Vynikajici recept....ted uz ho delam pravidelne a vsichni si moc pochutnavame :-)
Velmi dobré, pokud mám více žampionové směsi, přidám to ní vejce, nahňácám kolem hermelínů a dám zapéci. Fakt mňamka. možná by se dalo i grilovat jako Pepan.
výborné a jednoduché. neměla jsem šunku ani žampiony, ale dala jsem na kostičky vysočinu a obyč houby a i tak to bylo supr. hned dávám do oblíbených:)
Jeden z mych nejoblibenejsich zdejších receptu. Kombinace cibule, hermelin, sunka a zampiony je naprosto uzasna!
Díky za recept. Moc dobré. Jen jsem hermelíny neplnila (připadlo mi to moc pracné), ale pouze podélně rozkrojila a naplnila hmotou. Dala zapéct na pečícím papíře na střední příčku do trouby. Chuť skvělá.
Houby asi ničím nenahradíte, lze je jen vynechat nebo dát jinou ingredienci, ale to už je pak něco jiného....
Dobrý den, chtěla jsme se zeptat, jestli mi někdo poradí, čím nahradit houby? Děkuju
Je to fakt dost dobrý... a sytý.
Přidávám do oblíbených receptů. Manžel se olizoval až za ušima :0))
asi bych udělala na silvestra pro návštěvu jako studené zobání, jak byste grilovali v mikrovlnce?
Dělala jsem již několikrát.Je to opravdu super.Poprvé jsem se bála,že mi náplň vyteče,tak jsem každý sýr zabalila do alobalu,ale sýr se na alobal přilepil,takže už to dělám na pečícím papíru a nechám chvilku zapéct.Je to dobré i studené,třeba nakrájené na plátky.
opravdu výborné
ted jto jdu připravovat tak sem zvedava)
Strašně moc děkuji za recept je to opravdu výborné. Vřele všem doporučuji. Měli jsme boule za ušima.
Take vyborne s cesnekovym toustem (veka potrena drcenym cesnekem a zapecena). Tim si to pak muzete krasne nabirat!!! Mnaaaaaaam!!!
bylo to vynikající jídlo.. ale přijde mi strašně těžké. jiank super, děkuju
Tohle je naprosto výýýbornééé....já po naplnění hermelínu to celé dávám propéct do trouby v zapékací mističce a co se nevejde do hermelínu ještě přihodím k tomu;-) S tím si dávám rozpečenou bagetku....je to opravdu delikatesa!!
Postupovala jsem dle receptu,akorát jsem to nedala zapéct pod grilem.Zabalila jsem to do alobalu a dala ztuhnout do ledničky.Pak jsem to nakrájela a podávala s dalšími sýry jako mňamku k vínu.Super!!!
asi si udělam koncert chutííí krale sýýýra MŃAM
Je to opravdu móóóóóóóc dobré!
pro labuzniky hermelinu fakt super vec
chci to zkusit ale nemám gril
Mooooc dobrý
Neměla jsem moc času, v ledničce toho taky moc nebylo; 2 hermelíny, cibule, 3 žampiony, trocha vysočiny, zapekla v mikrovlnce 2 minutky a k tomu chleba. Super.
Žampiony a hermelín v kombinaci opravdu nemají chybu!
No,to nemá chybu.Připravil jsem to se saláte z rajčat a cibule a jemně opečenou vekou.A vše zalil vínem.Uáááááuu!!!Romantika chuti!
Naprosto úžasné...!!Zapékala jsem bez alobalu, místo smažených brambor bramborová kaše a k tomu zeleninka na másle !!!Fakt dobrota !!!!
Dnes jsem dělala , velice nam to chutnalo dokonce i dceři ktera malo co ji . vyborné .
Prosím, přikrýváte to těmi vršky?
Vypadá to super. Zítra to udělam rodině. Pak to zhodnotím.
Dávám 1.Plněný hermelín byl vynikající.
dělala jsem o víkendu a je to mňamka...moc jsme si pochutnali,opekla jsem k tomu bílou klobásu a krásně se to doplňovalo :-) dávám 1
Není to špatné i s bramborákem!
Přítel je kuchař, takže je pro mě dost těžké vymyslet něco, co by mu mohlo chutnat a nepřipadalo mu to všední... Ale tenhle recept uspěl... Je to prostě vynikající...
O víkundu jsem zkusila a opravdu jsme si všichni pochutnali. Je to delikatesa.
Je to moc dobré. Já nemám gril a tak jsem to zabalila do brambkoráku. Nic lepšího neznám!!!!
Petro, taky máte právo recepty hodnotit, a to kliknutím na příslušnou známku v hodnocení (hned pod receptem).
Já tady postupně zkouším všea dneska jsem zjistila,že k tomu mohu i něco připsat.Zde taky tento recept chválím.Moc dobré!!
Vynikající.
Pani Helanova, po dnesni zkusenosti bych dala plisnovou stranu dolu, nahore se mi trochu vysousila a zda se mi to skoda. Muj manzel mel napad ktery chci priste realizovat - dat na dno kameninove misky opeceny tenky platek krkovice, jen pul hermelinu s naplni a co zbyde kolem. Jidlo bylo opravdu vynikajici, ale my uz jsme starsi a po celem syru bylo nam tezko ze zaludku...tim nechci nikoho odradit, chutove je to moc dobre:-) Idealne k tomu jsou kysele okurky. Davam 1
Jo pokud vám náplň zbyde je výborná třeba na opečené tousty, nebo jako náplň do kotlet.
Na venkovnim grilu urcite v alobalu.
Uz jsem jednou ptala zda te naplni neni moc, bohuzel mi nikdo neodpovede. Tak jsem se konecne k tomu dnes dostala, naplne je opravdu hodne, nemuze se vejt do vydlabanich hermelinu v zadnem pripade, tak jsem ji dala vedle. Nahore jsem dala kousek masla, s olejem na smazeni cibulky jsem setrila:-) Pekla jsem v kameninovych miskach. VYNIKAJICI!
Tohle je starej recept z Vlasty. Je to dobré, ale brzy to vychladne.
Je to fakt luxusní, děkuji za dobrý nápad.
Zapékáte to zakryté těmi vršky nebo ty se tam nedávají? Pokud ano, tak plísní dolů nebo nahoru? Děkuji za radu
VYNIKAJÍCÍ, JEN TAM DÁM PŘÍŠTĚ MÉNĚ OLEJE BYLO TO DOST MASTNÝ
Tak tohle vypada perfektne lidicky!Super Recept!
V mikrovlce určitě, pokud byste chtěla dělat na grilu asi bych radši zabalila do alobalu.
moze sa to zapekat aj v mikrovlnke, rezim gril??, kolko W?
Zní to fakt dobře, našla jsem to až dnes a mám dotaz, lze to dělat i na venkovním grilu, přímo na ohni? A co by to dělalo zabalené do alobalu? Díky
rychlé, nenáročné, skvělé :o)
Zní to geniálně, stoprocentně vyzkouším. Díky za tip!
muj anglicanek se ptal "mame vic?"tak mu to chutnalo.davam za jedna
To je taková mňamka......
Dooopravdy vyborne, mohu jen doporucit
Vypadá to báječně...určitě vyzkouším...
Zapéká se cca 5-10 min. Záleží jak máte rozpálenou troubu, prostě to musíte hlídat. A do alobalu se hermelíny nebalí. Nebojte se určitě se vám to nerozteče.
Prosím jak krátkou dobu se to má zapéct? Musí se zabalit ten hermelín do alobalu nebo stačí bez něj,(mám strach,aby se neroztekl).
Také přidávám chválu. Nikdy jsem takhle upravený hermelín nejedla, ale je to strašně dobré. A hodí se i pro slavnostní příležitosti.
Pro toho, kdo nemá rád houby (jako třeba má přítelkyně), doporučuji vyměnit houby za krevety..samozřejmě na konci doplněné o citronovou šťávu...
Výborné, i bez šunky!!!!
Tak tohle je opravdu bomba. I kalorická. Ale opravdu je to úžasné. Uděla jsem k tomu i ty opečené brambory a dávám 1*
Jsem ráda že Vám chutnalo.
Opravdu výborné. Takhle hermlín neznám - měla jsem strach, jak to dopadne, ale nemělo to chybu. Už teď to patří ke zlatým receptům naší rodiny
Moc dobré,doporučuji,šunka tam být nemusí,příště to dělám bez šunky.Lepší než smažený hermelín.
znám plněný Hermelin jen za studena, tento vyzkouším zítra na 1. máj, už se těším
Kláro, máte-li gril nebo elektrickou pečící troubu s funkcí grilu, zapnete ji podle návodu, necháte rozpálit a vložíte na chvilku naplněné sýry. Musíte u toho stát a hlídat, je to rychle hotovo. Hotové je to tehdy, když se sýr začne tavit. Ale i bez grilu to jde např. v mikrovlnce na nejvyšší rychlost, nebo v obyč. troubě na nejvyšší stupeň.
Moc dobré - už mám v oblíbených receptech. A konečně jsem se zaregistrovala - takže i hodnotím za 1.
Co zanemná: krátce zapečeme pod grilem? Jsem kuchařský antitalent, prosím, napište mi někdo přesné instrukce. děkuji moc.
Dělala jsem tento týden pro návštěvu a mělo obrovský úspěch. Všichni chtěli recept. Opravdu mňamka. Dávám 1*
Moc dobré! Protože se u nás nejí maso (přítel) a cibule (já), tyto ingredience tam nedávám, ale zato přidávám pórek a zelené olivy. Je to asi o trošku jiné, než původní recept, ale taky je to výborné.
juuu, baaajecne.V jedne prazske restauraci je delaji tak, ze je jenom prekroji a vlozi napln. Ale tohle je lepsi
Fakt super, mám ho v oblíbených receptech, jelikož manžel miluje hermelín.Jeho dietní režim byl rázem v tahu, ale stálo to za to.Mohu doporučit.
Vyzkoušela jsem a bylo to výborné!!! Opravdu povedené, mňam mňam, všem chutnalo :-)) Určitě doporučuju.
ha, tak ten muj chlap ma alergii na penicilin a houby nesnasi :) ale ja hermelin miluju tak si to urcite udelam
Skvělé!!!!Přítel se mohl utlouct:))
prave jsme to s pritelem dojedeli, mnamka a docela rychla. misto sunky jsem dala anglickou!
Bolo to výborné. Robila som zo šiestich hermelínov a dávala som jednu konzervu (cca 40 dg) šampiňónov a vyšlo mi to akurát. Aj návšteva chválila a pýtala si recept. Dávam za 1.
Rada bych to taky vyzkousela ale radeji se prvni zeptam - nejsou na 4 hermeliny 400g zampiony moc? Te nadivky urcite pak zbyde, co s ni? Dekuji predem za odpoved.
Ten můj taky - jen nevím, jak to dokáže. Je to totiž docela syté jídlo.
Výborné ani jsem netušila, že ten můj chlap je schopen sníst 3 hermelíny s přílohou na posezení:-)
MNAMKA!!!!!!!Vyborné...jen se zaprasilo!
Velice dobré, chuťově zajímavé. Chutnalo i manželovi, který hned tak něco nesní. Doporučuji.
varit neumim, ale hledam recept, ktery bych uvarila přiteli.tento me opravdu nadchl.jen kdyby mi nekdo napsal presny casy jednotlivych vykonu (restovani zampionu, zapeceni), dik
pridala jsem jen trosku feferon a take alabomba
Nebojte se zapéct hermelín jen tak bez alobalu. Nerozteče se a je to fakt výborné
Naplnene jsem ja dala do alobalu a zapekla v troube. Velika dobrota.