lono, mozna pariky pustily moc vody a zampiony zabalene do alobalu take,a syru bylo malo. Tento recept delam s uspechem uz nekolik let a nikdy se mi nestalo, ze bych to musela vyhodit. Syry davam podle toho, ktery je prave doma a stejne jako Simca pridavam trochu cesneku a sunku. Take pecu v zapekaci mise a je to vazne dobrutka. Kdyz vrsek posypete trochu strouhankou, je to i krasne krupave a jime k tomu pouze zeleninovy salatek. Mnam...
děcka, tak jsem to dneska zkusila, protože to tu má docela dobré hodnocení, a nevím v čem jsem dělala chybu, ale už při vaření té nádivky jsem tušila že to nebude asi ono. po vytažení z trouby to letělo celé do koše.já se tedy k hodnocení nepřikládám.
děcka, tak jsem to dneska zkusila, protože to tu má docela dobré hodnocení, a nevím v čem jsem dělala chybu, ale už při vaření té nádivky jsem tušila že to nebude asi ono. po vytažení z trouby to letělo celé do koše.já se tedy k hodnocení nepřikládám.
Jo a ještě - nebalím do alobalu, vmžu rendlík máslem a naskládám jeden naplněný klobouček vedle druhého a zapékám takto...
Tak jsem dnes zase uděala tuto dobrůtky (nevím, kdo tuhle provokoval na chatu, že měl o obědu žampíčky :-) ) a uvědomila jsem si, že já do náplňě sýr strouhám a nekrájím na kostičky.... Tak jen pro upřesnění.... Jinak je to jedinečné o třeba s bramborem či brkaší!!!!
Jo, tak tuhle dobrotu milujeme :-))). Ale je to STRÁÁÁÁÁŠNĚ nedietní a syté... Ael mooooc mňam, tak si to někdy dáme :o)))). Také se přimlouvám za trošku česneku a do nádivky dáváme někdy i kousek šunky či salámu..... Podle receptu "Koupíme žampióny a přidáme, co dům dal".
Dneska jsem dělala k obědu,vynikájící.Do směsi jsem přidala nivu a posypala cihlou,pekla jsem ve skleněné zapékací míse.
Výborný recept a opravdu sytý. Doporučuji přidat i česnek. Jinak ale bez chyby. Zkuste ho!!!
Musím pochválit! Jídlo bylo opravdu skvělé! Jako přílohu jsme si dali toasty namazané česnekovým máslem...
Žampióny byly výborné a ačkoliv se to možná nezdá, tak i dost syté. Pekla jsem je na 220°C asi 12 minut.