• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Plněný hermelín II.
Napište svůj komentář k receptu

Plněný hermelín II.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 123
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Plněný hermelín II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks hermelín
    • 400
      g žampiony
    • 1
      ks cibule
    • 150
      g šunka nebo šunkového salámu
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka vegeta
    • 1
      špetka petrželka zelená

Postup přípravy receptu

1
Žampiony očistíme, nakrájíme na plátky. Nakrájenou cibuli orestujeme na oleji, přidáme žampiony, okořeníme a dusíme. Hermelínům skrojíme vršky, vydlabeme vnitřky, promícháme s orestovanými žampiony, šunkou pokrájenou na nudličky (je dobré ji jen tak nasucho opéct na pánvi) a petrželkou. Směs dáme do vydlabaných hermelínů a krátce zapečeme pod grilem.
2
Ideální příloha: opečené brambory posypané čerstvým česnekem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněný hermelín

Plněný hermelín

Plněný hermelín v pizza kabátku s plněnými žampióny

Plněný hermelín v pizza kabátku s…

Plněný hermelín na grilu

Plněný hermelín na grilu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Veronika | 18. 7. 2013 14:09

    Vynikajici recept....ted uz ho delam pravidelne a vsichni si moc pochutnavame :-)

  • Pepeq | 17. 12. 2012 22:29

    Prostě DĚ-LO <3

  • Islapakova | 22. 7. 2011 21:47

    Velmi dobré, pokud mám více žampionové směsi, přidám to ní vejce, nahňácám kolem hermelínů a dám zapéci. Fakt mňamka. možná by se dalo i grilovat jako Pepan.

  • Mirth
    Mirth | 2. 1. 2011 15:23

    výborné a jednoduché. neměla jsem šunku ani žampiony, ale dala jsem na kostičky vysočinu a obyč houby a i tak to bylo supr. hned dávám do oblíbených:)

  • tomasek | 22. 11. 2010 22:40

    Jeden z mych nejoblibenejsich zdejších receptu. Kombinace cibule, hermelin, sunka a zampiony je naprosto uzasna!

  • Zdenka Kocmichová | 16. 2. 2010 19:32

    Díky za recept. Moc dobré. Jen jsem hermelíny neplnila (připadlo mi to moc pracné), ale pouze podélně rozkrojila a naplnila hmotou. Dala zapéct na pečícím papíře na střední příčku do trouby. Chuť skvělá.

  • Zuzana Šindlerová | 12. 2. 2010 13:04

    Houby asi ničím nenahradíte, lze je jen vynechat nebo dát jinou ingredienci, ale to už je pak něco jiného....

  • Tereza Podolská | 12. 2. 2010 08:33

    Dobrý den, chtěla jsme se zeptat, jestli mi někdo poradí, čím nahradit houby? Děkuju

  • Ivana Šlapáková | 2. 2. 2010 17:56

    Je to fakt dost dobrý... a sytý.

  • Zuzana Háková | 28. 1. 2010 18:02

    Přidávám do oblíbených receptů. Manžel se olizoval až za ušima :0))

  • Alena Hatláková | 27. 12. 2009 11:50

    asi bych udělala na silvestra pro návštěvu jako studené zobání, jak byste grilovali v mikrovlnce?

  • jindřiška ševčíková | 10. 7. 2008 12:41

    Dělala jsem již několikrát.Je to opravdu super.Poprvé jsem se bála,že mi náplň vyteče,tak jsem každý sýr zabalila do alobalu,ale sýr se na alobal přilepil,takže už to dělám na pečícím papíru a nechám chvilku zapéct.Je to dobré i studené,třeba nakrájené na plátky.

  • Hana | 18. 2. 2008 10:56

    opravdu výborné

  • Anonym | 23. 10. 2007 16:52

    ted jto jdu připravovat tak sem zvedava)

  • Vera Dvorská | 5. 10. 2007 12:18

    Strašně moc děkuji za recept je to opravdu výborné. Vřele všem doporučuji. Měli jsme boule za ušima.

  • Pavla Gagne-Hall | 21. 9. 2007 05:31

    Take vyborne s cesnekovym toustem (veka potrena drcenym cesnekem a zapecena). Tim si to pak muzete krasne nabirat!!! Mnaaaaaaam!!!

  • Anonym | 31. 8. 2007 06:46

    bylo to vynikající jídlo.. ale přijde mi strašně těžké. jiank super, děkuju

  • Lilli Dlouhá | 11. 7. 2007 16:37

    Tohle je naprosto výýýbornééé....já po naplnění hermelínu to celé dávám propéct do trouby v zapékací mističce a co se nevejde do hermelínu ještě přihodím k tomu;-) S tím si dávám rozpečenou bagetku....je to opravdu delikatesa!!

  • Lenka | 28. 6. 2007 14:47

    Postupovala jsem dle receptu,akorát jsem to nedala zapéct pod grilem.Zabalila jsem to do alobalu a dala ztuhnout do ledničky.Pak jsem to nakrájela a podávala s dalšími sýry jako mňamku k vínu.Super!!!

  • Zbyněk | 24. 5. 2007 19:02

    asi si udělam koncert chutííí krale sýýýra MŃAM

  • Petra J. | 18. 5. 2007 11:35

    Je to opravdu móóóóóóóc dobré!

  • laura roubenska | 7. 5. 2007 21:08

    pro labuzniky hermelinu fakt super vec

  • elena novotná | 26. 4. 2007 14:07

    chci to zkusit ale nemám gril

  • llča | 21. 3. 2007 22:13

    Mooooc dobrý

  • Věra | 18. 3. 2007 18:12

    Neměla jsem moc času, v ledničce toho taky moc nebylo; 2 hermelíny, cibule, 3 žampiony, trocha vysočiny, zapekla v mikrovlnce 2 minutky a k tomu chleba. Super.

  • Martin Mlázovský | 13. 3. 2007 16:46

    Žampiony a hermelín v kombinaci opravdu nemají chybu!

  • Karel Recky | 8. 3. 2007 21:11

    No,to nemá chybu.Připravil jsem to se saláte z rajčat a cibule a jemně opečenou vekou.A vše zalil vínem.Uáááááuu!!!Romantika chuti!

  • Táňa | 25. 2. 2007 08:55

    Naprosto úžasné...!!Zapékala jsem bez alobalu, místo smažených brambor bramborová kaše a k tomu zeleninka na másle !!!Fakt dobrota !!!!

  • Lenka Štěpanková | 10. 1. 2007 16:02

    Dnes jsem dělala , velice nam to chutnalo dokonce i dceři ktera malo co ji . vyborné .

  • Vendy | 19. 12. 2006 08:12

    Prosím, přikrýváte to těmi vršky?

  • Jiří Zeleny | 15. 12. 2006 18:49

    Vypadá to super. Zítra to udělam rodině. Pak to zhodnotím.

  • Jarmila Vánová | 5. 12. 2006 16:07

    Dávám 1.Plněný hermelín byl vynikající.

  • libbina | 4. 12. 2006 11:29

    dělala jsem o víkendu a je to mňamka...moc jsme si pochutnali,opekla jsem k tomu bílou klobásu a krásně se to doplňovalo :-) dávám 1

  • Jeňa | 19. 11. 2006 16:22

    Není to špatné i s bramborákem!

  • sppiderka | 10. 11. 2006 10:17

    Přítel je kuchař, takže je pro mě dost těžké vymyslet něco, co by mu mohlo chutnat a nepřipadalo mu to všední... Ale tenhle recept uspěl... Je to prostě vynikající...

  • Lída N. | 6. 11. 2006 09:30

    O víkundu jsem zkusila a opravdu jsme si všichni pochutnali. Je to delikatesa.

  • Kačka | 27. 10. 2006 15:18

    Je to moc dobré. Já nemám gril a tak jsem to zabalila do brambkoráku. Nic lepšího neznám!!!!

  • Jana Tomčíková | 20. 10. 2006 17:41

    Petro, taky máte právo recepty hodnotit, a to kliknutím na příslušnou známku v hodnocení (hned pod receptem).

  • Petra Brethová | 20. 10. 2006 14:38

    Já tady postupně zkouším všea dneska jsem zjistila,že k tomu mohu i něco připsat.Zde taky tento recept chválím.Moc dobré!!

  • Bohumila Štěpničková | 7. 10. 2006 18:45

    Vynikající.

  • Airan Novakova | 28. 9. 2006 17:52

    Pani Helanova, po dnesni zkusenosti bych dala plisnovou stranu dolu, nahore se mi trochu vysousila a zda se mi to skoda. Muj manzel mel napad ktery chci priste realizovat - dat na dno kameninove misky opeceny tenky platek krkovice, jen pul hermelinu s naplni a co zbyde kolem. Jidlo bylo opravdu vynikajici, ale my uz jsme starsi a po celem syru bylo nam tezko ze zaludku...tim nechci nikoho odradit, chutove je to moc dobre:-) Idealne k tomu jsou kysele okurky. Davam 1

  • Anonym | 28. 9. 2006 17:37

    Jo pokud vám náplň zbyde je výborná třeba na opečené tousty, nebo jako náplň do kotlet.

  • Anonym | 28. 9. 2006 14:02

    Na venkovnim grilu urcite v alobalu.

  • AIRAN | 28. 9. 2006 14:00

    Uz jsem jednou ptala zda te naplni neni moc, bohuzel mi nikdo neodpovede. Tak jsem se konecne k tomu dnes dostala, naplne je opravdu hodne, nemuze se vejt do vydlabanich hermelinu v zadnem pripade, tak jsem ji dala vedle. Nahore jsem dala kousek masla, s olejem na smazeni cibulky jsem setrila:-) Pekla jsem v kameninovych miskach. VYNIKAJICI!

  • Káťa | 26. 9. 2006 13:18

    Tohle je starej recept z Vlasty. Je to dobré, ale brzy to vychladne.

  • Pegg | 23. 9. 2006 21:25

    Je to fakt luxusní, děkuji za dobrý nápad.

  • Jana Helánová | 15. 9. 2006 20:45

    Zapékáte to zakryté těmi vršky nebo ty se tam nedávají? Pokud ano, tak plísní dolů nebo nahoru? Děkuji za radu

  • ALENA H. | 14. 9. 2006 16:32

    VYNIKAJÍCÍ, JEN TAM DÁM PŘÍŠTĚ MÉNĚ OLEJE BYLO TO DOST MASTNÝ

  • Solaris | 13. 9. 2006 15:04

    Tak tohle vypada perfektne lidicky!Super Recept!

  • Anonym | 11. 9. 2006 18:04

    V mikrovlce určitě, pokud byste chtěla dělat na grilu asi bych radši zabalila do alobalu.

  • verity | 11. 9. 2006 11:46

    moze sa to zapekat aj v mikrovlnke, rezim gril??, kolko W?

  • Betka Salócová | 11. 9. 2006 11:13

    Zní to fakt dobře, našla jsem to až dnes a mám dotaz, lze to dělat i na venkovním grilu, přímo na ohni? A co by to dělalo zabalené do alobalu? Díky

  • Lucka | 9. 9. 2006 21:53

    rychlé, nenáročné, skvělé :o)

  • Pavel Jaroš | 7. 9. 2006 23:52

    Zní to geniálně, stoprocentně vyzkouším. Díky za tip!

  • Muffin Chocolate | 1. 9. 2006 21:46

    muj anglicanek se ptal "mame vic?"tak mu to chutnalo.davam za jedna

  • Soňa | 30. 8. 2006 20:25

    To je taková mňamka......

  • Jiri Zavrel | 21. 8. 2006 16:32

    Dooopravdy vyborne, mohu jen doporucit

  • Marta | 28. 7. 2006 12:58

    Vypadá to báječně...určitě vyzkouším...

  • Martina Veselá | 20. 7. 2006 20:28

    Zapéká se cca 5-10 min. Záleží jak máte rozpálenou troubu, prostě to musíte hlídat. A do alobalu se hermelíny nebalí. Nebojte se určitě se vám to nerozteče.

  • Vendy | 18. 7. 2006 08:42

    Prosím jak krátkou dobu se to má zapéct? Musí se zabalit ten hermelín do alobalu nebo stačí bez něj,(mám strach,aby se neroztekl).

  • Marta | 11. 7. 2006 16:23

    Také přidávám chválu. Nikdy jsem takhle upravený hermelín nejedla, ale je to strašně dobré. A hodí se i pro slavnostní příležitosti.

  • M Tajemný | 26. 6. 2006 16:35

    Pro toho, kdo nemá rád houby (jako třeba má přítelkyně), doporučuji vyměnit houby za krevety..samozřejmě na konci doplněné o citronovou šťávu...

  • Vlaďka Kohútová | 23. 6. 2006 09:20

    Výborné, i bez šunky!!!!

  • Klára | 15. 5. 2006 11:36

    Tak tohle je opravdu bomba. I kalorická. Ale opravdu je to úžasné. Uděla jsem k tomu i ty opečené brambory a dávám 1*

  • Martina Veselá | 5. 5. 2006 11:58

    Jsem ráda že Vám chutnalo.

  • Petra | 5. 5. 2006 10:08

    Opravdu výborné. Takhle hermlín neznám - měla jsem strach, jak to dopadne, ale nemělo to chybu. Už teď to patří ke zlatým receptům naší rodiny

  • lenka žilková | 1. 5. 2006 18:47

    Moc dobré,doporučuji,šunka tam být nemusí,příště to dělám bez šunky.Lepší než smažený hermelín.

  • Jana | 30. 4. 2006 10:58

    znám plněný Hermelin jen za studena, tento vyzkouším zítra na 1. máj, už se těším

  • Jaroslava Oumarová | 16. 4. 2006 21:17

    Kláro, máte-li gril nebo elektrickou pečící troubu s funkcí grilu, zapnete ji podle návodu, necháte rozpálit a vložíte na chvilku naplněné sýry. Musíte u toho stát a hlídat, je to rychle hotovo. Hotové je to tehdy, když se sýr začne tavit. Ale i bez grilu to jde např. v mikrovlnce na nejvyšší rychlost, nebo v obyč. troubě na nejvyšší stupeň.

  • Ludmila Horáková | 16. 4. 2006 11:00

    Moc dobré - už mám v oblíbených receptech. A konečně jsem se zaregistrovala - takže i hodnotím za 1.

  • Klára | 16. 4. 2006 09:04

    Co zanemná: krátce zapečeme pod grilem? Jsem kuchařský antitalent, prosím, napište mi někdo přesné instrukce. děkuji moc.

  • Jana Nováková | 15. 4. 2006 09:59

    Dělala jsem tento týden pro návštěvu a mělo obrovský úspěch. Všichni chtěli recept. Opravdu mňamka. Dávám 1*

  • Michaela | 18. 3. 2006 20:55

    Moc dobré! Protože se u nás nejí maso (přítel) a cibule (já), tyto ingredience tam nedávám, ale zato přidávám pórek a zelené olivy. Je to asi o trošku jiné, než původní recept, ale taky je to výborné.

  • dagmar | 17. 2. 2006 10:14

    juuu, baaajecne.V jedne prazske restauraci je delaji tak, ze je jenom prekroji a vlozi napln. Ale tohle je lepsi

  • Marcela Šepsová | 13. 2. 2006 08:54

    Fakt super, mám ho v oblíbených receptech, jelikož manžel miluje hermelín.Jeho dietní režim byl rázem v tahu, ale stálo to za to.Mohu doporučit.

  • Dáša Jurenová | 13. 2. 2006 08:17

    Vyzkoušela jsem a bylo to výborné!!! Opravdu povedené, mňam mňam, všem chutnalo :-)) Určitě doporučuju.

  • Iveta | 9. 2. 2006 11:19

    ha, tak ten muj chlap ma alergii na penicilin a houby nesnasi :) ale ja hermelin miluju tak si to urcite udelam

  • Tereza | 8. 2. 2006 15:35

    Skvělé!!!!Přítel se mohl utlouct:))

  • kacka | 26. 1. 2006 13:41

    prave jsme to s pritelem dojedeli, mnamka a docela rychla. misto sunky jsem dala anglickou!

  • Lucia Porošinová | 22. 1. 2006 09:17

    Bolo to výborné. Robila som zo šiestich hermelínov a dávala som jednu konzervu (cca 40 dg) šampiňónov a vyšlo mi to akurát. Aj návšteva chválila a pýtala si recept. Dávam za 1.

  • Airan Novakova | 21. 1. 2006 17:34

    Rada bych to taky vyzkousela ale radeji se prvni zeptam - nejsou na 4 hermeliny 400g zampiony moc? Te nadivky urcite pak zbyde, co s ni? Dekuji predem za odpoved.

  • Martina Veselá | 21. 1. 2006 12:22

    Ten můj taky - jen nevím, jak to dokáže. Je to totiž docela syté jídlo.

  • Martina W. | 20. 1. 2006 16:38

    Výborné ani jsem netušila, že ten můj chlap je schopen sníst 3 hermelíny s přílohou na posezení:-)

  • Jiřina Čiháková | 18. 1. 2006 17:48

    MNAMKA!!!!!!!Vyborné...jen se zaprasilo!

  • Jitka | 10. 1. 2006 09:04

    Velice dobré, chuťově zajímavé. Chutnalo i manželovi, který hned tak něco nesní. Doporučuji.

  • sarka | 9. 1. 2006 15:04

    varit neumim, ale hledam recept, ktery bych uvarila přiteli.tento me opravdu nadchl.jen kdyby mi nekdo napsal presny casy jednotlivych vykonu (restovani zampionu, zapeceni), dik

  • brnacka | 8. 1. 2006 13:46

    pridala jsem jen trosku feferon a take alabomba

  • Martina Veselá | 28. 11. 2005 15:40

    Nebojte se zapéct hermelín jen tak bez alobalu. Nerozteče se a je to fakt výborné

  • Marcela Vrabcová | 27. 10. 2005 12:10

    Naplnene jsem ja dala do alobalu a zapekla v troube. Velika dobrota.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová
Pokrmy Chuťovky Z mléka / sýra Ze sýra Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hermelín Pepř mletý Petrželka Sůl Šunka Vegeta Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Houskové knedlíky

Houskové knedlíky

Pepřový dip

Pepřový dip

Tuňákový salát II.

Tuňákový salát II.

Dušený květák babičky Schwarzové

Dušený květák babičky Schwarzové

Šátečky - bezkonkurenční

Šátečky - bezkonkurenční

Fazolová polévka na kyselo

Fazolová polévka na kyselo

Hrníčkový šlehačkový dort

Hrníčkový šlehačkový dort

Kokosový dort s kakaovým krémem

Kokosový dort s kakaovým krémem

Kuřecí guláš na černém pivu s knedlíkem

Kuřecí guláš na černém pivu s…

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

128
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
84
Sedlácké karé (kotleta) - minutka
Sedlácké karé (kotleta) …
76
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
76
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
75
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Plněný bramborák II.
Plněný bramborák II.
Plněný cop
Plněný cop
Plněný hermelín
Plněný hermelín
Plněný hermelín na grilu
Plněný hermelín na grilu
Plněný hermelín v pizza kabátku s plněnými žampióny
Plněný hermelín v pizza kabátku s…
Plněný chleba
Plněný chleba
  • Recepty.cz
  • Plněný hermelín II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact