• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Plněný cop
Napište svůj komentář k receptu

Plněný cop

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 40
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Plněný cop
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g polohrubá mouka
    • 50
      g moučkový cukr
    • 3
      ks žloutek
    • 100
      g máslo
    • 1
      špetka sůl
    • muškátový oříšek Strouhaný
    • 2
      dl mléko
    • 40
      g droždí
    • 1
      lžíce hladká mouka
  • Náplň
    • 200
      g strouhané ořechy Lískové
    • 200
      g hořká čokoláda
    • 100
      g cukr
    • 3
      ks vejce
    • 1
      špetka skořice
    • 1
      ks rozšlehané vejce Na potření
    • oříšky Sekané na posypání

Postup přípravy receptu

1
Z hladké mouky, části mléka, části cukru a droždí připravíme kvásek. Ostatní suroviny dáme do mísy a zaděláme je zbylým mlékem a kváskem v těsto. Necháme na teplém místě vykynout. Mezi tím dobře promícháme všechny suroviny na nádivku. Vykynuté těsto rozdělíme na 3 díly. Každý díl rozválíme na placku a potřeme nádivkou. Stočíme do pramene a všechny 3 prameny naplněného těsta spleteme do copu.
2
Cop vložíme na vymazaný plech, potřeme vejcem, posypeme sekanými oříšky a upečeme do zlatova. Hotový můžeme převázat mašličkou a okolo na míse zdobit barevnými vajíčky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněný květák mletým masem

Plněný květák mletým masem

Plněný lilek s ricottou a ořechy

Plněný lilek s ricottou a ořechy

Plněný hermelín

Plněný hermelín

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jája | 19. 3. 2012 13:54

    Ta nádivka se dělá tak, že jen smícháme dohromady ořechy, čokoládu, vejce, cukr a skořici ? :-\

  • Jindřich Mikulík | 7. 4. 2011 21:13

    tuto recept sem vyzkousel.. bylo to prvni recept, ktera obsahuje drozi, poprve sem upekl neco ze drozi.. nakonec mi povedlo perfektne, krem sem vymyslel sam- tvarohova napln (300g tvarohu, nekolik lzici cukru moucky, 3 lzici polohrube mouky, 3 bilky, mleko dle hustoty,citron.kura), druha byla povidlova, tuto kolac mi chutna nejlepsi.. :D hned jak sem tu recept prectel udelal.. doporucuji vsem, aby tohle vyzkouseli.. dam znamku 1.. ;-)

  • Blanka | 17. 2. 2011 13:26

    Výborné o víkendu jsem cop pekla nemá chybu!!!!

  • Kritik Kuchař | 28. 7. 2010 14:03

    JSEM ZPĚT DÁMY A OPĚT BUDETE DOSTÁVAT SUPER NÁPADÍKY NA TYTO RECEPTY!

  • niobe nightingale | 12. 3. 2009 19:46

    úplně jsem zapomněla ohodnotit - už dřív jsem vyzkoušela a je to bomba! nádherný na efekt i chuť. jednička to jistí ;-)

  • Jana Andrlová | 12. 3. 2009 14:07

    Právě jsem dopekla. Taky popraskal, ale na chuti mu to neubralo. Opravdu výborný. Dávám 1.

  • Romana Jiroušková | 26. 2. 2009 09:57

    Moc dobré, chutnal všem. Výborná náplň. Dávám za 1.

  • lenka | 22. 3. 2008 16:52

    Dobrý jak dlouho se to má péct a nakolik? děkuji Lenka

  • Iva M | 16. 1. 2008 14:39

    Zůstalo po vánocích něco máku i ořechů a tak jsem vyzkoušela.Těsto velice hebké, skvělé a náplň super.Pečení se rovněž zadařilo a výborná "zkoušková"-buchtička mi vyšla.Taky v příspěvcích jsem četla... jen skořicový zábal... a vzpomněla si, že maminka něco podobného se skořicí dělávala, jen to bylo jako závin-říkali jsme doma tomu "nohavice".Výborný recept, hodnotím za 1 podtržená !

  • Hela - | 7. 1. 2008 14:40

    Pokud se vám nechce zdržovat přípravou náplně, potřete jednotlivé placky těsta rozpuštěným máslem, hojně posypejte skořicovým cukrem a srolujte, potom zapleťe jako cop. Upečené a nakrájené dělají tmavé šmouhy zajímavou mozaiku.

  • zuzana | 6. 1. 2008 23:38

    Pekla jsem tuto zajímavost dnes odpoledne a všem opravdu moc a moc chutnalo. Těsto jsem dělala v pekárně na chleba - všem kdo ji máte vřele doporučuji a kdo uvažujete o koupi KUPTE SI JI. Dávám velkou 1. Zuzana

  • Veronika Voženílková | 30. 12. 2007 11:45

    Lído použila jsem jedno 500g listové těsto kreté jsem od oka rozdělila na 3 díly

  • Veronika Voženílková | 29. 12. 2007 20:51

    Lído pekla jsem z 1 těsta které mělo hmotnost 500gr a rozdělila jsem ho od očka na 3 díly, byl toho plný plech a bylo to výborné

  • Lída | 29. 12. 2007 19:36

    Veroniko chtěla jsem se zeptat jestli jste pekla z jednoho listového těsta ? Chtěla bych vyzkoušet a nejsem si moc jistá.Děkuji

  • Veronika Voženílková | 29. 12. 2007 18:35

    Dělala sem z listového těsta a použila jsem 3 druhy náplní a to povidla s čokoládou, vanilkový puding s 2lž tarohu a ořechovou nádivku...Po vychladnutí se ozdobí na talířku šlehačkou.Nemá to chybu, ale musíte rychle, málokdy zbyde

  • Luci M. | 22. 12. 2007 20:41

    Tento recept znám. Je velmi chutný. Taky mi to vždy popraská a nevím co s tím...:-((

  • AlenaS AlenaS | 17. 10. 2007 08:32

    Cop měl veliký uspěch,byl úžasný i druhý den,jen v obavě před popraskáním a následným vytékáním náplní jsem je pozměnila.1:vlašské ořechy,van.cukr,máslo,2:kaše z rozpuštěného másla,kakaa,cukru,3:skořicové cukry,máslo.Sice mírně popraskal,(to spravilo zacukrování),ale na řezu byl krásný a jen se po něm zaprášilo.Skvělý recept,díky!

  • Pecajka | 16. 10. 2007 07:46

    V pátek jsem vyzkoušela, ale trochu jsem změnila náplň do jedné části povidla, do druhé tvaroh s rozinkami a do třetí meruňkovou zavařeninu. Sice se mi cop "rozlezl" , ale druhý den ráno zbyla jen patička.

  • ester romanek | 7. 10. 2007 14:56

    dobry den delal jsem vcera a byl uzasny testo jsem pouzila podle pani Elisky bez vajec a musim rict ze i druhy den skveli jenom mi dost popraskal pri peceni nevim kde jsem udelala chybu mozna jsem testo moc rozvalela prosim poradte mi jinak vynikajici deti me pochvalili davam 1

  • Petr Cvačka | 7. 10. 2007 14:13

    Ahoj Kritiku,zřejmě jsi dost ješitný člověk,i když Tvé profesní zkušenosti Ti dávají oprávnění takto se vyjadřovat. Ty jsi jenom kritizoval a známkoval,ale neradil!!!Pokud dáš radu jak udělat stejně chutný a jednodušší budeš hodnocen jako profesionál a nikdo se oTebe nebude otírat.Tím také samozřejmě pomůžeš ke zkvalitnění diskuze.Zároveň moc pomůžeš začínajícím kuchařkám a o tom ta diskuze je.Diskuzí se může dojít jedině ke zkvalitnění takovýchto příspěvků.A to je smysl těchto stránek.Jsem častý čtenář těchto stránek,nejsem profesionál,ale vaření mne baví,takže občas použiji i recept ztěchto stránek.Ale než zečnu něco dělat vzda si přečtu nejdříve diskuzní příspěvky.Je to potom o mnoho snazší.Tímto příspěvkem se nechci Tebe,ani nikoho jiného dotknout,ale myslím si ,že odborník nemá jenom kritizovat,ale také poradit.S pozdravem Petr.

  • jitka | 3. 10. 2007 20:14

    dělám toto : upletený cop dám do bábovkové formy. I jako bábovka to vypadá zajímavě, nejradši mám s višňovým džemem.

  • KRITIK | 30. 9. 2007 11:49

    už nenapíšu, když nikdo nechce mé rady. Sbohem

  • Zdeňka | 29. 9. 2007 20:54

    Kritiku ,včera bylo ve vaší restauraci asi zavřeno,že jste se pustil do hodnocení receptů.Ovšem vaše hodnocení bez toho,abyste kterýkoliv recept vyzkoušel,je naprosto neobjektivní a zbytečné.Moc ráda bych viděla jídelníček vaší restaurace.

  • KRITIK (kuchař ) :-) | 28. 9. 2007 16:25

    MYSLÍM SI, ŽE JE TENTO RECEPT VELICE ZNÁMÝ, AVŠAK SLOŽITĚJŠÍ A CHUTNÝ. KDYBYCH SI MOHL DOVOLIT HODNOTIT VÁŠ RECEPT BYLO BY TO MEZI 1 AŽ 1-

  • Hela - | 25. 9. 2007 16:34

    Pokud chcete zminimalizovat práci s náplní, potřete jednotlivé pruhy rozpuštěným máslem, posypejte skořicovým cukrem a zapleťte cop. Při řezu vypadají tmavší šmouhy zajímavě a máslo to ještě zjemní. Někdy plním každý pramen jinou nádivkou.

  • Ilona Horová | 6. 9. 2007 15:56

    Pekla jsem to přesně podle receptu, ale během pečení dost popraskal. Jinak byl velmi dobrý, příště zkusím naplnit povidly, tvarohem a mákem. jen mám trochu strach, aby mi ty náplně při pečení nevytekly. No, uvidíme..

  • Eliška Macajová | 27. 7. 2007 15:59

    Já dělám také, ale těsto mám jiné-déle vydrží měkké. 400g hl. mouky, 1dcl oleje, kvásek, cukr a sůl a bez vajec, protože žloutky těsto vysušují. Těsto se i tak krásně spojí.

  • aluska jurnova | 16. 4. 2007 14:03

    Hodně mi poraskal u pečení, chuťově nebyl špatný!

  • Táňa | 12. 4. 2007 12:21

    Výborný na velikonoce jsem pekla dva,první se snědl okamžitě.Nádivku jsem dělala tvarohovou,čokoládovou a povidlovou.Dávám 1*

  • Di | 11. 4. 2007 16:46

    Uzasny recept, mela jsem velky uspech. Davam za jedna!!!!

  • Berča | 11. 4. 2007 14:40

    Já plnila ořechovou nádivkou. Rodina se olizovala. Moje mamka - výborná kuchařka - se podivovala na skvělým nápadem naplnit každý pramen těsta a splést. Díky

  • Anonym | 10. 4. 2007 16:56

    Plnila jsem pouze tvarohem, protože nic jiného nebylo k disposici a byl výborný

  • Kateřina Dvořáková | 10. 4. 2007 14:17

    Pekla jsem jeden plněný tvarohem a jeden plněný mákem... a musím říct, že to je lahoda jak na oko tak pro bříško. mňam mňam mňam!!! Jen se po nich zaprášilo. Děkuji!!!

  • Simča Sládková | 9. 4. 2007 23:16

    Hanko - buď je recept na ořechovou nádivku zde - dej si vyhledat "Ořechový cop II." a nebo použij tento recept: 200g ořechů - umeleme najemno, přidáme 2 žloutky a 2 lžce cukru, třeme a přidáváme mléko podle potřeby. Musí nám vzniknout kašovitá hmota. Ta při pečení rásně ztuhne a pečivo bude křehké a voňavé.

  • XY | 9. 4. 2007 20:23

    Dělala jsem s makovou náplní, do které jsem přidala trochu švestkových povidel a sekané ořechy a bylo to žúžo

  • Milena Kučerová | 6. 4. 2007 22:11

    Toto je fakt výborný recept, pečeme ho s naší snachou.Dáváme mák, tvaroh a ji strouhaná jablka se skořicí.Super těsto.

  • Hana Srnová | 6. 4. 2007 20:03

    Pekla jsem včera, cop je perfektní. Dle komentářů jsem plnila tvarohovou, makovou a povidlovou náplní. Chtěla bych zkusit ořechovou náplň, ale bohužel se mi nepodařilo najít vhodný recept. Asi jsem špatně hledala:-) ) Prosím, může mi někdo poradit?

  • Jájin | 6. 4. 2007 12:24

    Poprvé jsem dělala kynuté těsto a výborně se povedlo, dávám za jedna! Jen jsem si nevěděla rady s dobou kynutí na plechu - vyšla cca na 2 panáčky v našem oblíbeném sportbaru:)

  • karlina | 3. 4. 2007 18:57

    Opravdu výborné, dělala jsem prvně a vypadá krásně jo a i krásně chutná, takže budu dělat do konce týdne znova

  • Jana Helánová | 1. 4. 2007 14:18

    Výborné. Náplň jsem dochutila rumem, meruňkovou marmeládou a drcenými piškoty. Krásně to vonělo a ještě lépe chutnalo. Děkuji paní Vencové za další výborný recept

  • Tereza Jarčušková | 28. 3. 2007 15:34

    Viac otázok na pani Vlastu, ale odpovedajú iné žienky, len pani Vlasta nie. Prečo sa pani Vlasta neozvete ?

  • Alisia | 27. 3. 2007 19:23

    Je to tak jak píše anonym. Dávám do kvásku trochu hladké mouky a tento recept se mi dobře vede. Kdyby se udělal kvásek z polohrubé asi by se nic nestalo, ale já také dávám assi 2 lžíce hladké.

  • Anonym | 27. 3. 2007 10:00

    Paní Vlasta jistě myslí,že použije jen na kvásek hladkou mouku,dává se tak 1 lžíce.

  • radusa m. | 26. 3. 2007 22:09

    paní Vlasto v ingrediencích máte napsanou poloh. mouku a v přípravě hladkou mouku tak by mě zajímalo z které to mám dělat . Děkuji za odpovět.

  • Simča Sládková | 6. 3. 2007 14:35

    Také pečeme se třemi nádivkami. Jeden pramen naplníme umíchaným tvarohem (tvaroh + vejce+ trochu cukru + rozinky), druhý ořechovou nádivkou a třetí povidly (makovou nepoužíváme, protože já mák nesnáším, ale jinak to může být dobré i s mákem...

  • Handula | 28. 7. 2006 20:14

    včera jsem upekla, bála jsem se, že mi to nepůjde udělat do copu, tak jsem to udělala jako závin s makovou, tvarohovou a povidlovou nádivkou, je to vynikající, už jsem rozdala recept, všem chutnalo,dávám za 1.

  • Gábina Houšková | 8. 7. 2006 09:41

    pekla jsem s makovou a tvarohovu náplní. Je moc dobrý, dávám 1*

  • Maruš | 30. 6. 2006 22:53

    Zuzko,dovolím si odpovědět za p.Bronislavu.Kakaa s cukrem nedávám moc,dávám jen tenkou vrstvu kterou pocákám rozpuštěným máslem.Rozhodně menší vrstvu,než se dávají náplně z máku apd.Dělám od oka,podle množství těsta-tak asi 2až3 lžíce kakaa i cukru.

  • Zuza | 23. 6. 2006 22:16

    Bronislava, koľko asi toho kakaa sa dáva do závinu, aby vznikla čokoláda.

  • Maruš | 22. 6. 2006 17:47

    Bronislavo,připomněla jste mi dětství.mamka dělala takovéto záviny,nebo dala péct do bábovkové formy.Když jsem dělala já poprvé,nepokapala jsem máslem a asi víte jak to dopadlo.

  • Bronislava | 22. 6. 2006 14:45

    Jednoduchá náplň do těchto roládek:vyválené těsto do tvaru obdélníku posypeme kakaem, cukrem a pokapeme rozpuštěným máslem. Poté zavineme. Při pečení vznikne čokoláda.

  • Jana H. | 20. 4. 2006 16:43

    Chtěla bych napsat, že cop se povedl a byl vynikající. Kolegyně chtějí recept. Jana H1.

  • Jana H1. | 15. 4. 2006 15:50

    Jo ještě, udělala jsem makovou, ořechovou atvarohovou nádivku. Budu ještě prosit troubu, aby mi to nepokazila, proto že když se mi to nepovede, tak to " udělala" trouba.Jana H1.

  • Jana H1. | 15. 4. 2006 15:47

    Tak mi to kyne ještě na plechu. Udělala jsem je dvojté dávky, aby si mladí také odnesli. S těstem se výborně pracuje, tak doufám, že to nezazdím v troubě. Paní Vlasto, dík. Jana H1.

  • eva vencel | 15. 4. 2006 05:09

    delam uz leta cop s makovou naplni , orechovou a jablkovou. Musi se to plnit a plest opravdu opatrne , ale je to bezva. Moji kluci maji radi naplne.Poradila mi to pred 20 lety moje nadrizena.

  • Lucie Stropková | 28. 3. 2006 13:28

    Plněný cop peču často, ale jako náplň dávám: linecká marmeláda + jahodová marmeláda (víc linecké - je pikantnější, tak v poměru 2 :1), rum (dost), rozinky namočené v citrónové šťávě, to vše promíchám. Rozválím tři dlouhé obdélníky (užší, delší), pomažu náplní, ale ne až d okrajů, a nedávat tý náplně zase příliš, aby to šlo dobře zarolovat a náplň nevytékala. Zaroluji jako štrůdl a z těch 3 roládek upletu cop. Nechám ještě odpočinout na palechu a pečícím papíře, ozdobím spoustou celých oloupaných mandlí a pomažu žloutkem. Peču na plechu, jinou formu nemám,vždycky mi trochu praskne, ale vůbec to nevadí, když se to nakrájí, je to krásný, mozaikový a hlavně výborný.

  • Alina | 2. 3. 2006 15:06

    Pro Petru P.: Hotové vykynuté těsto rozděláte na 3 díly. Z každého dílu vyválíte obdélník spíš užší, jako byste chtěla dělat menší závin. Ten obdélník naplníte, jak je popsáno a takto naplněné pásy vlastně 3 hubené záviny spletete v cop. Můžete péci ve větší formě na chlebíček, jak někdo doporučuje nebo jen na plechu. Je třeba dávat pozor na teplotu pečení, nejdřív vysoká pak snížit, aby moučník nespadl a nebyl málo vysoký, když nepečete ve formě.

  • Jitka Malinová | 2. 3. 2006 15:02

    Já to dělám tak, že si uválím tři hady o délce cca 40 cmm a hranou ruky podelně vytvořím kanálek, nebo palcku, naplním, obě podélné strany k sobě pevně přitisku a vznikne mi taková velká plněná trubička, nevím jak jinak to nazvat. Vše 3x a pak na jednom konci spojit a uplést cop, velikostí to pak připomíná vánočku.

  • Petra Vomackova | 2. 3. 2006 14:42

    Prosím mohl byste mi někdo popsat na jaké rozměry rozválet placku kerou pak plním? Nemumím si představit jak v něčeho, co je plné např. povidel pletu cop. Ale recept mě zaujal a chci vyzkouset

  • Jana Povolná | 2. 3. 2006 11:51

    udělala jsem z této dávky dva copy a docela se povedli,malinko praskli nahoře,ale vůbec se nerozjeli....chuťově výborné a určitě je budu dělat a zkusím i s jinou nádivkou....zapoměla jsem na ořechy nahoru,tak jsem cop posypala hrubým,třtinovým cukrem a bylo to krásně křupavé a také jsem ubrala cukr z nádivky na 50g(příště nedám žádný-čokoška je sladká dost)... hodnotím za jedna :-)

  • NMarta | 9. 2. 2006 06:27

    Udělám záviny s různou náplní,upletu cop a dám do vymazané a strouhankou vysypané formy na chlebíček nebo bábovku. Pak nemáte placku a na řezu úžasné. Jinak dělám i jako paní Jarmila, buchty,různá náplň na střídavě rovnám do bábovkové formy.

  • Hospodyňka | 8. 2. 2006 15:51

    Taky se mi to zdálo jako výborný nápad a tak jsem to zkusila. Ale pozor, záviny jsou na to, aby se propletly jako cop moc těžké, takže po upečení jsem vytáhlá takovou placatici. Na řezu nic moc, čekala jsem že to bude lepší. Nádivku jsem udělala ze tří druhů - tvarohovou, makovou a ořechovou. Příště ale raději upeču prostě 3 záviny, bude to lepší.

  • Jana z VM | 3. 2. 2006 06:53

    Jarmilo, to je teda nápad !! Úplně jsem zírala, peču už hodně dlouho a všechno možné a všelijak, ale tohle je perfektní. Až budu dělat kynuté buchty, určitě to vyzkouším, jsem strašně zvědavá !! Díky za radu !!

  • Markéta Malá | 2. 2. 2006 17:06

    Jedla jsem to u své kamarádky a abych řekla pravdu, moc mi to nechutnalo. Dala bych tam povidla, jsou takový pikantní a ta čokoláda je moc sladká. Nenadchlo mě to.

  • Eva | 2. 2. 2006 11:24

    Paní Jarmilo, to je parádní nápad!! Díky

  • Jarmila Bakulová | 2. 2. 2006 11:20

    ještě lepší jsou normálka buchty, plněné mákem, povidly, tvarohem, zavařeninou. Ty buchty pak dáte do vymazané bábovkové formy, ale nepromazávejte je mezi sebou ! Když to pak vyklopíte, ocukrujete, máte pěknou bábovku, při rozříznutí je pestrá svým plněním

  • Alina | 31. 1. 2006 16:52

    Jako závin by to šlo také určitě udělat

  • Alina | 31. 1. 2006 16:49

    Nejprve pečeme při 180 °C, když se zapeče snížíme teplotu na 160 °C, peče-li se nahoře moc, přikryjeme ke konci pečení napaštěným alobalem. Cop je moc výborný, peču ho na velikonoce

  • Anonym | 30. 1. 2006 21:36

    Jak zprudka péct a přibližně jak dlouho?

  • Anonym | 30. 1. 2006 21:36

    Nešlo by to udělat jako jeden závin? díky.

  • Naďa z P | 25. 3. 2005 17:31

    Já tenhle cop jedla u své kamarádky a ona měla jeden díl naplněný mákem,druhý ořechy a ve třetím měla povidla smíchaná s nadrobenými piškoty.Bylo to fantastické,ale sama jsem to ještě nezkoušela.

  • Pavlína | 24. 3. 2005 13:06

    Jak dlouho a na kolik stupňů se peče_

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Štrůdly Nejlepší dezerty
Moučníky Záviny Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Hladká mouka Hořká čokoláda Máslo Mléko Moučkový cukr Muškátový oříšek Oříšky Polohrubá mouka Rozšlehané vejce Skořice Strouhané ořechy Sůl Vejce Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Strouhaný koláč

Strouhaný koláč

Zapečené kuře na žampionech

Zapečené kuře na žampionech

Chlebová placka snadno a rychle

Chlebová placka snadno a rychle

Šumajstr

Šumajstr

Těstoviny se žampiony ala pizza

Těstoviny se žampiony ala pizza

Pudinková bábovka mix

Pudinková bábovka mix

Grilovaná tortilla s kuřecím masem a jogurtovobazalkovým dressingem

Grilovaná tortilla s kuřecím masem a…

Houbové placičky s rýží

Houbové placičky s rýží

Cibulová sladkokyselá omáčka / zadělávaná cibule

Cibulová sladkokyselá omáčka /…

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

92
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
60
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
56
Virgin mojito
Virgin mojito
49
Vepřový guláš s mrkví
Vepřový guláš s mrkví
45
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Kolega Slováčkové (†29) z Ordinace Jašków o její smrti: Nečekal jsem, že to bude tak rychle!

Kolega Slováčkové (†29) z Ordinace Jašków o její smrti: Nečekal jsem, že to bude tak rychle!

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Plněný bochník
Plněný bochník
Plněný bramborák
Plněný bramborák
Plněný bramborák II.
Plněný bramborák II.
Plněný hermelín
Plněný hermelín
Plněný hermelín II.
Plněný hermelín II.
Plněný hermelín na grilu
Plněný hermelín na grilu
  • Recepty.cz
  • Plněný cop
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact