• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Plněné žampióny speciál
Napište svůj komentář k receptu

Plněné žampióny speciál

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Plněné žampióny speciál
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,20
      kg žampiony
    • 100
      g šunka
    • 70
      g máslo
    • 0,50
      ks cibule
    • olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • vejce
    • mléko
    • hladká mouka
    • strouhanka

Postup přípravy receptu

1
Žampióny omyjeme a oloupeme. Vykrojíme nožičky. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme nakrájené nožičky, šunku, směs osolíme, opepříme a podusíme. Smícháme ji s máslem a naplníme jí žampióny. Obalíme v trojobalu (vejce přitom smícháme s troškou mléka) a osmažíme.
2
**Příloha:** vařené brambory a salát.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Utopenci speciál

Utopenci speciál

Volská oka speciál

Volská oka speciál

Řezy speciál

Řezy speciál

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • RendyG | 28. 1. 2011 18:11

    Ano výborné jídlo. Zrovna je budu zítra dělat. Jen dávám do šunky ještě vejce, umíchám, naplním a pak obaluji.

  • Simča Sládková | 8. 4. 2009 01:33

    Nedávno jsem kupovala žampiony a tak jsem zkusila kolik ks žampionů váží 1/5 kg (tedy 200g). Vyšlo mi to 5 ks větších žampionů... Má-li to být pro 4 osoby, řekla bych, že je to málo... Je škoda, že se tu Hana Ř. celé dva roky nestavila, aby nám řekla, jak je recept správně. Půl kila bych odhadla tak na 12 ks, tedy tak 3 ks na porci.

  • Jarka Mastilová | 27. 5. 2007 15:05

    Už jsem vyzkoušela,mně takto upravené žampiony velmi chutnaly,ale mého manžela toto jídlo moc nenadchlo.

  • Jana z VM | 12. 3. 2007 16:35

    Určitě patří půl kila, je to překlep, ale to už si každý upraví množství podle potřeby, ne? Taky se mi recept líbí....

  • Katka | 12. 3. 2007 15:54

    Recept vypadá opravdu dobře, chystám se ho vyzkoušet, jen mě trochu zaskočila váha žampionů. Má být skutečně pouze 20 dkg nebo jde o překlep a má být 0,5 kg???Díky Katka

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Oběd Večeře Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hladká mouka Máslo Mléko Olej Pepř mletý Strouhanka Sůl Šunka Vejce Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hořčičná omáčka

Hořčičná omáčka

Buchta nebo bábovka ze šlehačky

Buchta nebo bábovka ze šlehačky

Zapékaná kuřecí prsa s ananasem a oregánem

Zapékaná kuřecí prsa s ananasem a…

Aprílové řezy se zakysanou smetanou

Aprílové řezy se zakysanou smetanou

Lasagne s masem a žampiony

Lasagne s masem a žampiony

Pstruh na mandlích

Pstruh na mandlích

Kmínové přírodní maso - minutka

Kmínové přírodní maso - minutka

Salát se švýcarským dresinkem

Salát se švýcarským dresinkem

Masová minutka s řapíkatým celerem

Masová minutka s řapíkatým celerem

Doporučujeme

35 minut
Halušky s brynzou a slaninou

Halušky s brynzou a slaninou

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

41
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
20
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
16
Francouzská cibulačka
Francouzská cibulačka

Zajímavé články

Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i naslano: 5 receptů, na které je škoda zapomenout
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i…
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
AHA.cz Hrůza na tribuně při bitvě pražských »S«: Babicu zmlátili!

Hrůza na tribuně při bitvě pražských »S«: Babicu zmlátili!

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Ženy.cz Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Blesk.cz Soud Míši Noskové s expartnerem kvůli násilí: Odloženo! Zpěvačka se zhroutila

Soud Míši Noskové s expartnerem kvůli násilí: Odloženo! Zpěvačka se zhroutila

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

Další doporučené recepty:

Plněné žampiony II.
Plněné žampiony II.
Plněné žampiony mletou směsí
Plněné žampiony mletou směsí
Plněné žampiony od Stelly Zázvorkové
Plněné žampiony od Stelly Zázvorkové
Plněné žampiony špenátem
Plněné žampiony špenátem
Plněné žitné chlebánky (žemle)
Plněné žitné chlebánky (žemle)
Plněný bochník
Plněný bochník
  • Recepty.cz
  • Plněné žampióny speciál
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact