My to s těmi ořechy a česnekem děláme už léta a vždycky je to paráda.
To jsem si taky myslel, ale na silvestra jsem jedl - a taková pochoutka...!
No tak já vidím na snímku červenou papriku a né hroznové víno a vsadil bych sto cíněných kuliček proti jedné hliněné, že v tom hermelínu jsou nasekané vlašské ořechy. :-)
To záleží jaké kdo má zuby, buď kouše nebo pije.
dělám ho stejně a je vynikající :-P
Výborný když než přilkopíš okořenit chili a na týden naložíš do oleje s cibulí <3
Lépe je dát vinné hrozny než hroznové víno, jinak nevím jestli se to kouše nebo pije.
Sýr nesmí být tvrdý a suchý, čili trupelnatý. :-!
to dělám také a fakt lahoda <3 <3
Já dělám plněný hermelín tak, že ho rozpůlím, vydlabu střed do misky, přidám nahrubo posekané vlašské ořechy, kousek másla, rozmačkaný česnek a touto směsí naplním hermelín. Nechám odležet do 2. dne. Krájím na kousky a dělám z toho jednohubky s kuličkou hroznu nahoře. Nemá chybu - vyzkoušejte. <3
Přidejte recept i na tyto stránky a soutěžte o nový iPad mini :) http://www.soutezplus.cz/s/uMaWTQdh/
Já bych tam vůbec nedávala ty hrozny. Jinak by to mohlo být dobré. ( Po hermelínu šílím! <3 )
Je výborný, zvláště když se nechá jeden den uležet...
Výborný recept hned vyzkouším!!!