• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Plněné papriky se smetanovou rajskou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Plněné papriky se smetanovou rajskou omáčkou

autor: Kecitka
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Plněné papriky se smetanovou rajskou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      ks paprika - bílá
    • 500
      g mleté maso
    • 1
      ks vejce
    • 4
      lžíce strouhanka
    • 150
      ml rajský protlak
    • 200
      ml smetana ke šlehání
    • 3
      lžíce kečup - jemný
    • 2
      bobkový list
    • 3
      nové koření
    • 3
      pepř celý
    • 0,50
      kostka hovězí vývar
    • bazalka
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Papriky seřízneme pod stopkou, vybereme z nich zrníčka a omyjeme je. Mleté maso smícháme se strouhankou a vejcem a dochutíme solí a pepřem. Papriky naplníme masovou směsí a vložíme do vyššího pekáčku. V 0,2 l vroucí vody rozpustíme půl kostky hovězího vývaru a podlijeme jím papriky, ještě dochutíme špetkou bazalky. Zakrytý pekáček dáme do trouby na cca 45 minut na 190 stupňů. Do hrnce nalijeme smetanu spolu s rajským protlakem, kečupem a důkladně promícháme. Přidáme bobkový list, nové koření a celý pepř. Když jsou papriky hotové, scedíme z nich šťávu do omáčky a omáčku necháme prohřát.
2
Podáváme nejlépe s houskovým knedlíkem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněné papriky s rajskou omáčkou

Plněné papriky s rajskou omáčkou

Veganské plněné papriky s rajskou omáčkou

Veganské plněné papriky s rajskou…

Papriky se šlehanou sekanou s rajskou omáčkou

Papriky se šlehanou sekanou s rajskou…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • petreska | 16. 12. 2013 19:51

    Plněné papriky já zrovna moc nerada, ale podle tohoto receptu je to mňamka ;-) Díky!

  • Claiminka | 17. 11. 2013 14:30

    Dneska jsem vařila a bylo to vynikající! 1* a díky za tip.

  • AlenkaSk | 14. 4. 2012 14:06

    Výborný recept, všichni jsme si pochutnali :-)

  • Aneta | 8. 11. 2011 17:30

    Chystám se dělat tohle jídlo poprvé ( i rajskou ) a nevím jestli mám tu omáčku vařit a jak dlouho? :-\ Myslím tu část kde se smíchá protlak se smetanou a kořením... Děkuji za rady O:-)

  • Evie | 8. 8. 2011 10:53

    Uvarila jsem takrka presne podle Vaseho receptu a musim rict, ze se mi povedl pokrm Bohu :-) Jen jsme mela rajsou trosku ridsi, tak jsem dohustila amerikou a prisladila. Opravdu vynikajici a jednoduche jidlo.

  • Jola | 6. 8. 2011 12:07

    Nejlepší to je s rýží značky Basmati. ;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Zdravě i chutně Mleté Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Bobkový list Hovězí vývar Kečup - jemný Mleté maso Nové koření Paprika - bílá Pepř celý Pepř mletý Rajský protlak Smetana ke šlehání Strouhanka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Fofr bublanina

Fofr bublanina

Míchaná vejce s avokádem

Míchaná vejce s avokádem

Vepřové koleno na černém pivě

Vepřové koleno na černém pivě

Nivové placičky

Nivové placičky

Skořicové rohlíčky

Skořicové rohlíčky

Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč s drobenkou

Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč…

Hermelínová pomazánka nebo salát se šunkou

Hermelínová pomazánka nebo salát se…

Jemné pudinkové řezy s ovocem

Jemné pudinkové řezy s ovocem

Květáková bramboračka

Květáková bramboračka

Doporučujeme

30 minut
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou a grilovanou kukuřicí

Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

49
Bublanina s ostružinami
Bublanina s ostružinami
46
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou a grilovanou kukuřicí
Těstoviny s pečenými…
40
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
40
Domácí lučina
Domácí lučina
39
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…

Zajímavé články

Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5 osvědčených receptů, na kterých si pochutnáte!
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5…
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle bude milovat celá rodina
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle…
AHA.cz Modeling má novou hvězdu: Seznamte se, Mína Maxová

Modeling má novou hvězdu: Seznamte se, Mína Maxová

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Tereza Kostková: V teplákách nejdu ani na zahradu! A co ji naučila maminka?

Tereza Kostková: V teplákách nejdu ani na zahradu! A co ji naučila maminka?

Ženy.cz Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Blesk.cz Miss Doleželová propálila rodinné tajemství: Je příbuzná s Pořízkovou!

Miss Doleželová propálila rodinné tajemství: Je příbuzná s Pořízkovou!

SportRevue.cz FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Rozený vítěz, showman, nebo zamyšlený introvert? Poznejte své dítě podle dne narození!

Rozený vítěz, showman, nebo zamyšlený introvert? Poznejte své dítě podle dne narození!

  • Recepty.cz
  • Plněné papriky se smetanovou rajskou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact