Já si taky vydlabu hermelínek a vnitřek smíchám se změklým máslem a přidám buď papriku, bylinky nebo třeba vegetu (kvůli barvě) a hotovou náplň natírám zpět do hermelínu. Prokládám celým kolečkem suchého salámu (měkký je na to nevýrazný) a přiklopím vrškem, jemně zatížím a na noc dám do lednice. Pak krájím taky jako dortík. Je to pěkná mozaika a hodí se to parádně na studené mísy. Obdivuje to celá rodina a myslí si, jak je to těžké :-))
nejlepší je ten vnitřek hermelínu smíchaný s taveným sýrem, utřeným česnekem (tak aspon 2-3 stroužky) a nasekaný vlašáky.... nakrájený na osminky, na každém dílku půlkolečko salámu a připíchnutý těma ozdobnejma párátkama.
Mám vyzkoušenou náplň: vydlabaný hermelín, máslo, česnek, špetka černého pepře a trocha petrželové natě, sekané ořechy - pokaždé to zmizí rychlostí blesku!
já si myslím že lepší než máslo je tavený sýr
Take do hermelinu pridavam pul strouzku cesneku