• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Plněné papriky se smetanovou rajskou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Plněné papriky se smetanovou rajskou omáčkou

autor: Kecitka
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Plněné papriky se smetanovou rajskou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      ks paprika - bílá
    • 500
      g mleté maso
    • 1
      ks vejce
    • 4
      lžíce strouhanka
    • 150
      ml rajský protlak
    • 200
      ml smetana ke šlehání
    • 3
      lžíce kečup - jemný
    • 2
      bobkový list
    • 3
      nové koření
    • 3
      pepř celý
    • 0,50
      kostka hovězí vývar
    • bazalka
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Papriky seřízneme pod stopkou, vybereme z nich zrníčka a omyjeme je. Mleté maso smícháme se strouhankou a vejcem a dochutíme solí a pepřem. Papriky naplníme masovou směsí a vložíme do vyššího pekáčku. V 0,2 l vroucí vody rozpustíme půl kostky hovězího vývaru a podlijeme jím papriky, ještě dochutíme špetkou bazalky. Zakrytý pekáček dáme do trouby na cca 45 minut na 190 stupňů. Do hrnce nalijeme smetanu spolu s rajským protlakem, kečupem a důkladně promícháme. Přidáme bobkový list, nové koření a celý pepř. Když jsou papriky hotové, scedíme z nich šťávu do omáčky a omáčku necháme prohřát.
2
Podáváme nejlépe s houskovým knedlíkem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněné papriky s rajskou omáčkou

Plněné papriky s rajskou omáčkou

Veganské plněné papriky s rajskou omáčkou

Veganské plněné papriky s rajskou…

Papriky se šlehanou sekanou s rajskou omáčkou

Papriky se šlehanou sekanou s rajskou…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • petreska | 16. 12. 2013 19:51

    Plněné papriky já zrovna moc nerada, ale podle tohoto receptu je to mňamka ;-) Díky!

  • Claiminka | 17. 11. 2013 14:30

    Dneska jsem vařila a bylo to vynikající! 1* a díky za tip.

  • AlenkaSk | 14. 4. 2012 14:06

    Výborný recept, všichni jsme si pochutnali :-)

  • Aneta | 8. 11. 2011 17:30

    Chystám se dělat tohle jídlo poprvé ( i rajskou ) a nevím jestli mám tu omáčku vařit a jak dlouho? :-\ Myslím tu část kde se smíchá protlak se smetanou a kořením... Děkuji za rady O:-)

  • Evie | 8. 8. 2011 10:53

    Uvarila jsem takrka presne podle Vaseho receptu a musim rict, ze se mi povedl pokrm Bohu :-) Jen jsme mela rajsou trosku ridsi, tak jsem dohustila amerikou a prisladila. Opravdu vynikajici a jednoduche jidlo.

  • Jola | 6. 8. 2011 12:07

    Nejlepší to je s rýží značky Basmati. ;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Zdravě i chutně Mleté Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Bobkový list Hovězí vývar Kečup - jemný Mleté maso Nové koření Paprika - bílá Pepř celý Pepř mletý Rajský protlak Smetana ke šlehání Strouhanka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlý moučník

Rychlý moučník

Pórková polévka III.

Pórková polévka III.

Tvarohová bábovka III.

Tvarohová bábovka III.

Klasické kremrole

Klasické kremrole

Mazanec vánočka III.

Mazanec vánočka III.

Brokolicové těstoviny

Brokolicové těstoviny

Vepřová pečeně na divoko-nakládaná

Vepřová pečeně na divoko-nakládaná

Těstoviny zapečené s květákem a slaninou

Těstoviny zapečené s květákem a…

Vláčné mrkvové taštičky

Vláčné mrkvové taštičky

Doporučujeme

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

81
Vepřový guláš (nejen) s husími játry v chlebu
Vepřový guláš (nejen) s…
69
Okurkové smoothie
Okurkové smoothie
67
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
32
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
20
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Kotlety s ořechy a…

Zajímavé články

Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček: Usušte je, naložte nebo z nich uvařte džem
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček:…
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Nejkrásnější české a slovenské zrzky: Která srší největším sex-appealem?

Nejkrásnější české a slovenské zrzky: Která srší největším sex-appealem?

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Lešek Semelka (74) zdrcený po smrti dcery, zpěvačky Heleny Zeťové: Skončil v ústavu!

Lešek Semelka (74) zdrcený po smrti dcery, zpěvačky Heleny Zeťové: Skončil v ústavu!

SportRevue.cz FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy 4 znamení zvěrokruhu, která vždy vyhrávají: Komu úspěch nikdy neuteče?

4 znamení zvěrokruhu, která vždy vyhrávají: Komu úspěch nikdy neuteče?

  • Recepty.cz
  • Plněné papriky se smetanovou rajskou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact