Syrové brambory nastrouháme, vodu slijeme, přidáme mouku, celá vejce, sůl, pepř, česnek, majoránku, jestli je husté těsto, přilijeme trochu mléka. Do pánvičky nalijeme olej, když je rozpálený, tak nalijeme bramborák, v množství, aby byla slabá vrstva, na něj "posypeme" trochu vymačkaného kyselého zelí, na to položíme uzené maso, samozřejmě plátky, a pokryjeme další vrstvou těsta na bramborák. Když je bramborák zespodu upečený, tak ho otočíme na druhou stranu.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
marcela slamdeckova
|20. 9. 2005 04:23
Ja takhle bramborak plnim kurecim prsem,nebo hermelinem.Opravdu vyborne!!!!
eviku
|19. 9. 2005 17:30
Vypadá to velmi jedle! Já dělám plněné bramboráky trochu jinak: udělejte klasický bramborák jak zde popsáno, usmažte ho přes celou pánev po obou stranách, hotový posypte strouhanou nivou a šunkou na kostičky, přeložte napůl a posyejpte pórkem nakrájeným na tenké kroužky. Fantazie!
Jana z VM
|19. 9. 2005 12:28
To si myslím, že jeto mňamózní, hned bych ochutnala..... Musím připravit někdy v sobotu nebo v neděli k večeři. To budou mít chlapi mastné huby...a nejen chalpi.