• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Plněný květák mletým masem
Napište svůj komentář k receptu

Plněný květák mletým masem

autor: kabinkaR
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Plněný květák mletým masem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • květák
    • mleté maso
    • koření
    • sůl
    • vejce
    • hladká mouka
    • strouhanka
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Krátce povaříme celý květák v osolené vodě.
2
Připravíme si směs mletého masa, které upravíme jako na sekanou, jak máme rádi. Lžičkou či prstama směs strkáme mezi růžičky květáku. Snažíme se, co nejvíce a po celém květáku. Pozor, aby se nerozdělil
3
Potom celý květák obalíme v trojobalu a dáme do trouby, či na pánev smažit jako řízek. Nebo ve fritéze do zlatova.
4
Příloha buď s bramborem a tatarkou, s kaší. Nebo vystydnout a nakrájet jako studený talíř a ozdobit zeleninou. Když je rozříznut, vypadá pěkně, neboť tvoří mozaiku a je to výborné.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Květák s mletým masem po boloňsku

Květák s mletým masem po boloňsku

Plněný zapékaný květák

Plněný zapékaný květák

Květák zapečený (nejen) s uzeným masem

Květák zapečený (nejen) s uzeným masem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonym | 25. 1. 2007 21:48

    Prosím, ten olej v troubě už má být rozpálený ( před vložením květáku) ?

  • Evelina K. | 25. 1. 2007 19:42

    vas recept vypada bajecne, nechala jsem se zlakat a koupila kvetak. kdyz jsem si potom kvetak prohledla doma, tak jsem zjistila, ze je tak pevny, ze do nej to mlete maso urcite nedostanu:o) nakonec tedy kvetak skoncil nakrajeny na kousky a s masem zapeceny v pekacku. bylo to take moc dobre!

  • englicka marketa | 22. 1. 2007 17:35

    dneska měli shodou oklolností pěkný a celkem levný:o))květák v lidlu,tak jsem ho vzala a zítra udělám k obědu:o))moc se těšim květáček může celá rodina..

  • Miloslava Radová | 20. 1. 2007 10:03

    aluško,nejlepší je z květáku,kjak bývyly jen dříve,ne ten pevný.tam těžko se dává do těch růžeček,spíš to musíte rozříznout do vnitř,a nedá se všude to mleté.přidala jsem i foto postup,měli by to tam dodat.je to moc dobré a zavoní celý byt.díky za odezvu MR.napište pak

  • Aluška | 19. 1. 2007 11:31

    super nápad,vyzkouším ale až bude lepší květák.Teď je za 1 drahý a za 2.nemá žádnou chuť...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Koření Květák Mleté maso Olej Strouhanka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlé řezy s mákem

Rychlé řezy s mákem

Masové závitky

Masové závitky

Jahodové řezy V.

Jahodové řezy V.

Linecké cukroví II.

Linecké cukroví II.

Jablečné muffiny s tvarohem

Jablečné muffiny s tvarohem

Dušená hovězí kližka

Dušená hovězí kližka

Masové koule na zelenině

Masové koule na zelenině

Nepečené ovesné placičky s arašídovým máslem

Nepečené ovesné placičky s arašídovým…

Jednoduchá avokádová pomazánka

Jednoduchá avokádová pomazánka

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Domácí kečup
Domácí kečup
18
Kvašáky
Kvašáky
18
Švestková nutela
Švestková nutela
18
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Zemřela Čirina (†75), kuchařka Gotta i Havla: Rodina na parte oznámila, co se stalo

Zemřela Čirina (†75), kuchařka Gotta i Havla: Rodina na parte oznámila, co se stalo

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Plněný hermelín v pizza kabátku s plněnými žampióny
Plněný hermelín v pizza kabátku s…
Plněný chleba
Plněný chleba
Plněný chleba II.
Plněný chleba II.
Plněný lilek (melanzane ripiene)
Plněný lilek (melanzane ripiene)
Plněný lilek s ricottou a ořechy
Plněný lilek s ricottou a ořechy
Plněný mořský vlk
Plněný mořský vlk
  • Recepty.cz
  • Plněný květák mletým masem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact