• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Plněné řízky s nivou a broskvemi
Napište svůj komentář k receptu

Plněné řízky s nivou a broskvemi

autor: Jana z Vysočiny
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 30
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Plněné řízky s nivou a broskvemi
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí maso řízek
    • 100
      g máslo
    • 250
      g sýr niva
    • 1
      špetka petrželka
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      plechovka broskvový kompot
    • 200
      g cibule
    • 1
      dl olej
    • 1
      lžíce sojová omáčka

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Připravíme si náplň utřením nastrouhané Nivy, másla a nasekané petrželky. Zamícháme broskve nakrájené na malé kousky. Hmotou naplníme řízky, uzavřeme dobře párátky a dáme na cibuli zpěněnou na oleji. Pokapeme sójovou omáčkou, podlijeme a dusíme přikryté poklicí. Občas poléváme a podléváme horkou vodou.
2
Jako příloha se nejvíce osvědčily americké brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bruschetty s grilovanými broskvemi a mozzarellou

Bruschetty s grilovanými broskvemi a…

Bábovka s broskvemi

Bábovka s broskvemi

Těstoviny s broskvemi a tvarohem

Těstoviny s broskvemi a tvarohem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Miroslav Pleskač | 22. 2. 2009 19:59

    Aby sýr nevytékal,je lepší použít vyšší řízky a zaříznout do nich kapsu.po naplnění stačí jenom spíchnout párátkem.maso je tak i šťavnatější.Jinak dávám za 1.Vynikající kombinace!!!

  • Martina Fraňková | 16. 11. 2008 10:49

    Dá se místo nivy použít hermelín? A přibližně jak dlouho se to má dusit? Recept vypadá výborně,určitě vyzkouším - děkuji za odpověď.

  • elyzabeth b. | 13. 11. 2008 08:48

    dneska delam uz potreti, je to moc dobre.

  • Lol@ | 21. 3. 2008 12:10

    Řízečky právě dělám, ale zjistila sem,že můj největší problém je, jak je zabalit, aby mic nevyteklo. Omotala sem nití a ještě zašpejlila párátky. Tak sem zvědavá, jestli to bylo dostatečně. Poraďte někdo, jak na to. Jinak to vypadá výborně. Dávám za 1

  • pavlinka | 30. 1. 2008 13:30

    take ziji v zahranici a pouzivam tzv.modry syr,s nim je to take mnamka

  • Martina L. | 2. 12. 2007 14:38

    Stejne jako pani Adela ziju v zahranici a Nivu tu taky pochopitelne nesezenu - zkusila jsem Fetu (druh reckeho syra) a taky to chutnalo !!!! VYBORNE!

  • Blažena Halušková | 12. 2. 2007 10:39

    Tak jsem opět doma za hvězdu! Sama jsem byla zvědavá, jak bude chutnat kombinace - niva, petržel, broskev - a musím říci - mňam! Jednička - jak jinak....

  • Martin | 14. 7. 2006 15:01

    Zkuste místo petržele použít čerstvý zelený timián. Dokáže kuřecí maso krásně provonět a dá mu takovou netradiční chuť.

  • Nikča Stasiaková | 8. 4. 2006 12:00

    není to vubec špatné, místo nivy jsem dala monte salvat a všem to chutnalo :)

  • Zita Uhlíková | 7. 3. 2006 18:03

    Musim taky pochválit, je to opravdu vynikající. Byla jsem pochválena. B

  • Ája | 6. 3. 2006 18:40

    Vynikající, děkuji za recept.

  • Kajka | 5. 3. 2006 20:24

    Dnes jsem dělala na oběd, nádivku jsem dala i kolem řízků a bylo to prostě dokonalé.Moooc jsme si pochutnali.Děkujeme za super recept.Budu dělat často.

  • Anonym | 2. 3. 2006 09:56

    Znám podobny recept, kdy se dává půlka broskve a plátek sýra navrch masíčka, ale tohle se mi zdá lepší. Určitě vyzkouším!!!!

  • jana rožkotová | 1. 3. 2006 22:43

    výborné

  • Růžena Šimková | 25. 2. 2006 07:39

    Výborné,rychlé - koncert chutí.Děkuji,skvěle jsme si pochutnali.

  • Adela | 21. 2. 2006 00:40

    Dakujem pani Oumarovej za rýchlu odpoved.

  • Jaroslava Oumarová | 20. 2. 2006 11:17

    Nivu nahradí jakýkoliv sýr s "modrou plísní":-)

  • Adela | 20. 2. 2006 10:38

    Ja zijem v zahranicí, tu Niva pochopitelne neexistuje, ale je tu mnozstvo francúzskych a miestnych syrov - predpokladám, ze príbuzných Nive. Zaujímalo by ma, ci niekto vyskúsal tento recept aj s iným syrom ako Nivou - a ak áno, s akým. Nie je dôlezitý jeho názov, len o aký druh syra sa jedná, aby som ho mohla skúsit aj ja. Dakujem.

  • janca Sramkova | 19. 2. 2006 12:47

    tak dávam za JEDNA!!!!

  • Lenka | 17. 2. 2006 16:31

    Děkuji za recept,báječný

  • Martina | 22. 1. 2006 16:15

    Hledám hldedám, co bych udělala drahému jako romantickou večeři a váš recept mě zaujal. Doufám, že se povede, jen chci skusit místo nivi dát nějaký jiný sýr... Ale jistě to bude mnam mnam!

  • Airan Novakova | 11. 11. 2005 12:50

    Ja tychle rizecky delam uz pomalu pravidelne, vzdy si ne ne posmakneme:-))

  • Kafenka :-) | 11. 11. 2005 12:12

    No bylo to naprosto skvělé.. uvařili jsme si k tomu těstoviny.. A zapomněla jsem dodat, že do náplně jsem nedala petrželku, ale malý kousek pórku nasekaného nadrobno. Bašta, dávám 1!!!

  • Kafenka :-) | 10. 11. 2005 17:09

    Tak jsem tenhle recept dneska zkusila s tím, že to bude oběd na zítřek.. ale měli jsme co dělat, abychom odolali!!! Vypadá to fakt velmi dobře.. nechala jsem se inspirovat paní Leonou a taky jsem tu náplň dala nejen do, ale i kolem řízků..Zítra oznámkuju!

  • Leona Dřízhalová | 8. 11. 2005 14:18

    bylo to výtečné, náplně jsme měli moc, a tak jsme v ní nechali řízky plavat, a když se vypařila voda, měli jsme na rýži skvělou šťavnatou omáčku...

  • Jitka | 3. 11. 2005 12:44

    Určitě zkusím. Dělám podobné, jen místo broskví zamíchám do nivy strouhané vlašské ořechy. Uzavřené řízky peču v troubě (bez cibule), nejdříve přikryté, podlévám. Jako přílohu opeču plátky vařených brambor s kostičkami slaniny a kroužky cibule.

  • pupen Hons | 28. 6. 2005 21:45

    Překvapivě dobré, pochutnali jsme si na tom!

  • Alojs Ježek | 16. 6. 2005 22:39

    Janičko, já Vás potěším, dám 1 :o)

  • Jana Tichá | 11. 6. 2005 15:16

    Airan - ještě včera jsem se dívala a byla jsem ráda, že se některý můj recept umístil. A dnes tohle! To znamená, že někdo 2x po sobě hlasoval za 3 a spíš bych řekla, že se snažil dát 5!. Pokud někomu až tak nechutnalo, má napsat komentář. To ale není poprvé. Zjistila jsem, že u receptu nepravý mozeček je rovněž 3 (a jistě chtěl 5) a také žádný komentář. To je fakt ubohý!

  • Airan Novakova | 11. 6. 2005 13:45

    Kucharko on-line, dopoledne jsem uz navstivila vase stranky a jelikoz jsem osobne vyzkousela recept pani Tiche, byla jsem moc rada, ze se dostal do TOP10. Proto me prekvapilo hodnoceni receptu, mam obavy ze ho nekdo schvalne poskodil.

  • Airan Novakova | 11. 6. 2005 10:35

    Pani Jano, podle toho jak se nas pes olizoval, kdyby mohl hodnotit, tak mate za 1:-)))

  • Jana Tichá | 10. 6. 2005 15:26

    Maso a ovoce je výborná kombinace. A broskve zvlášť. Také dělám minutky s broskví politou karamelem. A niva tomu dá výraznou chuť. Věřím, že s anglickou slaninou to bylo výborné. Jsem ráda, že chutnalo. A pozdravujte pejska :-))) Díky!

  • Airan Novakova | 10. 6. 2005 14:59

    Pani Jano, trosku jsem si ten vas recepr zjednodusila, dala jsem rizky zapect v troube a polozila na kazdem platek anglicke slaniny. Bohuzel meli jsme to tak-tak na ochutnani, nez jsem sla privitat navstevu, tak mi pes sezral 4 kousky. Pak jsem podavala veceri a omluvila se , ze s manzelem nemame hlad, jenze tu vuni manzelova streva nevydrzela a ozvala se, tak jsme byli prozrazeni a museli jsme s pravdou ven:-) Navsteva se nad nami slitovala a se smichem se podelila. BYLI VYNIKAJICI! Ta kombinace je uzasna:-)

  • Jana Tichá | 3. 6. 2005 14:12

    Kdo má rád Nivu, tak si přijde na své. A kombinace s broskvemi je skvělá. Měsíčkem broskve a snítkou petrželky zdobím i řízky na talíři. Dobrou chuť!

  • Lada Kovářová | 3. 6. 2005 13:30

    Původně jsem chtěla vyzkoušet dnes přidané "Kuřecí závitky s nivou", ale tohle vypadá ještě lépe :)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Broskvový kompot Cibule Kuřecí maso Máslo Olej Pepř mletý Petrželka Sojová omáčka Sůl Sýr Niva
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Gnocchi se špenátovou omáčkou

Gnocchi se špenátovou omáčkou

Maso na houbách babičky Aničky

Maso na houbách babičky Aničky

Tatarská pomazánka na topinky

Tatarská pomazánka na topinky

Kuře v zelenině

Kuře v zelenině

Ledový salát s krutony

Ledový salát s krutony

Bramborové muffiny se slaninou

Bramborové muffiny se slaninou

Ředkvičková pomazánka s tvarohem a tatarkou

Ředkvičková pomazánka s tvarohem a…

Kančí guláš - staročeský

Kančí guláš - staročeský

Italské těsto a výborná pizza

Italské těsto a výborná pizza

Doporučujeme

55 minut
Smažené nudle s krůtím masem

Smažené nudle s krůtím masem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

35
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
27
Meruňkové knedlíky s marcipánem
Meruňkové knedlíky s…
25
Nejjednodušší gratinované brambory
Nejjednodušší…
25
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Švestkový koláč s…
24
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich babiček v moderní podobě
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich…
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s křupavou kůží
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s…
AHA.cz Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Ženy.cz Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Blesk.cz Daniela Kolářová (79): Záhadné točení hlavy

Daniela Kolářová (79): Záhadné točení hlavy

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

  • Recepty.cz
  • Plněné řízky s nivou a broskvemi
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact