• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Plněné vepřové plátky
Napište svůj komentář k receptu

Plněné vepřové plátky

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: 50 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Plněné vepřové plátky
Plněné vepřové plátky
Plněné vepřové plátky
Plněné vepřové plátky
Plněné vepřové plátky
Plněné vepřové plátky
Plněné vepřové plátky
Plněné vepřové plátky
Plněné vepřové plátky
Plněné vepřové plátky
Plněné vepřové plátky
9fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 2
      ks cibule najemno nakrájená
    • sůl na dochucení
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 1
      stroužek česnek
    • 60
      g rýže divoká (nebo bílá a divoká ve směsi)
    • pepř mletý na dochucení
    • 1
      svazek petrželka
    • 3
      snítka tymián
    • 1
      ks paprika - žlutá
    • 70
      g černé olivy vypeckované
    • 4
      plátek vepřová kýta tenké plátky
    • 100
      g mangold nebo špenát
    • 400
      g cherry rajčátka

Postup přípravy receptu

1
Rýži povařte v osolené vodě asi 40 minut. Mangold očistěte a nakrájejte nadrobno, česnek také. Omytou papriku zbavte semeníku a nakrájejte ji na drobné kostičky stejně jako rajčata. Olivy rozkrojte na čtvrtky.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Podívejte se na VIDEO

2
Ve velké pánvi nebo v plochém kastrolu rozehřejte 1/2 lžíce oleje a poduste na něm polovinu cibule, přidejte rajčata, olivy a tymián a na středním plameni asi 15 minut povařte.

RADA: VIDEO, jak správně nakrájet cibuli

3
V pánvi rozehřejte 1/2 lžíce oleje a osmažte na něm zbylou cibuli, papriku, mangold a česnek. Promíchejte s nasekanou petrželkou a ochuťte, vmíchejte uvařenou rýži.

RADA: Jak správně uvařit rýži se dozvíte ve VIDEU

4
Směsí potřete asi do poloviny plátek masa, stočte a spíchněte párátkem nebo jehlicí. Rozehřejte zbylý olej a maso na něm asi 10 minut opékejte.
5
Podávejte s rajčatovou omáčkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřové plátky pana nadlesního

Vepřové plátky pana nadlesního

Vepřové plátky na medu

Vepřové plátky na medu

Zapečené vepřové plátky se slaninou a Moravankou

Zapečené vepřové plátky se slaninou a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Rýže Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Pokrmy Z rýže Vepřové Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Černé olivy Česnek Cherry rajčátka Cibule Mangold Olivový olej Paprika - žlutá Pepř mletý Petrželka Rýže Sůl Tymián Vepřová kýta

Jak uvařit rýži

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí polévka se svítkem

Kuřecí polévka se svítkem

Papriky plněné sýrem

Papriky plněné sýrem

Jablečná buchta s pudinkem

Jablečná buchta s pudinkem

Mazanec II.

Mazanec II.

Vynikající vánoční štola

Vynikající vánoční štola

Výborné plněné papriky

Výborné plněné papriky

Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou

Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou

Vepřové řízky v pařízském těstíčku

Vepřové řízky v pařízském těstíčku

Kuře / králík na zelenině (nejen) z remosky

Kuře / králík na zelenině (nejen) z…

Doporučujeme

25 minut
Vietnamské palačinky s krevetami

Vietnamské palačinky s krevetami

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Jak uvařit rýži

Poslední sledované recepty

117
Kuřecí kaldoun - polévka
Kuřecí kaldoun - polévka
99
Schwarzwaldská brokolice s mozzarellou
Schwarzwaldská brokolice…
68
Jogurtová zálivka s česnekem a kari
Jogurtová zálivka s…
47
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
28
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty
Šťavnaté masové koule s…

Zajímavé články

Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

Blesk pro ženy Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Bratr Neckáře (82) Jan (76): Drsná slova o Vaškově smrti!

Bratr Neckáře (82) Jan (76): Drsná slova o Vaškově smrti!

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Další doporučené recepty:

Plněné taštičky
Plněné taštičky
Plněné taštičky z listového těsta
Plněné taštičky z listového těsta
Plněné těstovinové mušle
Plněné těstovinové mušle
Plněné zapečené brambory s uzeným a zelím
Plněné zapečené brambory s uzeným a…
Plněné zelí
Plněné zelí
Plněné žampiony - rychlá mňamka
Plněné žampiony - rychlá mňamka
  • Recepty.cz
  • Plněné vepřové plátky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact