• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Plněné žampióny speciál
Napište svůj komentář k receptu

Plněné žampióny speciál

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Plněné žampióny speciál
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,20
      kg žampiony
    • 100
      g šunka
    • 70
      g máslo
    • 0,50
      ks cibule
    • olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • vejce
    • mléko
    • hladká mouka
    • strouhanka

Postup přípravy receptu

1
Žampióny omyjeme a oloupeme. Vykrojíme nožičky. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme nakrájené nožičky, šunku, směs osolíme, opepříme a podusíme. Smícháme ji s máslem a naplníme jí žampióny. Obalíme v trojobalu (vejce přitom smícháme s troškou mléka) a osmažíme.
2
**Příloha:** vařené brambory a salát.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Utopenci speciál

Utopenci speciál

Volská oka speciál

Volská oka speciál

Řezy speciál

Řezy speciál

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • RendyG | 28. 1. 2011 18:11

    Ano výborné jídlo. Zrovna je budu zítra dělat. Jen dávám do šunky ještě vejce, umíchám, naplním a pak obaluji.

  • Simča Sládková | 8. 4. 2009 01:33

    Nedávno jsem kupovala žampiony a tak jsem zkusila kolik ks žampionů váží 1/5 kg (tedy 200g). Vyšlo mi to 5 ks větších žampionů... Má-li to být pro 4 osoby, řekla bych, že je to málo... Je škoda, že se tu Hana Ř. celé dva roky nestavila, aby nám řekla, jak je recept správně. Půl kila bych odhadla tak na 12 ks, tedy tak 3 ks na porci.

  • Jarka Mastilová | 27. 5. 2007 15:05

    Už jsem vyzkoušela,mně takto upravené žampiony velmi chutnaly,ale mého manžela toto jídlo moc nenadchlo.

  • Jana z VM | 12. 3. 2007 16:35

    Určitě patří půl kila, je to překlep, ale to už si každý upraví množství podle potřeby, ne? Taky se mi recept líbí....

  • Katka | 12. 3. 2007 15:54

    Recept vypadá opravdu dobře, chystám se ho vyzkoušet, jen mě trochu zaskočila váha žampionů. Má být skutečně pouze 20 dkg nebo jde o překlep a má být 0,5 kg???Díky Katka

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Oběd Večeře Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hladká mouka Máslo Mléko Olej Pepř mletý Strouhanka Sůl Šunka Vejce Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pizza na plech

Pizza na plech

Rybičková pomazánka II.

Rybičková pomazánka II.

Bábovka ze zbylých bílků

Bábovka ze zbylých bílků

Okurkový salát s kysanou smetanou a česnekem

Okurkový salát s kysanou smetanou a…

Povidlové kapsičky

Povidlové kapsičky

Řízky v ovesných vločkách

Řízky v ovesných vločkách

Tulácký guláš

Tulácký guláš

Fitness jogurtový koláč nepečený

Fitness jogurtový koláč nepečený

Čokoládové muffiny s banánem

Čokoládové muffiny s banánem

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

82
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
46
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
33
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
32
Kuřecí maso na gril i do trouby
Kuřecí maso na gril i do…
25
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
AHA.cz Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Syna Krause u soudu po obvinění ze znásilnění:   Vysmátá bývalka a zachmuřený Adam! Co bavičův potomek řekl?

Syna Krause u soudu po obvinění ze znásilnění: Vysmátá bývalka a zachmuřený Adam! Co bavičův potomek řekl?

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Další doporučené recepty:

Plněné žampiony II.
Plněné žampiony II.
Plněné žampiony mletou směsí
Plněné žampiony mletou směsí
Plněné žampiony od Stelly Zázvorkové
Plněné žampiony od Stelly Zázvorkové
Plněné žampiony špenátem
Plněné žampiony špenátem
Plněné žitné chlebánky (žemle)
Plněné žitné chlebánky (žemle)
Plněný bochník
Plněný bochník
  • Recepty.cz
  • Plněné žampióny speciál
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact