• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Plněné vepřové plátky
Napište svůj komentář k receptu

Plněné vepřové plátky

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: 50 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Plněné vepřové plátky
Plněné vepřové plátky
Plněné vepřové plátky
Plněné vepřové plátky
Plněné vepřové plátky
Plněné vepřové plátky
Plněné vepřové plátky
Plněné vepřové plátky
Plněné vepřové plátky
Plněné vepřové plátky
Plněné vepřové plátky
9fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 2
      ks cibule najemno nakrájená
    • sůl na dochucení
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 1
      stroužek česnek
    • 60
      g rýže divoká (nebo bílá a divoká ve směsi)
    • pepř mletý na dochucení
    • 1
      svazek petrželka
    • 3
      snítka tymián
    • 1
      ks paprika - žlutá
    • 70
      g černé olivy vypeckované
    • 4
      plátek vepřová kýta tenké plátky
    • 100
      g mangold nebo špenát
    • 400
      g cherry rajčátka

Postup přípravy receptu

1
Rýži povařte v osolené vodě asi 40 minut. Mangold očistěte a nakrájejte nadrobno, česnek také. Omytou papriku zbavte semeníku a nakrájejte ji na drobné kostičky stejně jako rajčata. Olivy rozkrojte na čtvrtky.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Podívejte se na VIDEO

2
Ve velké pánvi nebo v plochém kastrolu rozehřejte 1/2 lžíce oleje a poduste na něm polovinu cibule, přidejte rajčata, olivy a tymián a na středním plameni asi 15 minut povařte.

RADA: VIDEO, jak správně nakrájet cibuli

3
V pánvi rozehřejte 1/2 lžíce oleje a osmažte na něm zbylou cibuli, papriku, mangold a česnek. Promíchejte s nasekanou petrželkou a ochuťte, vmíchejte uvařenou rýži.

RADA: Jak správně uvařit rýži se dozvíte ve VIDEU

4
Směsí potřete asi do poloviny plátek masa, stočte a spíchněte párátkem nebo jehlicí. Rozehřejte zbylý olej a maso na něm asi 10 minut opékejte.
5
Podávejte s rajčatovou omáčkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřové plátky pana nadlesního

Vepřové plátky pana nadlesního

Vepřové plátky na medu

Vepřové plátky na medu

Zapečené vepřové plátky se slaninou a Moravankou

Zapečené vepřové plátky se slaninou a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Rýže Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Pokrmy Z rýže Vepřové Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Černé olivy Česnek Cherry rajčátka Cibule Mangold Olivový olej Paprika - žlutá Pepř mletý Petrželka Rýže Sůl Tymián Vepřová kýta

Jak uvařit rýži

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohové šátečky

Tvarohové šátečky

Mleté maso s kysaným zelím

Mleté maso s kysaným zelím

Tetino maso

Tetino maso

Pečená francouzská bageta plněná kuřecím salátem

Pečená francouzská bageta plněná…

Buřty s cibulí

Buřty s cibulí

Thajská čočka se zeleninou

Thajská čočka se zeleninou

Jogurtovo-jablečná bábovka

Jogurtovo-jablečná bábovka

Růžičky z listového těsta

Růžičky z listového těsta

Smažené bramborové kroužky

Smažené bramborové kroužky

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Jak uvařit rýži

Poslední sledované recepty

42
Křehké galetky s rebarborou
Křehké galetky s…
23
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
20
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
19
Špekáčky na pivu
Špekáčky na pivu
16
(ne)Kynutý závin podle Lidušky
(ne)Kynutý závin podle…

Zajímavé články

Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Mecenáš Motoristů, miliardář Chlad: Pustil se do herce Čermáka!

Mecenáš Motoristů, miliardář Chlad: Pustil se do herce Čermáka!

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

Další doporučené recepty:

Plněné taštičky
Plněné taštičky
Plněné taštičky z listového těsta
Plněné taštičky z listového těsta
Plněné těstovinové mušle
Plněné těstovinové mušle
Plněné zapečené brambory s uzeným a zelím
Plněné zapečené brambory s uzeným a…
Plněné zelí
Plněné zelí
Plněné žampiony - rychlá mňamka
Plněné žampiony - rychlá mňamka
  • Recepty.cz
  • Plněné vepřové plátky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact