Citron omyjeme horkou vodou, osušíme a ostrouháme z něj 1 lžíci citronové kůry. Citron pak nakrájíme na plátky. Smícháme jemně nasekanou petželku, prolisovaný česnek, citronovou šťávu, 2 lžičky oleje, sůl a pepř. Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na 24 plátků a lehce promačkáme. 12 plátků potřeme petrželovou náplní, přikryjeme zbylými plátky a převážeme. Očištěnou mrkev a celer nakrájíme na šikmé plátky. Cibuli a rajčata zbavená semen nakrájíme na kostičky. Osolíme a opepříme. Přidáme najmeno posekané zbylé stroužky česneku. Medailonky opékáme z asi 2 minuty z každé strany a vyjmeme. Mrkev, celer a cibuli chvíli opékáme na vypečeném tuku. Přilijeme víno a vývar, bobkový list a 5 minut podusíme. Ochutíme hořčicí, solí a pepřem. Do zeleniny vložíme maso a ještě dalších 5 minut dusíme. Krajíčky bagety opečeme a obložíme kostičkami rajčat. Rozdělíme na talíře, přidáme zeleninu a ozdobíme plátky citronu.