• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Plněné papriky se smetanovou rajskou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Plněné papriky se smetanovou rajskou omáčkou

autor: Kecitka
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Plněné papriky se smetanovou rajskou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      ks paprika - bílá
    • 500
      g mleté maso
    • 1
      ks vejce
    • 4
      lžíce strouhanka
    • 150
      ml rajský protlak
    • 200
      ml smetana ke šlehání
    • 3
      lžíce kečup - jemný
    • 2
      bobkový list
    • 3
      nové koření
    • 3
      pepř celý
    • 0,50
      kostka hovězí vývar
    • bazalka
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Papriky seřízneme pod stopkou, vybereme z nich zrníčka a omyjeme je. Mleté maso smícháme se strouhankou a vejcem a dochutíme solí a pepřem. Papriky naplníme masovou směsí a vložíme do vyššího pekáčku. V 0,2 l vroucí vody rozpustíme půl kostky hovězího vývaru a podlijeme jím papriky, ještě dochutíme špetkou bazalky. Zakrytý pekáček dáme do trouby na cca 45 minut na 190 stupňů. Do hrnce nalijeme smetanu spolu s rajským protlakem, kečupem a důkladně promícháme. Přidáme bobkový list, nové koření a celý pepř. Když jsou papriky hotové, scedíme z nich šťávu do omáčky a omáčku necháme prohřát.
2
Podáváme nejlépe s houskovým knedlíkem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněné papriky s rajskou omáčkou

Plněné papriky s rajskou omáčkou

Veganské plněné papriky s rajskou omáčkou

Veganské plněné papriky s rajskou…

Papriky se šlehanou sekanou s rajskou omáčkou

Papriky se šlehanou sekanou s rajskou…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • petreska | 16. 12. 2013 19:51

    Plněné papriky já zrovna moc nerada, ale podle tohoto receptu je to mňamka ;-) Díky!

  • Claiminka | 17. 11. 2013 14:30

    Dneska jsem vařila a bylo to vynikající! 1* a díky za tip.

  • AlenkaSk | 14. 4. 2012 14:06

    Výborný recept, všichni jsme si pochutnali :-)

  • Aneta | 8. 11. 2011 17:30

    Chystám se dělat tohle jídlo poprvé ( i rajskou ) a nevím jestli mám tu omáčku vařit a jak dlouho? :-\ Myslím tu část kde se smíchá protlak se smetanou a kořením... Děkuji za rady O:-)

  • Evie | 8. 8. 2011 10:53

    Uvarila jsem takrka presne podle Vaseho receptu a musim rict, ze se mi povedl pokrm Bohu :-) Jen jsme mela rajsou trosku ridsi, tak jsem dohustila amerikou a prisladila. Opravdu vynikajici a jednoduche jidlo.

  • Jola | 6. 8. 2011 12:07

    Nejlepší to je s rýží značky Basmati. ;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Zdravě i chutně Mleté Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Bobkový list Hovězí vývar Kečup - jemný Mleté maso Nové koření Paprika - bílá Pepř celý Pepř mletý Rajský protlak Smetana ke šlehání Strouhanka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené flíčky se šunkou

Zapečené flíčky se šunkou

Rýžový nákyp s brokolicí

Rýžový nákyp s brokolicí

Zapečené rybí filety

Zapečené rybí filety

Sušené meruňky, broskve, švestky!

Sušené meruňky, broskve, švestky!

Noky se špenátem

Noky se špenátem

Skořicové šneky

Skořicové šneky

Nádivkový beránek

Nádivkový beránek

Proužky  portobello ve strouhance

Proužky portobello ve strouhance

Ovesné vločky (zdravá snídaně)

Ovesné vločky (zdravá snídaně)

Doporučujeme

25 minut
Vietnamské palačinky s krevetami

Vietnamské palačinky s krevetami

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

163
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
58
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
55
Houbové lívance
Houbové lívance
43
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
36
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

SportRevue.cz FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

  • Recepty.cz
  • Plněné papriky se smetanovou rajskou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact