• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Plněný hermelín II.
Napište svůj komentář k receptu

Plněný hermelín II.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 123
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Plněný hermelín II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks hermelín
    • 400
      g žampiony
    • 1
      ks cibule
    • 150
      g šunka nebo šunkového salámu
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka vegeta
    • 1
      špetka petrželka zelená

Postup přípravy receptu

1
Žampiony očistíme, nakrájíme na plátky. Nakrájenou cibuli orestujeme na oleji, přidáme žampiony, okořeníme a dusíme. Hermelínům skrojíme vršky, vydlabeme vnitřky, promícháme s orestovanými žampiony, šunkou pokrájenou na nudličky (je dobré ji jen tak nasucho opéct na pánvi) a petrželkou. Směs dáme do vydlabaných hermelínů a krátce zapečeme pod grilem.
2
Ideální příloha: opečené brambory posypané čerstvým česnekem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněný hermelín

Plněný hermelín

Plněný hermelín v pizza kabátku s plněnými žampióny

Plněný hermelín v pizza kabátku s…

Plněný hermelín na grilu

Plněný hermelín na grilu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Veronika | 18. 7. 2013 14:09

    Vynikajici recept....ted uz ho delam pravidelne a vsichni si moc pochutnavame :-)

  • Pepeq | 17. 12. 2012 22:29

    Prostě DĚ-LO <3

  • Islapakova | 22. 7. 2011 21:47

    Velmi dobré, pokud mám více žampionové směsi, přidám to ní vejce, nahňácám kolem hermelínů a dám zapéci. Fakt mňamka. možná by se dalo i grilovat jako Pepan.

  • Mirth
    Mirth | 2. 1. 2011 15:23

    výborné a jednoduché. neměla jsem šunku ani žampiony, ale dala jsem na kostičky vysočinu a obyč houby a i tak to bylo supr. hned dávám do oblíbených:)

  • tomasek | 22. 11. 2010 22:40

    Jeden z mych nejoblibenejsich zdejších receptu. Kombinace cibule, hermelin, sunka a zampiony je naprosto uzasna!

  • Zdenka Kocmichová | 16. 2. 2010 19:32

    Díky za recept. Moc dobré. Jen jsem hermelíny neplnila (připadlo mi to moc pracné), ale pouze podélně rozkrojila a naplnila hmotou. Dala zapéct na pečícím papíře na střední příčku do trouby. Chuť skvělá.

  • Zuzana Šindlerová | 12. 2. 2010 13:04

    Houby asi ničím nenahradíte, lze je jen vynechat nebo dát jinou ingredienci, ale to už je pak něco jiného....

  • Tereza Podolská | 12. 2. 2010 08:33

    Dobrý den, chtěla jsme se zeptat, jestli mi někdo poradí, čím nahradit houby? Děkuju

  • Ivana Šlapáková | 2. 2. 2010 17:56

    Je to fakt dost dobrý... a sytý.

  • Zuzana Háková | 28. 1. 2010 18:02

    Přidávám do oblíbených receptů. Manžel se olizoval až za ušima :0))

  • Alena Hatláková | 27. 12. 2009 11:50

    asi bych udělala na silvestra pro návštěvu jako studené zobání, jak byste grilovali v mikrovlnce?

  • jindřiška ševčíková | 10. 7. 2008 12:41

    Dělala jsem již několikrát.Je to opravdu super.Poprvé jsem se bála,že mi náplň vyteče,tak jsem každý sýr zabalila do alobalu,ale sýr se na alobal přilepil,takže už to dělám na pečícím papíru a nechám chvilku zapéct.Je to dobré i studené,třeba nakrájené na plátky.

  • Hana | 18. 2. 2008 10:56

    opravdu výborné

  • Anonym | 23. 10. 2007 16:52

    ted jto jdu připravovat tak sem zvedava)

  • Vera Dvorská | 5. 10. 2007 12:18

    Strašně moc děkuji za recept je to opravdu výborné. Vřele všem doporučuji. Měli jsme boule za ušima.

  • Pavla Gagne-Hall | 21. 9. 2007 05:31

    Take vyborne s cesnekovym toustem (veka potrena drcenym cesnekem a zapecena). Tim si to pak muzete krasne nabirat!!! Mnaaaaaaam!!!

  • Anonym | 31. 8. 2007 06:46

    bylo to vynikající jídlo.. ale přijde mi strašně těžké. jiank super, děkuju

  • Lilli Dlouhá | 11. 7. 2007 16:37

    Tohle je naprosto výýýbornééé....já po naplnění hermelínu to celé dávám propéct do trouby v zapékací mističce a co se nevejde do hermelínu ještě přihodím k tomu;-) S tím si dávám rozpečenou bagetku....je to opravdu delikatesa!!

  • Lenka | 28. 6. 2007 14:47

    Postupovala jsem dle receptu,akorát jsem to nedala zapéct pod grilem.Zabalila jsem to do alobalu a dala ztuhnout do ledničky.Pak jsem to nakrájela a podávala s dalšími sýry jako mňamku k vínu.Super!!!

  • Zbyněk | 24. 5. 2007 19:02

    asi si udělam koncert chutííí krale sýýýra MŃAM

  • Petra J. | 18. 5. 2007 11:35

    Je to opravdu móóóóóóóc dobré!

  • laura roubenska | 7. 5. 2007 21:08

    pro labuzniky hermelinu fakt super vec

  • elena novotná | 26. 4. 2007 14:07

    chci to zkusit ale nemám gril

  • llča | 21. 3. 2007 22:13

    Mooooc dobrý

  • Věra | 18. 3. 2007 18:12

    Neměla jsem moc času, v ledničce toho taky moc nebylo; 2 hermelíny, cibule, 3 žampiony, trocha vysočiny, zapekla v mikrovlnce 2 minutky a k tomu chleba. Super.

  • Martin Mlázovský | 13. 3. 2007 16:46

    Žampiony a hermelín v kombinaci opravdu nemají chybu!

  • Karel Recky | 8. 3. 2007 21:11

    No,to nemá chybu.Připravil jsem to se saláte z rajčat a cibule a jemně opečenou vekou.A vše zalil vínem.Uáááááuu!!!Romantika chuti!

  • Táňa | 25. 2. 2007 08:55

    Naprosto úžasné...!!Zapékala jsem bez alobalu, místo smažených brambor bramborová kaše a k tomu zeleninka na másle !!!Fakt dobrota !!!!

  • Lenka Štěpanková | 10. 1. 2007 16:02

    Dnes jsem dělala , velice nam to chutnalo dokonce i dceři ktera malo co ji . vyborné .

  • Vendy | 19. 12. 2006 08:12

    Prosím, přikrýváte to těmi vršky?

  • Jiří Zeleny | 15. 12. 2006 18:49

    Vypadá to super. Zítra to udělam rodině. Pak to zhodnotím.

  • Jarmila Vánová | 5. 12. 2006 16:07

    Dávám 1.Plněný hermelín byl vynikající.

  • libbina | 4. 12. 2006 11:29

    dělala jsem o víkendu a je to mňamka...moc jsme si pochutnali,opekla jsem k tomu bílou klobásu a krásně se to doplňovalo :-) dávám 1

  • Jeňa | 19. 11. 2006 16:22

    Není to špatné i s bramborákem!

  • sppiderka | 10. 11. 2006 10:17

    Přítel je kuchař, takže je pro mě dost těžké vymyslet něco, co by mu mohlo chutnat a nepřipadalo mu to všední... Ale tenhle recept uspěl... Je to prostě vynikající...

  • Lída N. | 6. 11. 2006 09:30

    O víkundu jsem zkusila a opravdu jsme si všichni pochutnali. Je to delikatesa.

  • Kačka | 27. 10. 2006 15:18

    Je to moc dobré. Já nemám gril a tak jsem to zabalila do brambkoráku. Nic lepšího neznám!!!!

  • Jana Tomčíková | 20. 10. 2006 17:41

    Petro, taky máte právo recepty hodnotit, a to kliknutím na příslušnou známku v hodnocení (hned pod receptem).

  • Petra Brethová | 20. 10. 2006 14:38

    Já tady postupně zkouším všea dneska jsem zjistila,že k tomu mohu i něco připsat.Zde taky tento recept chválím.Moc dobré!!

  • Bohumila Štěpničková | 7. 10. 2006 18:45

    Vynikající.

  • Airan Novakova | 28. 9. 2006 17:52

    Pani Helanova, po dnesni zkusenosti bych dala plisnovou stranu dolu, nahore se mi trochu vysousila a zda se mi to skoda. Muj manzel mel napad ktery chci priste realizovat - dat na dno kameninove misky opeceny tenky platek krkovice, jen pul hermelinu s naplni a co zbyde kolem. Jidlo bylo opravdu vynikajici, ale my uz jsme starsi a po celem syru bylo nam tezko ze zaludku...tim nechci nikoho odradit, chutove je to moc dobre:-) Idealne k tomu jsou kysele okurky. Davam 1

  • Anonym | 28. 9. 2006 17:37

    Jo pokud vám náplň zbyde je výborná třeba na opečené tousty, nebo jako náplň do kotlet.

  • Anonym | 28. 9. 2006 14:02

    Na venkovnim grilu urcite v alobalu.

  • AIRAN | 28. 9. 2006 14:00

    Uz jsem jednou ptala zda te naplni neni moc, bohuzel mi nikdo neodpovede. Tak jsem se konecne k tomu dnes dostala, naplne je opravdu hodne, nemuze se vejt do vydlabanich hermelinu v zadnem pripade, tak jsem ji dala vedle. Nahore jsem dala kousek masla, s olejem na smazeni cibulky jsem setrila:-) Pekla jsem v kameninovych miskach. VYNIKAJICI!

  • Káťa | 26. 9. 2006 13:18

    Tohle je starej recept z Vlasty. Je to dobré, ale brzy to vychladne.

  • Pegg | 23. 9. 2006 21:25

    Je to fakt luxusní, děkuji za dobrý nápad.

  • Jana Helánová | 15. 9. 2006 20:45

    Zapékáte to zakryté těmi vršky nebo ty se tam nedávají? Pokud ano, tak plísní dolů nebo nahoru? Děkuji za radu

  • ALENA H. | 14. 9. 2006 16:32

    VYNIKAJÍCÍ, JEN TAM DÁM PŘÍŠTĚ MÉNĚ OLEJE BYLO TO DOST MASTNÝ

  • Solaris | 13. 9. 2006 15:04

    Tak tohle vypada perfektne lidicky!Super Recept!

  • Anonym | 11. 9. 2006 18:04

    V mikrovlce určitě, pokud byste chtěla dělat na grilu asi bych radši zabalila do alobalu.

  • verity | 11. 9. 2006 11:46

    moze sa to zapekat aj v mikrovlnke, rezim gril??, kolko W?

  • Betka Salócová | 11. 9. 2006 11:13

    Zní to fakt dobře, našla jsem to až dnes a mám dotaz, lze to dělat i na venkovním grilu, přímo na ohni? A co by to dělalo zabalené do alobalu? Díky

  • Lucka | 9. 9. 2006 21:53

    rychlé, nenáročné, skvělé :o)

  • Pavel Jaroš | 7. 9. 2006 23:52

    Zní to geniálně, stoprocentně vyzkouším. Díky za tip!

  • Muffin Chocolate | 1. 9. 2006 21:46

    muj anglicanek se ptal "mame vic?"tak mu to chutnalo.davam za jedna

  • Soňa | 30. 8. 2006 20:25

    To je taková mňamka......

  • Jiri Zavrel | 21. 8. 2006 16:32

    Dooopravdy vyborne, mohu jen doporucit

  • Marta | 28. 7. 2006 12:58

    Vypadá to báječně...určitě vyzkouším...

  • Martina Veselá | 20. 7. 2006 20:28

    Zapéká se cca 5-10 min. Záleží jak máte rozpálenou troubu, prostě to musíte hlídat. A do alobalu se hermelíny nebalí. Nebojte se určitě se vám to nerozteče.

  • Vendy | 18. 7. 2006 08:42

    Prosím jak krátkou dobu se to má zapéct? Musí se zabalit ten hermelín do alobalu nebo stačí bez něj,(mám strach,aby se neroztekl).

  • Marta | 11. 7. 2006 16:23

    Také přidávám chválu. Nikdy jsem takhle upravený hermelín nejedla, ale je to strašně dobré. A hodí se i pro slavnostní příležitosti.

  • M Tajemný | 26. 6. 2006 16:35

    Pro toho, kdo nemá rád houby (jako třeba má přítelkyně), doporučuji vyměnit houby za krevety..samozřejmě na konci doplněné o citronovou šťávu...

  • Vlaďka Kohútová | 23. 6. 2006 09:20

    Výborné, i bez šunky!!!!

  • Klára | 15. 5. 2006 11:36

    Tak tohle je opravdu bomba. I kalorická. Ale opravdu je to úžasné. Uděla jsem k tomu i ty opečené brambory a dávám 1*

  • Martina Veselá | 5. 5. 2006 11:58

    Jsem ráda že Vám chutnalo.

  • Petra | 5. 5. 2006 10:08

    Opravdu výborné. Takhle hermlín neznám - měla jsem strach, jak to dopadne, ale nemělo to chybu. Už teď to patří ke zlatým receptům naší rodiny

  • lenka žilková | 1. 5. 2006 18:47

    Moc dobré,doporučuji,šunka tam být nemusí,příště to dělám bez šunky.Lepší než smažený hermelín.

  • Jana | 30. 4. 2006 10:58

    znám plněný Hermelin jen za studena, tento vyzkouším zítra na 1. máj, už se těším

  • Jaroslava Oumarová | 16. 4. 2006 21:17

    Kláro, máte-li gril nebo elektrickou pečící troubu s funkcí grilu, zapnete ji podle návodu, necháte rozpálit a vložíte na chvilku naplněné sýry. Musíte u toho stát a hlídat, je to rychle hotovo. Hotové je to tehdy, když se sýr začne tavit. Ale i bez grilu to jde např. v mikrovlnce na nejvyšší rychlost, nebo v obyč. troubě na nejvyšší stupeň.

  • Ludmila Horáková | 16. 4. 2006 11:00

    Moc dobré - už mám v oblíbených receptech. A konečně jsem se zaregistrovala - takže i hodnotím za 1.

  • Klára | 16. 4. 2006 09:04

    Co zanemná: krátce zapečeme pod grilem? Jsem kuchařský antitalent, prosím, napište mi někdo přesné instrukce. děkuji moc.

  • Jana Nováková | 15. 4. 2006 09:59

    Dělala jsem tento týden pro návštěvu a mělo obrovský úspěch. Všichni chtěli recept. Opravdu mňamka. Dávám 1*

  • Michaela | 18. 3. 2006 20:55

    Moc dobré! Protože se u nás nejí maso (přítel) a cibule (já), tyto ingredience tam nedávám, ale zato přidávám pórek a zelené olivy. Je to asi o trošku jiné, než původní recept, ale taky je to výborné.

  • dagmar | 17. 2. 2006 10:14

    juuu, baaajecne.V jedne prazske restauraci je delaji tak, ze je jenom prekroji a vlozi napln. Ale tohle je lepsi

  • Marcela Šepsová | 13. 2. 2006 08:54

    Fakt super, mám ho v oblíbených receptech, jelikož manžel miluje hermelín.Jeho dietní režim byl rázem v tahu, ale stálo to za to.Mohu doporučit.

  • Dáša Jurenová | 13. 2. 2006 08:17

    Vyzkoušela jsem a bylo to výborné!!! Opravdu povedené, mňam mňam, všem chutnalo :-)) Určitě doporučuju.

  • Iveta | 9. 2. 2006 11:19

    ha, tak ten muj chlap ma alergii na penicilin a houby nesnasi :) ale ja hermelin miluju tak si to urcite udelam

  • Tereza | 8. 2. 2006 15:35

    Skvělé!!!!Přítel se mohl utlouct:))

  • kacka | 26. 1. 2006 13:41

    prave jsme to s pritelem dojedeli, mnamka a docela rychla. misto sunky jsem dala anglickou!

  • Lucia Porošinová | 22. 1. 2006 09:17

    Bolo to výborné. Robila som zo šiestich hermelínov a dávala som jednu konzervu (cca 40 dg) šampiňónov a vyšlo mi to akurát. Aj návšteva chválila a pýtala si recept. Dávam za 1.

  • Airan Novakova | 21. 1. 2006 17:34

    Rada bych to taky vyzkousela ale radeji se prvni zeptam - nejsou na 4 hermeliny 400g zampiony moc? Te nadivky urcite pak zbyde, co s ni? Dekuji predem za odpoved.

  • Martina Veselá | 21. 1. 2006 12:22

    Ten můj taky - jen nevím, jak to dokáže. Je to totiž docela syté jídlo.

  • Martina W. | 20. 1. 2006 16:38

    Výborné ani jsem netušila, že ten můj chlap je schopen sníst 3 hermelíny s přílohou na posezení:-)

  • Jiřina Čiháková | 18. 1. 2006 17:48

    MNAMKA!!!!!!!Vyborné...jen se zaprasilo!

  • Jitka | 10. 1. 2006 09:04

    Velice dobré, chuťově zajímavé. Chutnalo i manželovi, který hned tak něco nesní. Doporučuji.

  • sarka | 9. 1. 2006 15:04

    varit neumim, ale hledam recept, ktery bych uvarila přiteli.tento me opravdu nadchl.jen kdyby mi nekdo napsal presny casy jednotlivych vykonu (restovani zampionu, zapeceni), dik

  • brnacka | 8. 1. 2006 13:46

    pridala jsem jen trosku feferon a take alabomba

  • Martina Veselá | 28. 11. 2005 15:40

    Nebojte se zapéct hermelín jen tak bez alobalu. Nerozteče se a je to fakt výborné

  • Marcela Vrabcová | 27. 10. 2005 12:10

    Naplnene jsem ja dala do alobalu a zapekla v troube. Velika dobrota.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová
Pokrmy Chuťovky Z mléka / sýra Ze sýra Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hermelín Pepř mletý Petrželka Sůl Šunka Vegeta Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pikantní vepřová játra

Pikantní vepřová játra

Rybízový žmolenkový koláč

Rybízový žmolenkový koláč

Víno z bezinek

Víno z bezinek

Řízečky naruby

Řízečky naruby

Pudinková bábovka II.

Pudinková bábovka II.

Nejlehčí pečené kuře a brambory

Nejlehčí pečené kuře a brambory

Česnekové knedlíčky (nočky) ze strouhanky

Česnekové knedlíčky (nočky) ze…

Makovky - sladké housky

Makovky - sladké housky

Špagety se špenátem a sýrem

Špagety se špenátem a sýrem

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

77
Sedlácké karé (kotleta) - minutka
Sedlácké karé (kotleta) …
73
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
66
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
66
Dušené pepřové karé v cibuli
Dušené pepřové karé v…
64
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Plněný bramborák II.
Plněný bramborák II.
Plněný cop
Plněný cop
Plněný hermelín
Plněný hermelín
Plněný hermelín na grilu
Plněný hermelín na grilu
Plněný hermelín v pizza kabátku s plněnými žampióny
Plněný hermelín v pizza kabátku s…
Plněný chleba
Plněný chleba
  • Recepty.cz
  • Plněný hermelín II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact