Nejprve uděláme palačinky, potom nakrájíme na kousky eidam, nivu, šunku, olivy a žampióny a vše smicháme. Palačinky touto směsí naplníme a zabalíme. Palačinky rozpulíme na půl a obalíme v trojobalu (nejlépe dvakrát, aby se nerozpadly). Obalené palačinky potom smažíme, nejlépe ve friťáku. Podáváme teplé!!! Je to velice syté jídlo.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Patrick Schmitt
|5. 10. 2007 23:03
Může být chutné, ale s jinou naplní, alespoň co se tyče mě. Ale někomu to může chutnat i tak.
Tereza J.
|4. 10. 2007 19:44
Podobné palacinky plnené plnkou z kyslej kapusty som tu pred časom pridala pod názvom Smažené palacinky. Vyskúšajte, nám veľmi chutia, dojedáme aj studené.
Petr Kucín
|4. 10. 2007 10:26
u nás v hospodě to dělají jako tajemství dávají tři palačinky každou plní něčím jiným od masa až po houby
Jarmila Chalupová
|4. 10. 2007 06:04
Já plním palačinky špenátem nebo masouvou směsí a špenát dávám jako přílohu. Je to dobrota
Marie
|3. 10. 2007 14:29
Tak tento recept jsem kdysi dělávala, ale do palačinek jsem dávala lečo z konzervy s pokrájenou klobásou ,zahuštěné vajíčkem. Byla to dobrota, ale syté a dost tučné jídlo.