Syrovým paprikám odkrojíme stopky tak, abychom je nakonec mohli použít jako víčka, vnitřky vymejeme a naplníme směsí Nivy a cibule. Zavřeme a pak už jen opékáme na ohni.
2
Jako spestření ke grilování je to vynikající. Jak říká pan Troška "chrocht, chrocht" ;-))
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Kaca
|27. 2. 2014 11:21
Nebo muzete "zavickovat" papriku kouskama klasickeho chleba :)
Tereza -
|27. 6. 2007 07:19
Ruženka, ak vám to bude padať, tak to prichyťte špáradlom:)))
Růžena Matoušová
|26. 6. 2007 21:14
Vypadá to skvěle, určitě to ráda vyzkouším. Mám jenom jeden dotaz. Pokud z papriky odříznu pokličku, naplním ji směsí z Nivy a cibule, jak dosáhnu toho, aby mi poklička, kterou nalněnou papriku přiklopím držela u papriky a nepadala? Nějak si to neumím představit.
barča
|6. 6. 2007 20:36
Toto děláme v létě na ohni často (lze i doma ve velké vrstvě oleje ve vyšším kastrůlku). Zkuste naplnit naplnit strouhaným balkánským sýrem s trochou česneku a bazalky. Taky chrocht, chrocht.