Ja tam podusim oloupane pokrajene rajce nez pridam syr, to z te smesi udela "majdu".
Dneska jsem žampiony udělala a nejsou špatné. Nivu (ta je na mne moc aromatická) jsem nahradila Eidamem. Chybí mi tam ale nějaké "pojidlo". Možná vajíčko?
Příprava žampionů sice trošku trvá, ale stojí to za to. Jednoduchý a výborný recept. :-)
Vynikající. Dělám často, hlavně při oslavách a setkáních s přáteli. Všem to velmi chutná, vždy zmizí jako první :-)
Toš dneska na to jdu, už se těším, co na to vyhládlý manžel po příchodu domů
Tak to snad kontroluju ne? I debil pozná, kdy se jídlo dá jíst a kdy je ještě syrový.
Možná je to šlichta kterou by Pohlreich nevařil, ale žratelný to teda je :D Dneska jsem dělala a klidně bych si přidala bejt toho víc :)
ach jaj, zas nekdo odchovany na podivne reality show.... :-|
Dneska upeceno. Vyborne. Diky za tip. Take jsem smes doplnil slaninou a do pekace pridal dalsi nivu na sos...
Výborný recept :)
omg jak můžeš sem tahat Pohlreicha... ty víš hovno co by on řekl 8-)
omg jak můžeš sem tahat Pohlreicha... ty víš hovno co by on řekl 8-)
Je to dobré, ale místo nivy bych dala jiný sýr, např. eidam. ;-)
Pohlreich by Vám dal .... dyť je to prachobyčejná šlichta :'(
Tak jsem do toho přidala ještě slaninku, do pekče ještě nivu aby se dala dát na brambůrky a výborný..
nwm, kolik žampionů a srouhanky, takže ... =-O
Děkuji za super recept. Byla to pochoutka, ještě teď se olizujeme
S tou dobou a stupni pečení naprosto souhlasím :-) <3
Rychla mnamka
dobrý den chtěla bych se zeptat jakou přílohu k tomu tipla bych brambory ale nevim ještě jsem žampiony nikdy nedělala tak děkuju za odpověď ;-)
tuhle lahůdku jsem měla poprvé v bulharsku ze žampionů, které měly průměr kloboučku asi 10 cm, takže to byla obří, masitá, šťavnatá lahůdka...nikdy jsem ještě takovou chuť žampionů necítila... tak jsem hned hledala recept, uvařila podle tohoto a musím říct, že to byla ještě větší lahůdka!! moc děkuju za recept a moc děkuju za info o době a stupních pečení ;)... nejvíc mě dokáže dožrat, když čtu báječnej recept a nakonci je: "vložíme do předem vyhřáté trouby a pečeme do měkka" :-D co já vím jako mladá, nezkušená kuchařka, na kolik a za jak dlouho je co měkké ? :-D no...to už jsem se moc rozvášnila.. zkrátka DĚKUJI!! :-D
Výborné a jednoduché
K tomuto receptu jsem 4.2. vkládala foto, zatím tu pořád není, ale u jiných receptů ze 7.2. tu už jsou. Jestli se vám foto ztratilo, ráda pošlu znovu
Simčo zkuzte tedy můj recept bez vajíček, ten "šíleně" sytý není :o)
Jo, je to kalorická bomba, ale lahůdka.... posekané nožky podusím na cibulce, přihodim trochu najemno posekané šunky, pár vajíček... kloboučky naplním "nakopec", dám zapéci a po cca 10 minutách přeliju smetanou (ne šlehačkou, ale tou 12%), do které jsem nastrouhala tvrdý sýr či Nivu. Zapeču dozlatova. S vařeným bramborem úžasný oběd (na 1 osobu stačí 2 - 4 hlavičky, protže je to šííííleně syté). A nebo je to výborný k vínu. Výhodou je, že si to nachystáte klidně předem a až přijde návštěva, zapnete troubu a můžete dál sedět a popíjet. Dobrou chuŤ!!!!
Tento recept dělám také,ale přidám míchané vejce a potom ještě zaleju smetanou,je to sytější,ale výborné!