• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Plněné žampiony II.
Napište svůj komentář k receptu

Plněné žampiony II.

autor: Ivana Přikrylová
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 50
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Plněné žampiony II.
Plněné žampiony II.
Plněné žampiony II.
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • žampiony
    • cibule
    • sýr niva
    • strouhanka

Postup přípravy receptu

1
Nožky žampionů oddělíme od kloboučků.
2
Na oleji orestujeme pokrájenou cibuli, přidáme nasekané nožky žampionů, chvíli orestujeme a pak přidáme strouhanou nivu.
3
Touto směsí plníme hlavičky žampionů, posypeme strouhankou a pečeme 15-20 min. při 190 °C.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněné žampióny speciál

Plněné žampióny speciál

Plněné žampiony - rychlá mňamka

Plněné žampiony - rychlá mňamka

Žampiony plněné játry

Žampiony plněné játry

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marie Vlckova | 12. 10. 2015 13:34

    Ja tam podusim oloupane pokrajene rajce nez pridam syr, to z te smesi udela "majdu".

  • sarah9 | 10. 10. 2015 16:01

    Dneska jsem žampiony udělala a nejsou špatné. Nivu (ta je na mne moc aromatická) jsem nahradila Eidamem. Chybí mi tam ale nějaké "pojidlo". Možná vajíčko?

  • BillieM | 10. 3. 2015 17:35

    Příprava žampionů sice trošku trvá, ale stojí to za to. Jednoduchý a výborný recept. :-)

  • Kačka | 6. 11. 2014 10:41

    Vynikající. Dělám často, hlavně při oslavách a setkáních s přáteli. Všem to velmi chutná, vždy zmizí jako první :-)

  • janina | 14. 4. 2014 13:36

    Toš dneska na to jdu, už se těším, co na to vyhládlý manžel po příchodu domů

  • Sinecod | 17. 2. 2014 10:33

    Tak to snad kontroluju ne? I debil pozná, kdy se jídlo dá jíst a kdy je ještě syrový.

  • Anna | 28. 1. 2014 18:36

    Možná je to šlichta kterou by Pohlreich nevařil, ale žratelný to teda je :D Dneska jsem dělala a klidně bych si přidala bejt toho víc :)

  • sisa | 23. 1. 2014 18:05

    ach jaj, zas nekdo odchovany na podivne reality show.... :-|

  • iw | 13. 1. 2014 15:52

    Naprosto luxusní... O:-)

  • Jirka | 11. 1. 2014 17:54

    Dneska upeceno. Vyborne. Diky za tip. Take jsem smes doplnil slaninou a do pekace pridal dalsi nivu na sos...

  • Petr | 15. 11. 2013 13:45

    Výborný recept :)

  • Josef Burián2210 | 2. 8. 2013 09:06

    omg jak můžeš sem tahat Pohlreicha... ty víš hovno co by on řekl 8-)

  • Josef Burián2210 | 2. 8. 2013 09:06

    omg jak můžeš sem tahat Pohlreicha... ty víš hovno co by on řekl 8-)

  • nikola.vylezichova | 15. 6. 2013 12:32

    Je to dobré, ale místo nivy bych dala jiný sýr, např. eidam. ;-)

  • Losches | 12. 4. 2013 17:33

    Pohlreich by Vám dal .... dyť je to prachobyčejná šlichta :'(

  • 23 | 13. 11. 2012 11:53

    Tak jsem do toho přidala ještě slaninku, do pekče ještě nivu aby se dala dát na brambůrky a výborný..

  • ? | 9. 10. 2012 21:02

    nwm, kolik žampionů a srouhanky, takže ... =-O

  • somi | 8. 10. 2012 15:39

    Děkuji za super recept. Byla to pochoutka, ještě teď se olizujeme

  • Pavlinka | 7. 5. 2012 08:02

    S tou dobou a stupni pečení naprosto souhlasím :-) <3

  • agnnees | 4. 5. 2012 14:09

    Rychla mnamka

  • romana | 14. 1. 2012 08:59

    dobrý den chtěla bych se zeptat jakou přílohu k tomu tipla bych brambory ale nevim ještě jsem žampiony nikdy nedělala tak děkuju za odpověď ;-)

  • Ivana Přikrylová | 6. 1. 2012 20:42

    Jsem ráda, že chutnalo :-[

  • kukiess
    kukiess | 29. 12. 2011 13:08

    tuhle lahůdku jsem měla poprvé v bulharsku ze žampionů, které měly průměr kloboučku asi 10 cm, takže to byla obří, masitá, šťavnatá lahůdka...nikdy jsem ještě takovou chuť žampionů necítila... tak jsem hned hledala recept, uvařila podle tohoto a musím říct, že to byla ještě větší lahůdka!! moc děkuju za recept a moc děkuju za info o době a stupních pečení ;)... nejvíc mě dokáže dožrat, když čtu báječnej recept a nakonci je: "vložíme do předem vyhřáté trouby a pečeme do měkka" :-D co já vím jako mladá, nezkušená kuchařka, na kolik a za jak dlouho je co měkké ? :-D no...to už jsem se moc rozvášnila.. zkrátka DĚKUJI!! :-D

  • sosnulinka | 6. 11. 2010 13:19

    mňamka :)

  • Jana V. | 19. 2. 2010 23:42

    Výborné a jednoduché

  • Ivana Přikrylová | 8. 2. 2008 11:06

    K tomuto receptu jsem 4.2. vkládala foto, zatím tu pořád není, ale u jiných receptů ze 7.2. tu už jsou. Jestli se vám foto ztratilo, ráda pošlu znovu

  • Ivana Přikrylová | 6. 2. 2008 15:57

    Simčo zkuzte tedy můj recept bez vajíček, ten "šíleně" sytý není :o)

  • Simča Sládková | 5. 2. 2008 21:10

    Jo, je to kalorická bomba, ale lahůdka.... posekané nožky podusím na cibulce, přihodim trochu najemno posekané šunky, pár vajíček... kloboučky naplním "nakopec", dám zapéci a po cca 10 minutách přeliju smetanou (ne šlehačkou, ale tou 12%), do které jsem nastrouhala tvrdý sýr či Nivu. Zapeču dozlatova. S vařeným bramborem úžasný oběd (na 1 osobu stačí 2 - 4 hlavičky, protže je to šííííleně syté). A nebo je to výborný k vínu. Výhodou je, že si to nachystáte klidně předem a až přijde návštěva, zapnete troubu a můžete dál sedět a popíjet. Dobrou chuŤ!!!!

  • Martina A. | 5. 2. 2008 16:21

    Tento recept dělám také,ale přidám míchané vejce a potom ještě zaleju smetanou,je to sytější,ale výborné!

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Z hub Oběd Večeře Pečení Vegetariáni Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Strouhanka Sýr Niva Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pampeliškové víno

Pampeliškové víno

Cibulová pomazánka

Cibulová pomazánka

Piškotové řezy po padesáté

Piškotové řezy po padesáté

Vepřové v alobalu

Vepřové v alobalu

Tuňáková pomazánka IV.

Tuňáková pomazánka IV.

Kuskus s tuňákem a zeleninou

Kuskus s tuňákem a zeleninou

Batátové bramboráky

Batátové bramboráky

Buchty (bulky) nejen se zelím -

Buchty (bulky) nejen se zelím -

Jednoduchá vločková polévka s kapustičkami

Jednoduchá vločková polévka s…

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

27
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
27
Míša řezy
Míša řezy
25
Kančí guláš - staročeský
Kančí guláš - staročeský
23
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
19
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Bleskové špagety s…

Zajímavé články

Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

Blesk pro ženy Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Americká megastar Taylor Swift: Skládá na prastarém klavíru z Čech

Americká megastar Taylor Swift: Skládá na prastarém klavíru z Čech

SportRevue.cz FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Další doporučené recepty:

Plněné zapečené brambory s uzeným a zelím
Plněné zapečené brambory s uzeným a…
Plněné zelí
Plněné zelí
Plněné žampiony - rychlá mňamka
Plněné žampiony - rychlá mňamka
Plněné žampiony mletou směsí
Plněné žampiony mletou směsí
Plněné žampiony od Stelly Zázvorkové
Plněné žampiony od Stelly Zázvorkové
Plněné žampióny speciál
Plněné žampióny speciál
  • Recepty.cz
  • Plněné žampiony II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact