• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Plněný květák mletým masem
Napište svůj komentář k receptu

Plněný květák mletým masem

autor: kabinkaR
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Plněný květák mletým masem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • květák
    • mleté maso
    • koření
    • sůl
    • vejce
    • hladká mouka
    • strouhanka
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Krátce povaříme celý květák v osolené vodě.
2
Připravíme si směs mletého masa, které upravíme jako na sekanou, jak máme rádi. Lžičkou či prstama směs strkáme mezi růžičky květáku. Snažíme se, co nejvíce a po celém květáku. Pozor, aby se nerozdělil
3
Potom celý květák obalíme v trojobalu a dáme do trouby, či na pánev smažit jako řízek. Nebo ve fritéze do zlatova.
4
Příloha buď s bramborem a tatarkou, s kaší. Nebo vystydnout a nakrájet jako studený talíř a ozdobit zeleninou. Když je rozříznut, vypadá pěkně, neboť tvoří mozaiku a je to výborné.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Květák s mletým masem po boloňsku

Květák s mletým masem po boloňsku

Plněný zapékaný květák

Plněný zapékaný květák

Květák zapečený (nejen) s uzeným masem

Květák zapečený (nejen) s uzeným masem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonym | 25. 1. 2007 21:48

    Prosím, ten olej v troubě už má být rozpálený ( před vložením květáku) ?

  • Evelina K. | 25. 1. 2007 19:42

    vas recept vypada bajecne, nechala jsem se zlakat a koupila kvetak. kdyz jsem si potom kvetak prohledla doma, tak jsem zjistila, ze je tak pevny, ze do nej to mlete maso urcite nedostanu:o) nakonec tedy kvetak skoncil nakrajeny na kousky a s masem zapeceny v pekacku. bylo to take moc dobre!

  • englicka marketa | 22. 1. 2007 17:35

    dneska měli shodou oklolností pěkný a celkem levný:o))květák v lidlu,tak jsem ho vzala a zítra udělám k obědu:o))moc se těšim květáček může celá rodina..

  • Miloslava Radová | 20. 1. 2007 10:03

    aluško,nejlepší je z květáku,kjak bývyly jen dříve,ne ten pevný.tam těžko se dává do těch růžeček,spíš to musíte rozříznout do vnitř,a nedá se všude to mleté.přidala jsem i foto postup,měli by to tam dodat.je to moc dobré a zavoní celý byt.díky za odezvu MR.napište pak

  • Aluška | 19. 1. 2007 11:31

    super nápad,vyzkouším ale až bude lepší květák.Teď je za 1 drahý a za 2.nemá žádnou chuť...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Koření Květák Mleté maso Olej Strouhanka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Řezy s černým rybízem

Řezy s černým rybízem

Dresing z kysané smetany

Dresing z kysané smetany

Celerovo-mrkvová pomazánka s pečivem

Celerovo-mrkvová pomazánka s pečivem

Tradiční trdelník

Tradiční trdelník

Banánový chlebíček s kokosem

Banánový chlebíček s kokosem

Čočková polévka ze zbylé čočky na kyselo

Čočková polévka ze zbylé čočky na…

Jidáše - sádlové

Jidáše - sádlové

Domácí müsli tyčinky

Domácí müsli tyčinky

Kapustová polévka se slaninou

Kapustová polévka se slaninou

Doporučujeme

Zapečená vejce po italsku

Zapečená vejce po italsku

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Kofty s tzatziki

Kofty s tzatziki

80 minut
Cheesecake s třešněmi a drobenkou

Cheesecake s třešněmi a drobenkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Poslední sledované recepty

128
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami
75
Dýňová tortila
Dýňová tortila
51
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
47
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
41
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…

Zajímavé články

Znáte labneh? Tenhle krémový čerstvý sýr si snadno vyrobíte i doma
Znáte labneh? Tenhle krémový čerstvý sýr si…
Tradiční svatojánské ořechy: Jak je vyrobit a na co jsou dobré?
Tradiční svatojánské ořechy: Jak je vyrobit a na…
Třešňové recepty napříč Evropou: Francouzský clafoutis, italské tiramisu a rakouský závin
Třešňové recepty napříč Evropou: Francouzský…
Upečte si sýr! Je to skvělá chuťovka na párty i rychlá večeře pro celou rodinu
Upečte si sýr! Je to skvělá chuťovka na párty i…
Jídlo a pití do letadla: Co si můžete vzít s sebou na palubu a co je zakázané?
Jídlo a pití do letadla: Co si můžete vzít s…
AHA.cz Zvrat v případu obviněného Adama Krause: Nahrávka jako důkaz

Zvrat v případu obviněného Adama Krause: Nahrávka jako důkaz

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Eva Pavlová předvedla stylistický fígl: Nosí ho Bohdalová i Švandová

Eva Pavlová předvedla stylistický fígl: Nosí ho Bohdalová i Švandová

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Hříšná přehlídka v Brně: Missí zadečky v akci!

Hříšná přehlídka v Brně: Missí zadečky v akci!

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Letní slunovrat se blíží – čarujte a přivolejte si lásku i peníze

Letní slunovrat se blíží – čarujte a přivolejte si lásku i peníze

Další doporučené recepty:

Plněný hermelín v pizza kabátku s plněnými žampióny
Plněný hermelín v pizza kabátku s…
Plněný chleba
Plněný chleba
Plněný chleba II.
Plněný chleba II.
Plněný lilek (melanzane ripiene)
Plněný lilek (melanzane ripiene)
Plněný lilek s ricottou a ořechy
Plněný lilek s ricottou a ořechy
Plněný mořský vlk
Plněný mořský vlk
  • Recepty.cz
  • Plněný květák mletým masem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact