• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Plněné žampiony mletou směsí
Napište svůj komentář k receptu

Plněné žampiony mletou směsí

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 11
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Plněné žampiony mletou směsí
Plněné žampiony mletou směsí
Plněné žampiony mletou směsí
Plněné žampiony mletou směsí
Plněné žampiony mletou směsí
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • Množství dle chuti
    • čerstvé žampiony
    • mleté maso , cca 300 g
    • cibule
    • česnek
    • kapie
    • mletá sladká paprika 1 lžička
    • rajský protlak cca 2 lžíce
    • sůl
    • pepř mletý
    • chilli pasta , není nutná
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Žampiony očistíme a odstraníme z nich nohy, které použijeme do mleté směsi (případně do polévky či pod maso).
2
Drobně pokrájenou cibuli osmažíme na trošce oleje dosklovata, přidáme mleté maso, které během smažení rozdělíme na kousky. Po osmažení masa přidáme drobně pokrájenou očištěnou kapii a nožky ze žampionů, nasekaný česnek dle chuti, papriku a protlak. Vše společně ještě chvíli smažíme, do povadnutí žampionových nožiček, dle chuti osolíme, opepříme a přidat můžeme i trošku chilli pasty nebo papričky. Směs podléváme jen minimálně, je lepší, když bude "sušší".

RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

3
Žampiony naplníme mletou směsí a naskládáme do pekáčku nebo zapékací mísy. Pokud nám zbude směs, přidáme k ní maličko vody nebo vývaru a krátce podusíme.
4
Žampiony pečeme v předehřáté troubě na 190 stupňů cca 20 minut (dle jejich velikosti).
5
Podáváme s těstovinami nebo bramborovou přílohou, na talíři můžeme doplnit zbylou mletou směsí a posypat parmezánem. Vše dle vlastní chuti.

RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Žampionové bramboráčky

Žampionové bramboráčky

Žampionový krém s krutony

Žampionový krém s krutony

Omeleta se žampiony a špenátem

Omeleta se žampiony a špenátem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Masové kuličky
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvé žampiony Česnek Chilli pasta Cibule Kapie Mletá sladká paprika Mleté maso Olej Pepř mletý Rajský protlak Sůl

Jak loupat česnek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Husa po staročesku

Husa po staročesku

Zabijačkový guláš

Zabijačkový guláš

Česnekovo-sýrová krémová polévka

Česnekovo-sýrová krémová polévka

Kuřecí roláda s nádivkou

Kuřecí roláda s nádivkou

Houbové flíčky-zapečené

Houbové flíčky-zapečené

Nepečený karamelový dort s ricottou a broskvemi

Nepečený karamelový dort s ricottou a…

Staročeská nádivka

Staročeská nádivka

Pečená kambala s tymiánem

Pečená kambala s tymiánem

Vepřový plátek s listovým špenátem

Vepřový plátek s listovým špenátem

Doporučujeme

25 minut
Houbová frittata s rajčaty

Houbová frittata s rajčaty

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Jak loupat česnek

Poslední sledované recepty

54
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…
47
(nejen) Vepřová játra na cibuli a slanině
(nejen) Vepřová játra na…
47
Rýže s mletým hovězím z bambusového sítka
Rýže s mletým hovězím z…
25
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Indický špenát se sýrem halloumi
Indický špenát se sýrem…

Zajímavé články

Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
AHA.cz Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Mimibazar Tip na stylové zakončení prázdnin: Den plný zážitků pro celou rodinu

Tip na stylové zakončení prázdnin: Den plný zážitků pro celou rodinu

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Šokující přiznání Bendiga: Matka lituje, že ho přihlásila do SuperStar!

Šokující přiznání Bendiga: Matka lituje, že ho přihlásila do SuperStar!

SportRevue.cz FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Další doporučené recepty:

Plněné zelí
Plněné zelí
Plněné žampiony - rychlá mňamka
Plněné žampiony - rychlá mňamka
Plněné žampiony II.
Plněné žampiony II.
Plněné žampiony od Stelly Zázvorkové
Plněné žampiony od Stelly Zázvorkové
Plněné žampióny speciál
Plněné žampióny speciál
Plněné žampiony špenátem
Plněné žampiony špenátem
  • Recepty.cz
  • Plněné žampiony mletou směsí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact