonzolou a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Oldřich Gargulák | 11. 8. 2008 23:32

    Vrstva kynutého, vrstva tukového(mouka,tuk 1:1)Linecké je asi 3mouka:2tuk:1cukr

  • Jana Ehnes | 11. 8. 2008 22:31

    Pokud se nepletu, je plundrove testo kynute a linecke - dohromady slozene (Vrstva kynuteho, vrstva lineckeho, vrstva kynuteho)

  • ladislava staffenová | 11. 8. 2008 15:47

    Já bych ho taky dělala.z Billy jsem ho měla - je to dýl - ale jak jsem psala, nechutnalo mi. Jani recpt na svéo blíbené plundrové těsto jsem ti napsala na skype,ale tady je možná taky,nedívala jsem se.Ale jen kynuté to není - skládá se z máslového a kynutého a překládáš to do sebe jakoby listové.Tenhle název už znám od babičky - jo starý :-))))

  • Jana Remková | 11. 8. 2008 15:39

    Tak já jsem tedy takové těsto nikde neviděla,ani v Bille,ale asi bych si taky raději udělala sama.Však co to je,kynuté,ne?Plundra je šáteček,ne?Dneska se takovým věcem říká takovými názvy...asi abychom byli světoví.Kdysi to byl šáteček a hotovo.Dnes je to plundra.Taky by se určitě dalo použít to listové těsto.

  • ladislava staffenová | 11. 8. 2008 14:57

    Plundrové těsto měli v Bille a viděla jsem ho i v Kauflandu - ale tady to je doba kolem vánoc.Jinak autor má tím nahrazením pravdu a někdy je i lepší to listové.Já osobně,pokud chci péct z plundrového,tak si ho vyrobím doma,z obchodu mi nechutnalo (alespoň jsem, na takové nepřišla)

  • zdenka supolova | 11. 8. 2008 14:50

    Kde se dá koupit hotové plundrové těsto,v Intersparu jsem si ho nikdy nevšimla,to je mražené?Určitě pak zkusím.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Štrůdly Nejlepší dezerty
Moučníky Záviny Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílá čokoláda Cukr Těsto Vlašské ořechy
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Římský salát s rajčaty a olivami

Římský salát s rajčaty a olivami

Pikantní žebírka na grilu

Pikantní žebírka na grilu

Omáčka z plísňového sýra

Omáčka z plísňového sýra

Kuřecí prsa zapečená se špenátem

Kuřecí prsa zapečená se špenátem

Výborné špízy

Výborné špízy

"Slovenský" bramborák

"Slovenský" bramborák

Cejn na bylinkách

Cejn na bylinkách

Zapečené müsli II.

Zapečené müsli II.

Krkovička po maďarsku

Krkovička po maďarsku

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

36
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
36
Pudinkové šneky Ládi Hrušky
Pudinkové šneky Ládi…
30
Krkovička na hrášku
Krkovička na hrášku
27
Salát z pečené červené řepy
Salát z pečené červené…
25
Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce
Bezpřílohové pečené…

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Potřetí ženatý Noid: Veřejná omluva exmanželkám!

Potřetí ženatý Noid: Veřejná omluva exmanželkám!

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní jídlo
Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…
Plovdivské po mém
Plovdivské po mém
Plundrové těsto
Plundrové těsto
Pocky
Pocky
Poctivá bramboračka
Poctivá bramboračka
Poctivá česnečka
Poctivá česnečka
  • Recepty.cz
  • Plundrový závin s ořechy a čokoládou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact