• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Plněný květák mletým masem
Napište svůj komentář k receptu

Plněný květák mletým masem

autor: kabinkaR
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Plněný květák mletým masem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • květák
    • mleté maso
    • koření
    • sůl
    • vejce
    • hladká mouka
    • strouhanka
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Krátce povaříme celý květák v osolené vodě.
2
Připravíme si směs mletého masa, které upravíme jako na sekanou, jak máme rádi. Lžičkou či prstama směs strkáme mezi růžičky květáku. Snažíme se, co nejvíce a po celém květáku. Pozor, aby se nerozdělil
3
Potom celý květák obalíme v trojobalu a dáme do trouby, či na pánev smažit jako řízek. Nebo ve fritéze do zlatova.
4
Příloha buď s bramborem a tatarkou, s kaší. Nebo vystydnout a nakrájet jako studený talíř a ozdobit zeleninou. Když je rozříznut, vypadá pěkně, neboť tvoří mozaiku a je to výborné.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Květák s mletým masem po boloňsku

Květák s mletým masem po boloňsku

Plněný zapékaný květák

Plněný zapékaný květák

Květák zapečený (nejen) s uzeným masem

Květák zapečený (nejen) s uzeným masem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonym | 25. 1. 2007 21:48

    Prosím, ten olej v troubě už má být rozpálený ( před vložením květáku) ?

  • Evelina K. | 25. 1. 2007 19:42

    vas recept vypada bajecne, nechala jsem se zlakat a koupila kvetak. kdyz jsem si potom kvetak prohledla doma, tak jsem zjistila, ze je tak pevny, ze do nej to mlete maso urcite nedostanu:o) nakonec tedy kvetak skoncil nakrajeny na kousky a s masem zapeceny v pekacku. bylo to take moc dobre!

  • englicka marketa | 22. 1. 2007 17:35

    dneska měli shodou oklolností pěkný a celkem levný:o))květák v lidlu,tak jsem ho vzala a zítra udělám k obědu:o))moc se těšim květáček může celá rodina..

  • Miloslava Radová | 20. 1. 2007 10:03

    aluško,nejlepší je z květáku,kjak bývyly jen dříve,ne ten pevný.tam těžko se dává do těch růžeček,spíš to musíte rozříznout do vnitř,a nedá se všude to mleté.přidala jsem i foto postup,měli by to tam dodat.je to moc dobré a zavoní celý byt.díky za odezvu MR.napište pak

  • Aluška | 19. 1. 2007 11:31

    super nápad,vyzkouším ale až bude lepší květák.Teď je za 1 drahý a za 2.nemá žádnou chuť...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Koření Květák Mleté maso Olej Strouhanka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Meruňkový koláč

Meruňkový koláč

Výborná ořechová bábovka

Výborná ořechová bábovka

Plněné žampióny speciál

Plněné žampióny speciál

Jižanské fazole s klobásou

Jižanské fazole s klobásou

Zapékané těstoviny se špenátem a šunkou

Zapékané těstoviny se špenátem a…

Lilkové lodičky

Lilkové lodičky

Vepřové maso s paprikou a rajčaty

Vepřové maso s paprikou a rajčaty

Králík na hořčici II

Králík na hořčici II

Celerový salát - zdravě a chutně

Celerový salát - zdravě a chutně

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

179
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
104
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …
97
Chřest s bešamelovou omáčkou
Chřest s bešamelovou…
79
Dýňová tortila
Dýňová tortila
70
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Rozlícená Gregorová: Drsná slova na obranu syna! Kdyby byl gay, tak idiotsky by se neoženil!

Rozlícená Gregorová: Drsná slova na obranu syna! Kdyby byl gay, tak idiotsky by se neoženil!

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

Další doporučené recepty:

Plněný hermelín v pizza kabátku s plněnými žampióny
Plněný hermelín v pizza kabátku s…
Plněný chleba
Plněný chleba
Plněný chleba II.
Plněný chleba II.
Plněný lilek (melanzane ripiene)
Plněný lilek (melanzane ripiene)
Plněný lilek s ricottou a ořechy
Plněný lilek s ricottou a ořechy
Plněný mořský vlk
Plněný mořský vlk
  • Recepty.cz
  • Plněný květák mletým masem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact