• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Plněný hermelín s ořechy
Napište svůj komentář k receptu

Plněný hermelín s ořechy

autor: Mila Veselá
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Plněný hermelín s ořechy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • hermelín Kulatý
    • máslo
    • bazalka
    • provensálské bylinky
    • paprika
    • vlašské ořechy Sekané
    • sůl Není podmínkou
    • petrželka Zelená

Postup přípravy receptu

1
Kulatému hermelínu seřízneme vodorovně vršek a vnitřek opatrně vydlabeme. Lépe to jde, když má hermelín tekutější jádtro. Vydlabaný sýr utřeme s kouskem másla a přidáme sekané ořechy. (Másla tak lžičku, ořechů asi polévkovou lžíci, ořechy raději sekané na větší kousky, ne mleté).
2
Utřenou směsí naplníme hermelín, uhladíme, přiklopíme víčkem, urovnáme opět do kulatého tvaru a zabalené v alobalu a lehce zatížené necháme v lednici do druhého dne. Pak lze krájet jako malý dortík.
3
<BR><BR>Variace: do náplně lze přidat bylinky nebo papriku, ale opatrně, aby to nepřerazilo chuť ořechů.
4
<BR><BR>Poznámka: nevyplatí se to dělat s jedním hermelínem !!!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněný hermelín

Plněný hermelín

Plněný hermelín II.

Plněný hermelín II.

Plněný hermelín v pizza kabátku s plněnými žampióny

Plněný hermelín v pizza kabátku s…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Simča | 7. 4. 2007 04:16

    Já si taky vydlabu hermelínek a vnitřek smíchám se změklým máslem a přidám buď papriku, bylinky nebo třeba vegetu (kvůli barvě) a hotovou náplň natírám zpět do hermelínu. Prokládám celým kolečkem suchého salámu (měkký je na to nevýrazný) a přiklopím vrškem, jemně zatížím a na noc dám do lednice. Pak krájím taky jako dortík. Je to pěkná mozaika a hodí se to parádně na studené mísy. Obdivuje to celá rodina a myslí si, jak je to těžké :-))

  • Lucy Mezuliánová | 19. 12. 2006 08:49

    nejlepší je ten vnitřek hermelínu smíchaný s taveným sýrem, utřeným česnekem (tak aspon 2-3 stroužky) a nasekaný vlašáky.... nakrájený na osminky, na každém dílku půlkolečko salámu a připíchnutý těma ozdobnejma párátkama.

  • Marťa | 21. 11. 2006 13:09

    Mám vyzkoušenou náplň: vydlabaný hermelín, máslo, česnek, špetka černého pepře a trocha petrželové natě, sekané ořechy - pokaždé to zmizí rychlostí blesku!

  • Milouš | 29. 10. 2006 16:34

    já si myslím že lepší než máslo je tavený sýr

  • marcela slamdeckova | 22. 3. 2005 00:51

    Take do hermelinu pridavam pul strouzku cesneku

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Večeře Pozdní večeře Smažení Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Hermelín Máslo Paprika Petrželka Provensálské bylinky Sůl Vlašské ořechy
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bagety z pekárny

Bagety z pekárny

Makové rohlíčky (Rakousko)

Makové rohlíčky (Rakousko)

Prošívaná deka II.

Prošívaná deka II.

Masíčko po námořnicku

Masíčko po námořnicku

Domácí nugát

Domácí nugát

"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy (dort)

"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy…

Dušená červená řepa / zelí z řepy

Dušená červená řepa / zelí z řepy

Vepřová kýta na rajčatech

Vepřová kýta na rajčatech

Bramborovo-fazolový salát

Bramborovo-fazolový salát

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

26
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
25
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
21
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
21
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
17
Plnotučná hořčice s bílým vínem
Plnotučná hořčice s…

Zajímavé články

Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
AHA.cz Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Interní vtípek ve Zrádcích: Zpěvák Marcell měl za zády svého vlastního bubeníka!

Interní vtípek ve Zrádcích: Zpěvák Marcell měl za zády svého vlastního bubeníka!

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

  • Recepty.cz
  • Plněný hermelín s ořechy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact