Papriky zbavíme jádřinců a musí být zvrchu menší díra, aby sýr nevytékal. Potom střídavě plníme prožky salámu a sýra, tak aby byla paprika úplně plná. Na zakončení dáme salám. Dáme na rozpálený olej, smažíme dokud není paprika měkká.
2
Podáváme s bramborovou kaší a salátem. Výborný oběd na léto.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Iveta Rezlerová
|6. 9. 2007 18:36
Tohle vypadá lákavě,o víkendu to zkusím.Nedávno jsem zkusila plněné papriky bramborakovím těstem zapečené v troubě.Teplé nic moc,spíš bláto.Ale pozor,vychlazené z ledničky následující den byly super.
Autor
|1. 7. 2005 12:32
Záleží jaké máte papriky. Ale zhruba tak půlku Apetita a tři hranolky salámu. Čím plnější, tím je to lepší.
Romana
|29. 6. 2005 08:32
Mňam. Skvělé je také plnit papriku balkánským sýrem, taky je to mňamka.
vlaďka
|28. 6. 2005 21:36
vypadá to lákavě, jenom by mě zajímalo množství sýra a salámu třeba na jednu papriku. Nějak to neumím odhadnout kolik nakoupit. díky